פורסם 2007 ביוני 1218 שנים יפה מאוד, אם כי אני אישית הייתי מטפל בפגמים הקטנים שבעור.אבל זה כבר עניין של העדפה.
פורסם 2007 ביוני 1218 שנים מחבר יפה מאוד, אם כי אני אישית הייתי מטפל בפגמים הקטנים שבעור.אבל זה כבר עניין של העדפה.אם בא לך להדגים בבקשה.
פורסם 2007 ביוני 1218 שנים לצערי אין לי PS על המחשב כרגע (כי מאז הפרמוט האחרון התחלתי לצלם בRAW בלבד ואז עברתי לNikon Capture בכלל ושם אין את האפשרות הזו).אם וכשיהיה אני אעדכן אותך.מצד שני, אם אתה רוצה לנסות בעצמך תוכל באתר הבא:http://www.galitz.co.il/articles.htmlתכנס לפוטושופ שיפוצים.קרדיט לרועי גליץ הצלם על המדריך.
פורסם 2007 ביוני 1318 שנים מחבר תודה על התגובות לא חשבתי שה"פגמים" כל כך מפריעים. בכל מקרה אם זה לא מסובך להעלים אותם אז למה לא. כנראה שבכל זאת צריך קצת להשקיע בכלים של פוטושופ.
פורסם 2007 ביוני 1318 שנים כנראה שבכל זאת צריך קצת להשקיע בכלים של פוטושופ.במקרה שלי מדובר בפיינט-שופ. 90% מהפונקציונליות של פוטושופ ב-1/10 המחיר (ועם ממשק הרבה יותר כיפי).
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים אני הייתי מגדיל לעשות ובנוסף לעריכת ה"פגמים" בעור הייתי עושה גם הבהרה לעיניים, שיראו את ההבדל בין האישון לבין הפיגמנט הצבעוני שסביבו, שיראו את ה"תעלות" האלה בעין אם מישהו מבין את הכוונה שלי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.