עבור לתוכן

אוברקלוק ל P4-תוצאות

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבנתי..השינוי הזה אם אני לא מבצע נכון יכול לגרום לנזק בלתי הפיך למעבד? או רק אם משנים את המתחים?

פורסם

גם אם תשנה מתחים הסיכוי לשרוף משהו הוא קלוש ביותר (אבל עדיין קיים)..

פורסם
  • מחבר

כן כבר הבנתי את זה :] בכול מקרה כבר עשיתי את זה בצהוריים ואלה התוצאות: http://www.zix.co.il/images/46203937288.JPG

ואני דיי מרוצה מזה.. לא היה throttling למרות שהגיע לטמפרטורה של 60 מקסימום אבל זה ביגלל הקירור גרוע והמשחה יבשה לגמריי...

אז עכשיו איך אני עושה לכרטיס מסך ולזיכרונות?

פורסם

תעיין קצת במדריכים באתר שתבין +- איך העניין עובד....

פורסם

אם כבר באוברקלוק למחשבים ישנים עסקינן,

יש לי northwood 2.6 עם bigtyphoon על לוח MSI 865PE-NEO2.

אני לא מצליח להעלות יותר מ-215 בלי טעויות ב-super pi :(

הזכרונות (2x512) עושים 500DDR כך שהם לא מגבילים. אז זה הלוח, נכון?

פורסם

אם כבר באוברקלוק למחשבים ישנים עסקינן,

יש לי northwood 2.6 עם bigtyphoon על לוח MSI 865PE-NEO2.

אני לא מצליח להעלות יותר מ-215 בלי טעויות ב-super pi :(

הזכרונות (2x512) עושים 500DDR כך שהם לא מגבילים. אז זה הלוח, נכון?

1. תפתח תרד בנפרד.. :bash::s07:

2. תשתדל לפרט יותר בתרד..

פורסם

מור חזן המעבד שלך טוב מאוד 60 מעלות ובלי טורטלינג 230 זה מצוין...וזה על קירור סטוק כמו אצלי אז שזהה בכללל מצוין..

אם תשקיע בקירור טוב תוכל להגיע אפילו עד 245+ אבל נדמה לי שכבר אז תצטרך לשנות מתחים לזכרונות ולמעבד עצמו לזיכרונות זה לא בעיה בכלל אבל כמו שאמרתי לך תדע אם הלוח יעשה לך בעיות בנוגע לזכרונות כמו אצלי,ובקשר למעבד אין לי מושג איך לשנות מתח בלוח נדמה לי בכלל אין אפשרות כזאת אז לפני שתקנה קירור יקר קודם כל תחפש ברשת אם אפשר לשנות מתחים ותודיע לי גם

בקשר לאובר לזכרונות אתהה לא צריך לעשות כי הלוח עשה אוטומאטי אובר לזכרונות שלך לפי מהירות הFSB שהוא 230 מגה הארץ לשניהם וכרגע יש לך RATIO 1:1 שזה פשוט מעולה

בקשר לאובר לכרטיס מסך אני לא יכול לעזור לך בזה ממש למה אצלי זה 9600XT עם קירור מיוחד שמזל ניחשתי את המהיריות ל OC בשבילו ,אם תגלה מה הטמפ' המקסימלי לכרטיס שלך אני יכול לעזור לך בעזרת ATI TOOL

הרגשתה שינוי משמעותי מהאובר? אמרו פה שויסטה כבד מאוד ועוד אתה עם פנטייום 4 ו512 זיכרון נדמה לי שכדאי תחזור לXP[br]פורסם בתאריך: 19.06.2007 בשעה 02:43:14

RAENY לא נדמה לי שזה הלוח כי אם אתה מעלה מעל 215 ויש בעיות ב PI אז יש טעות או שבמעבד או שבזיכרון רוב הסיכויים בזיכרון

תגביר את הFSB שוב ל215 ותריץ בדיקת לזכרונות נדמה לי MEMTEST או משהו ותבדוק וככה תשלול דבר דבר

ותבדוק את הטמפ' במעבד בכל מצב ומצב(לך תדע אם חיברתה את הביג טייפון טוב)[br]פורסם בתאריך: 19.06.2007 בשעה 02:46:47

פותח התרד הלוח או יותר נכון הציפסט שהלוח אם שלך מבוסס עליו..אינו טוב/מתאים לOC כבד או משהו קרוב לזה אפילו...

לכן אל תצפה לגדולות..

[/quote

נדמה לי פה נפלה טעות למה לבחור ההזה יש מזל מאוד גדול עם לוח שלא עושה בעיות והוא הגיע בקלות לFSB 230 ומקסימום טמפ' 60 מעלות...אם אני לא טועה למעבד שלו המקס הוא 64-65 אז אם הוא יקנה קירור טוב אין מניעה להגיע לFSB 250 בRATIO 1:1 בזכרונות. אובר כזה ללוח כזה שבכלל לא נחשב לא לאוברקלוקר יחשב להישג יפה מאוד ממאוד ללוח ישן בן 5-4 שנים אם אני לא טועה

פורסם
  • מחבר

במתחים אין לי מושג בזה..לקנות קירור חדש אני חייב ואז באמת אני יגביר את FSB.

אין לי משחה תרמית ביכלל! ככה שאני בטוח שחדש יוריד לפחות 10 מעלות..

ועדיין,המעבד כרגע במנוחה על 40-42 ואז שהוא מתאמץ מגיע לטמפרטורות של 57-60 מעלות

בקשר לכרטיס מסך,איזה קירור צריך בישבילו משהו מיוחד? וגם למעבד איזה קירור מומלץ לסוקט 478? (במחיר סביר של עד 100 שקל..)

הרגשתי שינוי משמעותי במעבד,איך שהפעלתי על 215 FSB כבר הרגשתי שהכול עובד טוב יותר מרענן מהר יותר,התיקיות והכול מדפדף יותר מהר,וזה עוד בויסטה ביגלל שהיא קצת כבדה הרגשתי את השינוי..

אם מישהו יודע משהו בקשר לכרטיס זה יהיה מצוין.. את המדריך פה באתר לא הבנתי..

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה חברה,הטמפרטורות של הצ'יפסט והארדיסק ניראלי גבוהות הארדיסק 35-40 מעלות והצ'יפסט 33-39..

מה אמור להיות??...

הלוח כמו בפירוט הוא ASUS-P4S800D

והארדיסק של MAXTOR בגודל של 120ג'יגה SATA1 (כבל רגיל הרחב)

פורסם

עוד שאלה חברה,הטמפרטורות של הצ'יפסט והארדיסק ניראלי גבוהות הארדיסק 35-40 מעלות והצ'יפסט 33-39..

מה אמור להיות??...

הלוח כמו בפירוט הוא ASUS-P4S800D

והארדיסק של MAXTOR בגודל של 120ג'יגה SATA1 (כבל רגיל הרחב)

טמפרטורות מעולות :)

פורסם
  • מחבר

אבל פעם שניהם היו בסביבות ה 19-26

פורסם

אצלי הטמפ' בלוח הוא 33 מאז ומתמיד ואפילו בעומס 33 נדיר עולה ל34

אבל שמע יש חוק התיישנות במחשבים שהטמפ' עולה עם השנים,אבק,אוורור לא טוב לך תדע,משחה..

אין לי מושג איזה קירור צריך למעבד ולמסך גם אני חיפשתי אבל קשה למצוא לסוקט 478 שלנו ואלו שכן או שעולים 170+ ואלה עד 100 יש להם אותם הביצועים כמו בקירור סטוק פשוט הם שקטים יותר..

בקשר לכרטיס ממסך תוריד ATI TOOL ותתחיל לעלות 5 מגה הארץ לליבה ולזכרונות ותריץ את הבדיקה של הARTIFACTS לפחות ל10 דקות כל פעם....אם משהו ייקרה לא אשמתי למה אני לא מומחה בזה

פורסם
  • מחבר

טוב בקיצור,אני יפתח תרד בניפרד לכרטיס מסך,אז תודה לכול מי שעזר לי באוברקלוק הזה,ובמיוחד ל-sheepmaster..

תודה רבה ולהתראות.. :yelclap::hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים