פורסם 2007 ביוני 1218 שנים כמו שיש תמשחק בפורום משחקים על לזהות תמשחק אני רוצה לפתוח משהו דומה על דמויות מסרטים סדרות וכו לדוגמה אם אני או מישהו אחר כותב משפט כמו זה-"אני יחזור" תרגום מאנגלית צריך לנחש מי אמר תמשפט ואז לעבור למשפט הבא במיקרה הזה זה המחסל בכל מיקרה אני יתחיל אם משפט שלדעתי צריך להיות די קל "זה היה סרט יפפה ונהדראני ראיתי 22 ציצים כמה אנשים נהרגו ולא היה עלילה בכלל"-תורגם מאנגלית
פורסם 2007 ביוני 1218 שנים אני לא מאמין שאני יודע את זה.... זה אל באנדי כמובן, כשהוא היה בקולנוע עם משפחתו.
פורסם 2007 ביוני 1218 שנים אל באנדי - נישואים פלוס.בבקשה: I believe in death, destruction, chaos, filth, and greed.
פורסם 2007 ביוני 1218 שנים מחבר כן אל אני מנחש- Danny מהסרט American History X אני יודע שזה מהסרט כי רימיתי דרך גוגל ;D ;D ;D רק אני לא יודע מי אמר את זה כי לא צפיתי בסרט
פורסם 2007 ביוני 1218 שנים מחבר אני לא יעשה את זה עוד פעם סורי :-[פשוט לא צפיתי בסרט ולא היה לי מושג אבל צודק לא יקרה שוב
פורסם 2007 ביוני 1218 שנים הנה אחד ממש קל לחימום:"Just when i thought i was out... they pull me back in"
פורסם 2007 ביוני 1218 שנים הנה אחד ממש קל לחימום:"Just when i thought i was out... they pull me back in"אני כמעט בטוח שזה היה ג'ורג' קונסטנזה.
פורסם 2007 ביוני 1218 שנים מחבר זה מהסנדק הבן של דון קורליאון אמר את זה זה שירש את אבא שלו בתור דון אבל אני לא זוכר תשם של הדמות משהו קורליאון אני לא יחפש כי זה רמאות פשוט ברח לי השם :pissed:
פורסם 2007 ביוני 1218 שנים אני די חושב שברגע שאתה כבר יודע מאיזה סרט ומי הדמות, זה לא כזה משנה אם תחפש את זה בגוגל...
פורסם 2007 ביוני 1218 שנים מחבר עזוב אני לא ירמה אבל באיזה שלב בטרילוגיה התחילו ליקרוא לו דון קורליאון אז דון קורליאון (היו 2 השני)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.