עבור לתוכן

מתלבט בין E6320 ל-E6600

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מתלבט בין שני המעבדים בכותרת.

300 ש"ח הבדל ביניהם זה לא סיפור אבל האם זה שווה?

האם יש הבדל נוסף פרט למהירות המעבד?

תודה

פורסם

לי יש 6600. קניתי אותו רק בגלל ה 4MB CACH שיש לו. קשקניתי לא היה 6320. אם היה הייתי קונה את ה 6320. הוא איטי יותר אך לא משמעותי כלל. אני לא מסבר על OC (אז אתה יכול להשוות ביצועים) אבל עצם העובדה שזה אותו מעבד עם תדר יותר נמוך זה מעולה. את ה300 שח שתחסוך, תשקיע בכרטיס מסך או זיכרון או שתיתן לי.. ;D

פורסם
  • מחבר

חשבתי על ה6320 אבל החבר'ה בעבודה הכניסו בי מעט חששות שה-600 מגה הבדל הם משמעותיים.

תודה רבה ואני בטוח שאני אמצא מה לעשות בכסף :smile1:

פורסם

ה600 MHZ לא משמעותיים כלל. כשזה יהיה משמעותי, זה יהיה משמעותי כמו פנטיום 4 1600MHZ או 2200MHZ. כלומר בעוד כ 5 שנים. אז, כבר זה לא ממש ישנה אני חושב.

אני קניתי מחשב ל6 שנים הבאות(ל5 וחצי). אני יודע שאשדרג זיכרון וכרטיס מסך. לכן לא קניתי כרטיס מסך מפוצץ ולא קניתי זיכרון מפוצץ. אבל השקעתי במעבד.

פורסם
  • מחבר

כנ"ל גם אני.

השקעתי במארז טוב ושקט עם איוורור Arctic Cooling Silenium T2 והכי חשוב לאישתי ...יפה :lol:

כונן WD25000AAKS בתצורת RAID0, זכרון G.Skill 2G ולוח אם GA965P-DS3P Rev3.3.

כרטיס מסך בחרתי ב-7300GT בגלל שאני לא מטורף להשקיע סכומים גבוהים בשביל DX10. נחכה עם זה קצת.

ועכשיו שכנעת אותי ללכת בכל זאת על ה-6320

תודה רבה :yelclap:

פורסם

בהצלחה. :xyxthumbs:

מי שיגיד לך שההבדל בתדרים הוא גדול, תגיד לו שההבדל בתדרים קיים אך בביצועים זניח.

פורסם

תוכל להתפשר על ה-6420 :)

פורסם
  • מחבר

למה להתפשר? ה-6420 מגיע עם 2M Cache לא?

וחוץ מזה אני לא עד כדי כך תפרן ;D.

אבל תודה בכל זאת על ההצעה

פורסם

לE6420 יש 4MB קאש.

וזה להתפשר כי התדר שלו בדיוק בין ה6600 ל6320 והמחיר גם כן...

פורסם
  • מחבר

אבל מבחינת יחס ביצועים למחיר זה לינארי....

נראה לי שאני אשאר עם ה-6320 , מקסימום נשדרג ל-Quad Core עוד שנה ::)

פורסם

אף אחד לא טרח לשאול אותו בכלל מה השימושים שלו?

עבודה משרדית? מתוכנן OC? משחקים?

האם אתה חייב מעבד אינטל כי יש לך כבר לוח אינטל או שאפשר גם להמליץ לך על מעבדי AMD?

פורסם
  • מחבר

המפרט כבר הוזמן,

המחשב ישמש אותי בעיקר לעבודה משרדית, הורדות וכו' אבל.... אני כן חוטא מדי פעם במשחקי אסטרטגיה.

פעם הייתי מכור אבל נגמלתי, מה גם שיש ילדים אז כבר אין כל כך כוח :lol: בקיצור אני לא ברמת גיימר כבד.

פורסם

אוקי..אז ה-6600 בהחלט מיותר..

אבל אם אתה מתכנן OC היה עדיף לחסוך מאות שקלים ולקחת 4300 שיתן לך אפשרות ל-OC רציני בקלות רבה..

אם אתה לא מתכנן היית גם יכולה לחסוך 200-300 ש"ח ולקחת 4800X2 של AMD שהיה חזק מה-6320

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכנן OC, לפחות לא כרגע. מה גם שאם אני אעשה OC זה יהיה בקפיצות קטנות (אין לי ניסיון בתחום בכלל)

פורסם

עם 4300 בקושי צריכים נסיון כדי להעלות אותו לתדרים של 2.4GHZ ומעלה..3GHZ מגיע בקלות רבה אפילו בלי זכרונות 800MHZ אלא עם 667..

אם אתה בכל לא היית מתכנן OC אז ב-720 ש"ח היית קונה 4800X2 שחזק מה-6320..לכן לא צריכים למהר ולקנות מעבדים ולאנשים שהמליצו : לא צריכים למהר ולהמליץ בלי לשאול מהם השימושים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים