פורסם 2003 בפברואר 522 שנים בספק אם הם איכותיים עד כדי כך... צריך לבנות להם תיבה מתאימה ולראות.לא נראה לי ש30 וואט מספיקים בכדי להזיז את הממברנות עד כדי כך שייווצר באס איכותי.
פורסם 2003 בפברואר 522 שנים יו וופרים? אם התכוונת לכתוב ענק, אז Huge.נו אז מה? תפסיק סתם לכתוב על כל שטות שאתה מבחין בה, זה סתם.
פורסם 2003 בפברואר 622 שנים יש כלמיני חברות ספשלטי שיכינו לך איזה גודל שאתה רוצה. ראיתי אחד פעם בגובה שלי, לא כזה משהו...
פורסם 2003 בפברואר 622 שנים ו..יש גם גדולים יותר (שאני שמעתי, עם ציוד הגברה עצבני)אלמנטים גדולים יותר מ18" מעולם לא יצא לי לפגוש, אפילו EAW המדהימים לא מייצרים מעבר.
פורסם 2003 בפברואר 622 שנים ראיתם את האוזניות החדשות שלי? j/k לא נראה לי ש30 וואט מספיקים בכדי להזיז את הממברנות עד כדי כך שייווצר באס איכותי. אני חושב שזה לא ההספק, אלא הדגם...
פורסם 2003 בפברואר 822 שנים זה באמת תלוי.... אם אלה וופרים לסלון או לאוטו 30 וואט בהחלט יעשו את העבודה אבל לא אם הוופרים מיועדים לאולם חתונות פרסי : הבעייה עם כאלה רמקולים (בעייה גדולה מאוד) היא להשיג להם בוקסות איכותיותTM אלא אם אתם ממש כישרוניים לבנות אותן לבד!
פורסם 2003 בפברואר 822 שנים הגודל כן קובע כאשר מגבירים אצטדיון או הופעה באיזה פארק ענק..אבל הוא לא גר בפארק ענק.ויש גם כמות ואיכות גם. ואנו, מתעניינים באחרון! לא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.