עבור לתוכן

צמרת

Featured Replies

פורסם
treehfgf2.jpg
פורסם

התמונה גורמת לי להרגיש נמוך וקטן

פורסם

נחמד ;)

פורסם

HDR מעניין.

פורסם
  • מחבר

HDR מעניין.

מסקנה מעניינת אבל, אין כאן שום HDR.

צילום רגיל בהחלט.

פורסם

התמונה נראית ממש כמו HDR. העננים לא שרופים ויש פרטים רבים בצללים.

פורסם

הראייה של האנשים מדרדרת מרגע לרגע, כתוצאה מריבוי תמונות HDR לא ניתן להבחין כבר בין תמונות רגילות (בעלות תחום דינמי "מוגבל") לבין תמונות HDR... :kopfpatsch: :-\ ::)

פורסם

במשפט אחד, מזה HDR?

פורסם
  • מחבר

התמונה נראית ממש כמו HDR. העננים לא שרופים ויש פרטים רבים בצללים.

תודות לפוג'י ;)

פורסם

תמונה יפה מאוד, אהבתי את הזווית המיוחדת ואת התוצאה כמובן :)

פורסם

תמונה ממש יפה, הדבר היחידי שמפריע לי בה זה הפלייר בחלק העליון שלה, מציק לי בעין...

פורסם

תמונת HDR זאת תמונה בעלת טווח דינמי גבוה, והמטרה היחידה שלה זה ריבוי מקסימאלי של פרטים בתמונה אחת - תוספות הצבע למיניהם כתוצאה מחשיפות שונות זה בונוס בלבד בצילום כזה. הצילום הזה באמת אולי טיפה מזכיר את זה בגלל עומק שדה מעולה ועמוק שגורם לנו לראות את הכל בצורה חדה ויפה. ובאמת כל הכבוד על זה קודם כל. דבר שני קימפוז וראיה צילומית מעולה. הדבר הקטן שמפריע לי ואולי זאת פשוט מחשבה, הייתי רוצה לראות גם תמונה נוספת לזאת, שתכלול גם את התחתית של העץ (אני מניח שרוחב העדשה לא הצליח להפיק את זה). אני חושב שזה היה יכול להוסיף מאד לתמונה. אבל אני לא בטוח לגבי זה, אולי ככה בעצם עדיף, אבל יש לי מן תחושת פספוס עם העניין עם התחתית, כאילו יש פה משהו קצת מפוספס. אבל באמת שמאד יכול להיות שאני טועה.

דבר אחרון שאני חייב לציין זה:

תמונה ממש יפה, הדבר היחידי שמפריע לי בה זה הפלייר בחלק העליון שלה, מציק לי בעין...

אני חייב להסכים עם PyroGhost בקשר לפלייר. קצת מפריע אבל ממש לא נורא.

לא אמרתי דברים עלייך שכבר לא נאמרו - אכן צלם מעולה! וגם צילום מעולה לא פחות!!!

מבחינה טכנית 10\10

מבחינת מקוריות 8\10 (ראיתי כאלה דברים בעבר ;D)

לילה מצויין,Pc1ko

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים