עבור לתוכן

מחפש נייד עם חיבור DVI עד 10K

Featured Replies

פורסם

אני אקנה בחו"ל- מה שיוזיל משמעותית את העניין

כרגע אני חושב על אחד מהמקבוקים- למישהו יש עוד איזשהי הצעה למפרט דומה?

למישהו יש מושג אם היציאת DVI במקבוק היא DVI-D או לא?

תודה מראש

פורסם
  • מחבר

טדי אני כנראה לא אקנה פרו כי חשובה לי מאוד הניידות (אני צלם במקצועי). הכרטיס מסך לא כזה חשוב לי כל עוד שהוא מאפשר פייבוט במסכים חיצוניים (ה950 דרך DVI מאפשר נכון?) וגם החיבור פיירוייר 800 לא קריטי לי...

היתרון במסך 13.3 הוא שהוא הרבה יותר קטן מ15.4 (יש לי כיום 14.1 והוא גדול לי מדי)

יש משהו שאני מפספס בהבדלים בין הפרו לרגיל? (גם מקלדת מוארת ממש לא משנה לי)

פורסם
  • מחבר

הלפטופים שקישרת רליהם הם בעלי מסך 17 אינטש - מה שפוסל אותם על הסף... הכרטיס מסך מייקר אותם משמעותית ומאחר ואין לי שימוש בו אני אעדיף להשקיע באופציה אחרת...

שכחתי לציין שהזכרון הפנימי לא משנה לי כי יש לי כבר שני סטיקים של ג'יגה במהירות 667MHZ לשים בתוך המחשב החדש...

פורסם

הבאיה היא שבמקבוק הרגיל אין את החיבור שאתה צריך

וחוץ מזה הבדלי המשקל בניהם לא גדול

רגיל 2.3

פרו2.48

פורסם
  • מחבר

יש בשני הדגמים את היציאה רק שברגיל צריך מתאם כי היציאה היא מיני DVI.

המשקל פחות קריטי- הבעיה זה יותר הגודל ומה מתאים לי לתיק צילום... 15.4 נכנס בלחץ ו17 בכלל לא.

כמו שציינתי אני לא צריך כרטיס מסך איכותי כי אני לא מפעיל משחקים על המחשב- הדבר מייקר משמעותית את העניין ואין לי צורך בזה. אני צריך כרטיס מסך שיאפשר פייבוט למסך החיצוני שלי (2007WFP) וזהו! שתבינו שלא שיחקתי במשחקים מאז שהיה DX8...

פורסם

את תתעסק עם ASUS האחריות שלהם ממש גרוע

ותקנה בארהב כי שם הרבה יותר זול אבל תקנה DELL או HP SONY APLLE

כי האחריות שלהם טובה בארץ

פורסם
  • מחבר

אני יודע שאסוס חרא- הם מחזיקים לאחד מהצלמים שאני עובד איתם לפטופ כבר חודש... חרא של שירות...

האחריות של אפל כשאני קונה את המחשב בארהב לא תופסת בארץ נכון?

פורסם
  • מחבר

אין לי למה לקנות אחריות לשלוש שנים כי אני לא מחזיק מחשב יותר משנה- שנה וחצי... בעיסוק שלי חייבים להתחדש...

בעקרון כל מחשב שלהם מגיע עם אחריות בינלאומית שמכבדים בארץ?

אז למה בעצם לקנות בארץ? את המקבוק הלבן, הדגם היותר טוב אפשר למצוא באיביי בקצת פחות מ5000 שח כולל משלוח לארץ (שולח לאילת ולא משלם מעמ) ובארץ הוא עולה איזה 8...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים