עבור לתוכן

טוב מהחוויה שלי עם ה GA-965GM-S2 של Gigabyte החלטתי לכתוב כמה דברים בעד ונגד לOC

Featured Replies

פורסם

טוב אז האמת ...אני לא הייתי ממליץ על הלוח הזה לכל החולים עם המערכות המפחידות ...מכמה סיבות...

לא מומלץ:

1. ללא צריבת ביוס אין דרך לעשות OC כלומר אין דרך להעלות את המטח..

2. ממשק לא נוח ...יענו הביוס..

3. חריץ PCI-EXP אחד ו PCI אחד וזהו =\...

4. טמ'פ של הציפסט גבוה יחסים מהסיבה שהאוויר שיוצא מהצלעות של המעבד ישר על ה ציפסט..

5. אותו דבר עם הזכרונות...

מומלץ:

1. קל מאוד לעשות OC לכרטיס מסך דרך הביוס! ללא תוכנה נוספת

2.אפשרות להעלות את המטח של הכרטיס מסך ...כלומר עם קירור עצבני אפשר לשבור שיאים בלי להסתכן בצריבת ביוס והלחמות מיותרות...

3. עם מודינג פשוט שמטרתו לחסום את האוויר שיגיע לזכרונות ולציפסט ומאוורר פיצפון אפשר להוריד את הטמפ' פלאים.

לסיכום...אם אתם בקטע של משחקים ולא חולי OC תפנקו את עצמכם בלוח הזה שהוא אמין מאוד לדעתי ..יש החולקים על דעתי ..זכותם >_>

אם אתם חולי OC לא להתקרב כי זה חסר טעם ...בזבוז של זמן ואחריות על החומרה.

זה בכללי בנוגע ל OC בלבד בלי שום כשר ליצאיות תמיכה במעבדים וכ'ד..

אם עוד משו עולה לכם בראש כתבו

פורסם

נו מה אתה רוצה לוח לשוק הנמוך WTF

בטח שלא מתאים לOC וחסר סלוטים ופ'יצ'רים .

פורסם
  • מחבר

נו מה אתה רוצה לוח לשוק הנמוך WTF

בטח שלא מתאים לOC וחסר סלוטים ופ'יצ'רים .

מה שאהבתי זה את האופציה להעלות מתח בכרטיס מסך ..יענו חריץ PCI-EXP אבל Wtf

אין אפשרות להעלות מתח לפאקינג מעבד????? קצת הזוי...=\ רק צריבה ...אני כבר מזמין חדש ...

פורסם

אתה במקרה מתכוון למכור אותו ? אם כן תשלח לי הצעה לפרטי

אני מעוניין לעשות OC קטן ללא מתחים אז הוא יעזור לי.

פורסם

אחד הלוחות הטובים של GIGABYTE בOC לשוק הנמוך עם כל פיצרים הOC כולל העלאת מתח לזכרונות ולמעבד הוא GA-K8N51GMF היה לי אותו פעם, רק אם הבאס היה יותר מ300 הייתי מגיע עם הסמפרון 2800 ל2.7GHZ לפחות כאשר הגעתי ל2.4GHZ עם העלאת מתח מינמלית.

פורסם
  • מחבר

אתה במקרה מתכוון למכור אותו ? אם כן תשלח לי הצעה לפרטי

אני מעוניין לעשות OC קטן ללא מתחים אז הוא יעזור לי.

אני מוכר .טלוי כמה אתה משלם כי הוא אצלי ארבעה ימים ...הקופסא פה עם הכל...יש לי קבלה שמראה שזה ארבעה ימים נכון להיום (יום שלישי)[br]פורסם בתאריך: 12.06.2007 בשעה 04:40:48

אחד הלוחות הטובים של GIGABYTE בOC לשוק הנמוך עם כל פיצרים הOC כולל העלאת מתח לזכרונות ולמעבד הוא GA-K8N51GMF היה לי אותו פעם, רק אם הבאס היה יותר מ300 הייתי מגיע עם הסמפרון 2800 ל2.7GHZ לפחות כאשר הגעתי ל2.4GHZ עם העלאת מתח מינמלית.

אח שלי ...אני מחפש תומך ב C2D שיגיע לי מ 2.133 ל 2800 -3100 לפחות עמלתי קשה על קירור המים ל P4 2400 שלי לפני איזה שנתיים וחצי אני חושב וזה זרוק פה רק צריך כמה תיקונים ...ולא היתי מוכן לשים 300 שקל בשביל P4 =]אבל אני לא מבין שיט במחשבים =\

ועוד משו ...למה הספק הנכה שלי מכניס אוויר למארז?!?@!?@ זה אמור להיות ככה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים