עבור לתוכן

Silverstone TJ06-TJ07

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לרכוש את אחד משני המארזים הנ"ל,דיברתי עם www.lascala.co.il שהם היבואנים של החברה בארץ ואמרו לי שאין בכלל כוונה ליבא את TJ06 שזה מארז ממש מצויין לטעמי,ו- TJ07 יקח עוד חודשיים עד שהוא יגיע לארץ ???

יש למישהו מושג איך אני מעשית בכל זאת משיג את אחד משני המארזים האלה? התקציב שלי עד 900ש"ח.

תודה מראש,

גיא.

פורסם

אם אתה כ"כ רוצה אז תחכה חודשיים ל-07

פורסם
  • מחבר

הבנתי תודה.

פורסם

אפשר לשאול למה אתה נעול על המארזים הללו דווקא?

פורסם

מארזים מדהימים

אבל אם אין בארץ אין לך ברירה אלא לחכות

משלוח מחו"ל של דבר בגודל ומשקל כזה יעלה המון

ניסית לדבר עם החנויות בישראל שמציגות את המארזים באתר שלהן? אולי הן מיבאות באופן עצמאי

פורסם
  • מחבר

אני לא נעול,גם ג'יגהבייט אורורה 570 מדבר אליי...אבל גם אותו חסר בארץ,בדקתי בכל החנויות!!

אני מחפש מארז איכותי,שקט ועם חלון צד חובה! הזמנתי קירור מים של Swiftech ואלה שלושת המארזים שהכי מצאו חן בעיניי,אני זקוק להמון מקום בפנים ושיקרר טוב,כמובן שLian li מארזים מעולים גם כן,אבל לא בתקציב שלי.

פורסם

ה - TT EUREKA הוא אפשרות מעולה.

רק יש לו גריל בצד במקום חלון, יותר יפה לטעמי.

פורסם

אתה מודע לעובדה שגם הTJ 07 לא בתקציב שלך נכון? הוא עולה יותר מהA10 הוא בערך כמו הPC 201 קצת יותר (שעולה 1660 שקל בארץ).

עד 900 שקל רק האירוקה יכול להתאים לך אם שקט לא עקרוני לך כל כך.

ותכלס אם הבחירה בין PC 201 לבין לבין הTJ 07 הייתי לוקח את ה201 בלי לחשוב פעמיים.

ולא חייבים מארז פול טוואר לקירור מים אפשר גם מיד. פשוט היא תהייה חיצונית

פורסם

אור,נכון שה-TT לא שקט במיוחד אבל בחור שקנה אותו אמר שהוא +- כמו ה-P150 שהיה לו..ככה שאנחנו לא מדברים על מארז רועש סה"כ..

פורסם
  • מחבר

לא אוהב את TT EUREKA,לפעמים זה גם עניין של טעם.

הTJ06 עשוי אלומיניום,איזה עוד מארז מאלומיניום כולל חלון צד,בתקציב של עד 900 ש"ח?

פורסם

ה-Eureka :D

מארז עם חלון צד איכותי - היחיד שעולה לי כרגע לראש זה האורורה 570

פורסם

במחיר הזה הp182 הוא הטוב ביותר לדעתי

פורסם

הוא ללא חלון

פורסם

אור,נכון שה-TT לא שקט במיוחד אבל בחור שקנה אותו אמר שהוא +- כמו ה-P150 שהיה לו..ככה שאנחנו לא מדברים על מארז רועש סה"כ..

אחרי שתראה אותו אתה תבין למה הוא לא שקט בגרוש, אומנם אני לא מת על הP150 אבל הוא הרבה יותר שקט ממנו.

בוא נגיד שהמארז יהיה שקט רק אם לוקחים חלקים "שקטים" כי הוא לא עוזר בכלל בקטע הזה.

לגבי מארז שעשוי מאלומיניום כלו האירוקה כזה.

ואם קירור וגודל הם מה שחשובים לך אז אין לך מארז אחר בתקציב הזה שיתאים יותר לא הP180 אולי ה570 שאין אותו במלאי עד כמה שאני יודע.

פורסם

אם כל דואגים בקשר לרעש של ה - EUREKA אפשר למלא/לכסות אותו בקיט ההשתקה של TT או AKASA או במשהו יותר רציני אם יש חשק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים