עבור לתוכן

אני הולך לקנות את המחשב הבא ב1600 דולר מה דעתכם?

Featured Replies

פורסם

האם אתם חושבים שאני צריך לשנות משהו או לשפר?

חוות דעת ועצות יתקבלו בברכה

מארז - ENERMAX Uber Chakra ECA5001B Black Aluminum / Steel ATX Full Tower Computer Case - Retail

מעבד - Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz LGA 775 Processor Model BX80557E6600 -

זכרון - -GeIL Esoteria 4GB(2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model

הרדיסק - Western Digital Raptor X WD1500AHFD 150GB 10,000 RPM Serial ATA150 Hard Drive - OEM

כרטיס מסך - GIGABYTE GV-NX85T256H GeForce 8500GT 256MB GDDR2 PCI Express x16 HDCP Video Card - Retail

ספק כוח - OENERMAX Liberty ELT500AWT ATX12V 500W Power Supply - Retail

לוח אם - ASUS P5K DELUXE/WIFI-AP LGA 775 Intel P35 ATX Intel Motherboard - Retail

מסך - AMSUNG 226BW Black 22" 2 ms (GTG) DVI Widescreen LCD Monitor - Retail

אני הולך לקנות את המחשב בNEWEGG

המחשב לא מיועד למשחקים רציניים

אבל אני ישתשמש בו ליישומים כבדים

תודה

פורסם

מסך לא משו

ספק הרבה יותר חזק ממה שאתה צריך.. ליברטי 400 גם יהיה חזק בשבילך... אבל סך הכל הוא די משתלם ואיכותי אז הוא בחירה טובה

למה זכרונות 1066? זה לא עוזר בכלום אם אתה לא עושה OC...

זכרונות 667 יתנו אותם ביצועים...

אתה באמת צריך תלוח היקר הזה?? מה רע בP5K? למה דלוקס?

בכללי מפרט לא טוב ומאוד בזבני...

פורסם
  • מחבר

מה זה השטויות האלה 1066=667 מה זה דבר חדש?

ולמה המסך לא משו? הביקורות עליו מעולות

אם אתה חושב שיש משו יותר טוב אז תציע לי

ותודה על התגובה

פורסם

אם אתה כזה מבין גדול, בוא ותראה לי ביקורות שמראות ש1066 יותר טוב מ667 (ולא סינטתיות, ביצועים בפועל)

טוב אני יעבור חלק חלק..

סך הכל המארז סבבה... יש בו זרימת אויר טובה, אבל הייתי הולך על P180 שיתן זרימת אויר לא פחות טובה וגם שקט

בעיקרון כל עוד אתתה לוקח מארז איכותי זה לא משנה איזה, קח מה שמתאים לצרכים שלך..

מעבד בסדר גמור

זכרונות, אני הייתי לוקח 2X2GB , לא הייתי חוסם את כל 4 החריצים זה לא חכם לדעתי...

בכל מקרה, הזכרון שלקחת סתם יקר

מהקיטים כאן:

http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=2000170147+1052315794&name=4GB(2+x+2GB)

אפשר לקחת את הפטריוט הPNY או הGSKILL הם כולם מצויינים

או אם אתה בכל זאת רוצה4X1GB קח מכאן: החל מהPQI כולם טובים

http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=2000170147+1052308477&name=2GB+(2+x+1GB)

בסך הכל קח מה שזול, הבדל בביצועים לא יהיה...

דיסק קשיח, סה"כ בסדר.. מאוד לא משתלם אבל אם אתה מוכן לשלם הרבה כסף בשביל השיפור הלא גדול שתקבל זאת בחירה שלך...

ספק סתם חזק, לא תנצל שליש ממנו, מה גם שהוא לא איכותי, הוא נכשל בכל מבחני המאמץ שעשו לו..

קח ליברטי 400

לוח קח P5K... הדלוקס סתם יקר

לגבי מסך, יש כמה שאני יודע שהם טובים (סאמסונג 204 214 224) אבל הם יקרים... אז הייתי ממליץ ללכת לפורום מסכי LCD שימליצו לך על מסך..

בכל מקרה, זה מסך בעל פאנל TN גרוע זול ולא איכותי....

פורסם
  • מחבר

אני די נעול על הלוח ראיתי אותו וראיתי את השני לא יודע אני נעול עליו

אם אני יקנה זכרונות 800 4 גיגה 2X4 אתה אומר אין הבדל?

פורסם

ההבדל יהיה בערך 3%, לא משהו שתרגיש, ולא משהו ששווה את המלא כסף שאתה משלם על 1066

ובכללי עדיף יותר GB מאשר יותר MHZ...

2X2GB 800 יהיה עדיף...

לגבי הלוח הוא כמעט אותו דבר, חוץ מכמה פיצרים ומחיר מנופח... אבל סך הכל שני הלוחות מצויינים... פשוט ללוח אם יש השפעה מאוד קטנה על הביצועים ולא שווה להוציא כל כך הרבה כסף עליו...

פורסם
  • מחבר

גבר תודה רבה על הכל

פורסם

בבקשה...

רק משו אחרון..

את מה שתחליט לקנות תפרסם פה שוב כדי לקבל חוות דעת...

כמו כן אתה מוזמן לחכות לעוד חוות דעת, פשוט בשעות האלו אין פה אף אחד.. בהמשך היום תקבל עוד תגובות...

פורסם
  • מחבר

סבבה אחי אני יחכה

ושיניתי את המפרט ולגבי המסך

חשבתי על הדל 22 אבל קראתי ביקורות עליו

ואומרים שהוא מעולה

פורסם

לגבי המסך, יש לך מדריכים ענקיים באתר, חפש במאמרים

ויש לך בפורום תצוגה תת פורום שנקרא מסכים, יש שם אנשים שמומחים למסכים והם יעזרו לך הכי טוב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים