עבור לתוכן

מחפש זיכרון למחשב נייד DDR2

Featured Replies

פורסם

שלום,

אבי רכש מחשב נייד חדש מסוג DELL INSPIRION והיבואנים שלו הם גלקסי מחשבים.

רציתי לשדרג את הזיכרונות שיש לו כדי להפעיל את הויסטה בתאימות מלאה..כרגע יש שני סטיקים של 512..

התקשרתי אליהם והם דורשים..(החזיקו בכסא חזק)800 ש"ח +הזוג זיכרנות שלי..חוצפה לשמה וזה מה שאמרתי ל"מנהל מעבדה"

אז רציתי לשאול שני דברים:

א.האם אני יכול עצמאית לרכוש זוג זיכרנות של 1GB שתמליצו לי פה על הסוג הכי טוב ולקחת להם להתקנה??(כדי שהאחריות לא תפוג)

ב.מהו הסוג הכי טוב שקיים היום לDDR2 ובמהירות 667 (כי ראיתי שיש לGSKILL צלעות קירור על חלק מהזיכרנות שלהם,אז אם אפשרי לקבל המלצה ל2 יחידות של 1GB טובים עם תזמונים נמוכים אודה לכם.

פורסם

לפי דעתי תקנה לבד זיכרון ותרכיב אותו במחשב יש הרבה זיכרונות טובים לנידיים כמו CORSAIR וכו...

פורסם

ווווווואאאאאאי איזה טעות עשית לגלקסי יש אחריות ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש על הפנים אם אתה עדין יכול תחזיר את המחשב דחוף אחרת קיבלת זין ענק !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אם משהו יקרה למחשב שלך נדפקת !!!!

בקשר לזיכרון לפי תקנון של DELL גם אם תרקיב את הזיכרונות לבד זה לא יפגע לך באחריות אך אחריות על הזיכרון עצמו מן הסתם אתה לא תקבל מ DELL .

פורסם
  • מחבר

כן למרות צערי הרב המחשב ניקנה באחריות של גלקסי מחשבים (אך יש לציין שהמחשב נקנה במחיר רצפתי שלא קיים בארץ פשוט ועם מפרט כזה לא יכולתי לוותר)

ובקשר לגלקסי כן זבל של המיץ של הזבל של חברה אבל....בעקבות טעות שנעשתה עם נייד של אבי לפני 3 שנים (במקה הזה COMPAQ) הגענו עד למנכ"ל כביכול מנכ"ל גלקסי ופשוט החזרנו את הטעות שנעשתה ובעקבות זה שאבי מכיר את המנכ"ל אישית ביותר..(ממצבים לא כלכך נעימים של ויכוחים וריבים על חלק שהיה במסגרת אחריות והם לא רצו להחליף)אני חושב שהבהרנו לו שלא יתעסק איתנו שוב וכל פנייה מאז עוד לפני 3 שנים נעשתה בתיאום איתו (כל חלק שתקול או סתם לדוגמא סוללה שאופן פתאומי התקצרו חייה הוחלפה לחדשה מהקרטון וכו')..וחוץ מזה אין מה להחזיר כבר לא נורא..נתווכח עוד קצת.

ונחזור לבקשתי..אני צריך זיכרון של GSKILL 2GB לנייד DDR2 667 שתי סטיקים של גיגה כל אחד ואם יש אפשרות עם צלע הקירור הייחודית שמולבשת עליהם..מצאתי בחיפוש רק 2גיגה עם צלע הקירור ולא שני סטיקים נפרדים.אז אם אפשרי לינק ומחירים..אפשרי גם חברות אחרות אבל להשתדל עם צלע הקירור כי אם כבר אז כבר..תודה אנשים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים