פורסם 2007 ביוני 1118 שנים נמשיך ברוח זו, נצרף התמונות (שכבר זכו לפרסום) של PyroGhost, ואז נשאר רק להחליף את השם של הפורום... בקצרה, האם הדיון על תמונת החתולה מיצה את עצמו? הבשר של ת'רד זה התוכן, לא הכותרת...
פורסם 2007 ביוני 1218 שנים אני מכיר מישהי בשם יוליה והיא מזה מזכירה לי את החתולה :-* Amazing יוליה, היא רוסיה?
פורסם 2007 ביוני 1318 שנים לפי הכותרת חשבתי לפחות על איזה כוסית ערומה....זה יכל גם להגיע לסצנת BDSM עם עוד טיפה אלכוהול!מממ אבל גם חמודה... תמונה מגניבה.. פירוט מרהיב!Aviko
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים נמשיך ברוח זו, נצרף התמונות (שכבר זכו לפרסום) של PyroGhost, ואז נשאר רק להחליף את השם של הפורום... בקצרה, האם הדיון על תמונת החתולה מיצה את עצמו? הבשר של ת'רד זה התוכן, לא הכותרת... אפשר להבין מה הבעיה עם התמונות שלי ( שהפסקתי לפרסם פה עקב ריבוי תגובות שלא לעניין )?
פורסם 2007 ביוני 1518 שנים PyroGhost, ידידי.אין שום בעיה עם התמונות שלך.למעשה אישית אפילו לא ראיתי אותן.אבל כן ראיתי התכתבות שמזכירה אותן, וממנה מבינים שחברי הפורום הגיבו בצורה לא הולמת, ובכך הוציאו ממך כל רצון לפרסם תמונות נוספות מאותה קטגוריה.אז העניין התקשר לכל ההתכתבות הלא קשורה שמנהלים חברי הפורום בת'רד הנוכחי.אגב, אשמח לראות תמונות פרי מצלמתך (לאו דווקא התמונות אליהן התייחסתי)
פורסם 2007 ביוני 1518 שנים אני חשבתי שיוליה זה כבר איזה רוסיה יפה ואני רץ להיכנס לתר''ד הזה ראשון לא מעניין אותי בכלל מפרטים או משהו בפורום כללי
פורסם 2007 ביוני 1518 שנים PyroGhost, ידידי.אין שום בעיה עם התמונות שלך.למעשה אישית אפילו לא ראיתי אותן.אבל כן ראיתי התכתבות שמזכירה אותן, וממנה מבינים שחברי הפורום הגיבו בצורה לא הולמת, ובכך הוציאו ממך כל רצון לפרסם תמונות נוספות מאותה קטגוריה.אז העניין התקשר לכל ההתכתבות הלא קשורה שמנהלים חברי הפורום בת'רד הנוכחי.אגב, אשמח לראות תמונות פרי מצלמתך (לאו דווקא התמונות אליהן התייחסתי)אם ככה אני רגוע P:אם בא לך לראות תמונות שצילמתי יש לינק לגלריה חיצונית שלי בחתימה שלי פה, אמנם לא עידכנתי שם הרבה מאוד זמן ויש לי עוד הרבה מאוד חומר לעדכן שם אבל זה יספק את הטעימה הראשונית הדרושה (:
פורסם 2007 ביוני 1518 שנים :jump: :jump: אהאהאההאהאהאהאהאהאהאהא !!!!! מצאתי את יוליה !!! :jump: :jump: עריכת מנהל הפורום: ממש לא מכובד מצידך., קיוויתי למעט יותר בגרות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.