פורסם 2007 ביוני 1018 שנים קורא גם NTSC/PAL בה 2700 שקל וגם הוא פרוץמכאן-http://www.moniline.co.il/Product.aspx?productid=632
פורסם 2007 ביוני 1118 שנים מה 2700?! זה 3700!מטריף אותי שחנויות בישראל ממש מפרסמות מוצרים לא חוקיים...
פורסם 2007 ביוני 1118 שנים התוכנה הטובה בעולם שמאפשרת לשחק במשחקים מגובים מאותו שיטת שידור של המכשיר שלךבקיצור יש הגנה איזורית ובכלל בדקתי תWII שלהם ויש יותר זול בKSP הבעיה ששניהם בלי ציפ ופריצה לא אופכת תמכשיר ללא חוקי בארץ רק משחקים פרוצים לא חוקים
פורסם 2007 ביוני 1218 שנים צ'יפים זה חוקי לגמרי.. אם לפי דעתך זה מעודד משו אז יש לך בעיה..הצ'יפ חוקי.. מה שאתה עושה איתו זה משהו אחר
פורסם 2007 ביוני 1218 שנים צ'יפים זה חוקי לגמרי.. אם לפי דעתך זה מעודד משו אז יש לך בעיה..הצ'יפ חוקי.. מה שאתה עושה איתו זה משהו אחראם לדעתי זה מעודד משהו אחר!?!?!מה זה כבר יכול לעשות חוץ מלעודד?!
פורסם 2007 ביוני 1218 שנים תיראה אתה יכול להגיד אותו דבר בדיוק על נגני DVD שלא לדבר על צורבי DVD נגני MP3 אפילו עוד יותר השאלה הגדולה מה החוק אומר בתקופת תחילת הווידאו חברות הסרטים מאוד פחדו מהטכנולוגיה וחלקם ניסו לילחם בה בסוף גם הטכנולוגיה הצליחה מאוד וגם החברות הגדילו רווחים והיום פונות לשוק הרבה יותר רחב הפירטיות זה חלק גדול מיזה שהטכנולוגיה של הוידאו אפכה למינסטריםוראינו אפקט דומה בהרבה קונסולות למעשה מי תקופת הPS1 ומעלה כל קונסולה שניצחה היתה אם הרבה פירטיותולמרות זאת עשתה הרבה רווחים לחברה תיקח לדוגמה תDS היום הוא מוכר הרבה מאוד משחקים למרות הרבה פירטיות בקיצור זה לא שחור ולבן וWIN כל כך נפוצה היום בעולם גם בגלל פירטיות
פורסם 2007 ביוני 1218 שנים טוב... זה וויכוח ללא מוצא...אין טעם לבזבז על זה זמן...זה בסך הכל מפריע לי קצת שחברה מוכרת מוצר ובקידום המכירות היא כותבת על "מאפייני הפריצה".המילה "פריצה" מרמזת על דבר לא חוקי וזה משומש כמקדם מכירות.זה מה שמפריע לי - זה הכל.
פורסם 2007 ביוני 1218 שנים תיראה הם היו צריכים לנסח אחרת כמו קורא צרובים לדוגמה אבל עזוב זה חברה שכותבת-WII תומך בסרטי DVD ויכול לתפקד כנגן DVD בייתי.WII לא תומך בכלל בסרטי DVD אולי בעתיד הוא יתמוך אבל היום בכלל לא הוא כן תומך במדיה DVD אבל לא בסרטים
פורסם 2007 ביוני 1218 שנים תאורטית זה אפשרי אבל הם לא מוכרים אותו אם ציפ או פריצה ככה שהם סתם כתבו שטויות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.