פורסם 2007 ביוני 1018 שנים באג התחילו להביא XBOX 360, מחיר 3200 ש"ח למזומן.ב GAMESTATION ב 3200 אפשר לקחת קונסולה + משחק ( PRO SOCCER EVO)בבאג אחריות לשנה מלאהב GAMESTATION לטענתם גם כן שנה אבל אני סומך יותר בבאג בעיניין האחריות ואם המכשיר יתקלקל סביר להניחשבבאג לא יתחילו להמציא סיפורים על היתחממות...מה אתם חושבים? מה כדאי?
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים מחבר חורף??? עוד חצי שנה יתחילו לצאת משחקים התומכים ב DX10 אז XBOX יהיה פחות מעניין.ומה זה כבר משנה 65NM או 90NM - הרי אותם ביצועים.90 NM מתחמם? שיתחמם כמה שבא לו בשביל זה יש אחריות לא?
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים חורף??? עוד חצי שנה יתחילו לצאת משחקים התומכים ב DX10 אז XBOX יהיה פחות מעניין.ומה זה כבר משנה 65NM או 90NM - הרי אותם ביצועים.90 NM מתחמם? שיתחמם כמה שבא לו בשביל זה יש אחריות לא?ראסמי הבן אדם צודק
פורסם 2007 ביוני 1118 שנים חורף??? עוד חצי שנה יתחילו לצאת משחקים התומכים ב DX10 אז XBOX יהיה פחות מעניין.ומה זה כבר משנה 65NM או 90NM - הרי אותם ביצועים.90 NM מתחמם? שיתחמם כמה שבא לו בשביל זה יש אחריות לא?1-האחריות בארץ לא משהו ואם תפתח ת360 כדי לפרוץ אותו תישכח מהאחריות 2-הגירסה הבא אמורה להיות הרבה הרבה יותר אמינה הגירסה הנוכחית אם אחוזי פגמים גבוהים לפי מיקרוסופט 4-5% לפי אחרים הרבה יותר
פורסם 2007 ביוני 1118 שנים חורף??? עוד חצי שנה יתחילו לצאת משחקים התומכים ב DX10 אז XBOX יהיה פחות מעניין.ומה זה כבר משנה 65NM או 90NM - הרי אותם ביצועים.90 NM מתחמם? שיתחמם כמה שבא לו בשביל זה יש אחריות לא?אם אתה קונה את ה 360 רק לחצי שנה עד שייצאו משחקי ה DX10 חבל על האלפי שקלים שאתה הולך להוציא...כמו שידידי קרירין אמר פה למעלה, אם אתה מתכנן גם לשחק במשחקים פרוצים על ה-360 גם ככה האחריות שלך לא רלוונטית.
פורסם 2007 ביוני 1118 שנים מחבר האמת שלפחות בהתחלה חשבתי לקנות כמה משחקים מקורים כמו GOD OF WAR ן HALO ואני רוצה את ה LIVE ככה שלא נראה לי שאני אעשה עידכונים ל DVD של ה XBOX.
פורסם 2007 ביוני 1118 שנים ופה אתה נכנס לבעיה השניה של ה360 בארץ גם במשחקים מקורים זה בעיתי ליצתרף לLIVE זהב כי מיקרוסופט חסמה אפשרות של ויזה חסמה אפשרות של להכניס כתובת ישראלית ולך תידע מה יקרה בהמשך כרגע ליתחבר אתה יכול רק אם כרטיס מנוי ורק אם כתובת פקטיבית של חול בקונסולה פרוצה זה יותר גרוע כי אתה יכול לקבל באן לקונסולה עצמה
פורסם 2007 ביוני 1118 שנים מחבר כרגע ליתחבר אתה יכול רק אם כרטיס מנוי ורק אם כתובת פקטיבית של חול מה זה כרטיס מנוי?אם יש לי מאסטרכארט בינלאומי וכתובת שאני אמציא צריכה להיות בעיה?מקווה שהם לא בודקים לפי ה IP...
פורסם 2007 ביוני 1118 שנים זה כרטיס שקונים בחנויות משחקים שנותן לך תקופת מנוי אני לא יודע איך עושים את זה כי אין לי 360 אז תישאל אחרים בעניין הויזה הבנתי שויזה ישראלית לא מיתקבלת העולמית אני לא יודע אחרים בטח יודעים יותר טוב עדיין לא בודקים IP אבל בעיקרון זה אפשרי ואולי יקרה בעתיד כתובת חייבת להיות באזור שהקונסולה ניתמכת בולדוגמה 360 אמריקאי הכתובת חייבת להיות אמריקאית וכו אם לא יעלו על הקימבון תוכל לישתמש בLIVE זהב אבל מבחינה תאורתית אפשר לגלות את זה
פורסם 2007 ביוני 1218 שנים מה זה השטויות האלה שפריצה מורידה את האחריותאם קניתי מבאג והם מוכרים מכשיר +פריצה ב 3700(סתם דוגמא) זה אומר שהאחריות יורדתמקווה שלפחות הם אומרים את זה ללקוחות שלהם
פורסם 2007 ביוני 1218 שנים 1-באג לא ימכרו לך פרוץ2-יש דבר שניקרה אחריות אפורה כמו שיש יבוא אפור שכל ה360 בארץ הם כאלה או יבוא פרטי ואם חנות מתקינה לך ציפ או פירצה פשוט האחריות זה מהם הם לא יכולים ללכת למיקרוסופט ולקבל אחריות כי:1-אין ת360 רישמית פה2-מיקרוסופט לא תקבל מכשירים פרוצים לתיקון גם בבאג הם בטח נותנים אחריות אפורה ואני לא מבין למה רשת כזאת בכלל מיתעסקת ביבוא אפור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.