פורסם 2007 ביוני 1118 שנים אתה מחפש משהו שסתם יחזיק או משהו שיהיה איכותי ויציב?אם אתה רוצה שזה סתם יחזיק אתה יכול גם לקנות ספק ג'נרי של 500W שככל הנראה יחזיק..או JSP 500W למשל שגם נחשב לג'נרי+-..
פורסם 2007 ביוני 1118 שנים בהנחה שזה הספק הזה אכן יש לו 30Aמעניין איך הוא באמת, יכול להיות נחמד למערכות תקציביות
פורסם 2007 ביוני 1118 שנים TR2 גרוע ככה שזה לא ממש חוכמה..עמרי,אני לא ראיתי שום בדיקה כזו או אחרת (בטח שלא מקצועית) של הספק ברשת ככה שבאמת אי אפשר לדעת..אם קונים 8800GTS ועל אחת כמה וכמה GTX אני חושב שזה בגדר חובה להשקיע בספק איכותי שידוע שהוא כזה ולא ללכת ולהמר..חוץ מזה,ספק ב-300 ש"ח לא ממש היתי אומר שהוא תקציבי.בקצת פחות מכך ניתן לקנות NoiseTaker 370W אם 27A למשל
פורסם 2007 ביוני 1118 שנים מחבר baathala rasiti liknot HEC 500w http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3828 aval mishum ma hu amar li she adif et a chiftec :-\
פורסם 2007 ביוני 1118 שנים אני לא ראיתי שום בדיקה כזו או אחרת (בטח שלא מקצועית) של הספק ברשת ככה שבאמת אי אפשר לדעת.. תרימו את הכפפה ותעשו בדיקה שיהיה ברור שאני בשום מקום בת'רד לא אמרתי ללכת לקנות אותו סתם מעניין איך הוא בסה"כ יש לו יתרונות על הENERMAX (מאוורר 14 ס"מ, APFC שיש רק בAX שקשה למצוא בארץ, EPS12V, שני חיבורי 6 פינים לכרטיס מסך, קצת יותר כח)
פורסם 2007 ביוני 1118 שנים כל היתרונות שלו לא ממש עוזרים אם הוא לא יציב וכל הדברים האחרים שיש בספקים איכותיים..שוב,אני לא אומר שהוא גרוע או משהו כזה אני רק אומר שאין שום בדיקה שלו,אם אתה רוצה להמר ולקנות אותו...אתה מוזמן..אני היתי הולך על משהו אחר במיוחד אם אתה רוצה לקנות GTX - אי אפשר לקנות כ.מסך ב-3K ולהשקיע בספק 280 ש"ח12 ס"מ***נחמד לדעת שאתה כן יכול לרשום בעברית...אז אני אבקש ממך להחליט ולהסגר על עצמך סוף סוף.או שאתה רוצה לכתוב באנגלית (אין לי בעיה ) אבל שתהיה אנגלית אנגלית ולא עברית אנגלית...או שאתה רוצה להקל על כולם ותכתוב בעברית..
פורסם 2007 ביוני 1118 שנים מחבר ulai ani basof yahlif le toughpower legabei a hebrew icopied it from OMRIJ "מאוורר 14 ס"מ" and than ichanged for 12 understand ?
פורסם 2007 ביוני 1118 שנים אם אתה תמשיך להתעלם ממני אתה תמצא את הדיון שלך נעול...אין לי שום בעיה שתכתוב בכל שפה שאתה רוצה..אבל מה שאתה עושה עכשיו רק מקשה וזה לא נחשב לשפה..או אנגלית או עברית בבקשה (וכבר ראינו שאתה יכול לכתוב בעברית..)אם יש לך כסף ל-TP 600W אז מה אתה מתלבט לגבי ספק לא ידוע ב-290 ש"ח?
פורסם 2007 ביוני 1118 שנים מחבר The problem is....... ihave already bought the chiftec :-\ and now iguess iam gonna to change it for other power supply
פורסם 2007 ביוני 1118 שנים לא הבנתי עוד אם יש לך GTX או GTS...אתה בא ושואל איך הוא אחרי שקנית אותו בכלל...אני מציע שתסגר על עצמך,תחליט איזה מפרט יש לך,תחליט כמה אתה מוכן להוציא על ספק (ותרשום בכותרת בהתאם לחוקים) ואז תקבל בהמלצה בהתאם
פורסם 2007 ביוני 1218 שנים מחבר tmuna shel asapak [br]פורסם בתאריך: 12.06.2007 בשעה 21:20:32ve ine gam netunim alav[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.