עבור לתוכן

e6600 vs. q6600

Featured Replies

פורסם

שווה לי לקנות עכשיו E6600 ב1000 ש"ח או חכות ליולי ולקנותב Q6600 1600 ש"ח? כיא אני גם לא רוצה להוציא יותר מידי וגם אמרו כאן שהמשחקים היום עדיין לא מנצלים לגמרי את הליבה הכפולה ועד שהליבה המרובעת תנוצל ייקח פוווווללללל זמן. אז לקנות עכשיו קונרו והאם זה יהיה יחזיק לי לשנתיים-שלוש הבאות?

גם קראתי שביצעוים במשחקים דורשים בעיקר כרטיס מסך ופחות מעבד?(השימוש למשחקים בלבד) תודה לעונים.

פורסם

בגדול זה נכון שאם יש לבחור למשחקים בין מעבד לכרטיס גראפי הכרטיס עדיף בהרבה אבל המעבד יכול לגרום לצוואר בקבוק עצום לכרטיס הגראפי

אני אישית הייתי מחכה (ואני באמת מחכה לחופש ככה ורק אז קונה מחשב קומפלט חדש) ואז גם ירדו כבר כול מחירי הכרטיסים הגראפיים כבר.

פורסם
  • מחבר

בסדר אבל הקונרו 6600 לא יעשה צוואר בקבוק נגיד לG8800 או לG92(מקווה שיהיה לי כסף לאחד :))?

פורסם

חחחחח

לא הוא לא יעשה משהו שתשים לב אליו.............

פורסם
  • מחבר

תודה אח שלו!!!! המעבד יעלה לי 1000(דוד שלי טכנאי) אתם יכולים להמליץ לי על לוח עד 500-600 בערך?

נ.ב

סופסוף מעבד חדש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111 :silly::hat: :hat: :hat::silly: :silly: :silly::yelclap: :yelclap: ;D ;D

פורסם

עושה OC?

צריך פיצ'רים מסויימים?

פורסם

אני בכל זאת הייתי הולך על המרובע ליבות!,

תוכל להרכיב איתו מחשב שיחזיק לפחות 5 שנים,ויתמוך בכל הטכנולוגיות החדשות שיצאו בעתיד ושיוצאים בהווה.

ובעוד שנתיים, - שיצאו יותר משחקים שייתמכו ב-2 ליבות ואפילו יותר,אתה תהנה מהכל! - ובגלל מה? - תוספת של 600 ש''ח בלבד.

וגם אל תשכח שגם התוכנות שלא מנצלות 2 ליבות ירוצו יותר מהר ב-4 ליבות,מאשר ב-2.

כמובן שאתה תרגיש את ההבדל בביצועים ובמהירות,ואני מאמין שאתה לא תזדקק ל-4 ליבות כרגע,אבל עדיף לך לקנות את המרובע ליבות.

או שאתה מעדיף לבזבז עכשיו 1000 ש''ח ובעוד שנתיים להוציא עוד 1000 ש''ח (סתם דוגמא למחיר של המרובע ליבות).

תחשוב טוב טוב על כך,

מקווה שעזרתי,

בתודה,

MuTaTiOn.

פורסם
  • מחבר

הטכנולוגיות רק ילכו ישתכללו וכל פעם יהיה משהו חדש לצפות לו. אז אני קונה עכישו ואניאסחוב איתו שנתיים שלוש. דרך אגב אני מתכנן OC קל ומה זה פיצ'רים?

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

מתכנן CF או SLI? צריך יציאות מיוחדות? וכו'

פורסם
  • מחבר

לא CF ולא SLI צריך שיתמול בG92 וכל אלה(נראה לי כל לוח אם תומך) וחוץ מזה זהו. ואולי OC קטן בעתיד

פורסם

מישהו?

אני לא אוהב שמקפיצים הודעות

עוד פחות כשזה הקפצה אחרי 4 שעות

ועוד פחות כשזה בלי אישור של אף גורם אחראי (דהיינו אני או ראול)

פורסם

בכלל לא כול לוח תומך CF או SLI

פורסם

בתקציב 600 שקל - DS3 או P5B

אני הייתי הולך על DS3

פורסם

אני הייתי לוקח p35-ds3 בקיץ (המחירים ירדו) או abit ip35 עכשיו (אני מאמין שהמחירים ירדו בקיץ ואז כדאי את ה PRO, מצוין לאוברלוק...).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים