עבור לתוכן

גאידמקיה - שמה החדש של המדינה ... נא להחליף את האטלסים שברשותכם , תודה .

Featured Replies

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3410376,00.html

זה שהוא קנה את הרשת , מילא ...

טוב , לא בדיוק קנה , השתלט עליה , 51 אחוז שלו .

אבל רעאבק !!! , למה לירוק לבאר שממנו שותים ?

רשת כשרה , לא עובדת בשבת , ועוד אלוהים יודע מה הוא יעשה עם המקום הזה ...

למהההההההההה ?!?!?!?!

איפה אקנה לי עכשיו שרימפסים ?! דיונונים ? בשר לבן איכותי ומשובח ?!??!?!?!111

אני מתחיל ממש לא לחבב את הבחור .

• תגובות 57
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה???????????????????????????????????????????????????????????? לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רשע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אנשים!!!! לאסוף את הלפידים!! נפגשים מול הבית שלו בשעה 4!

פורסם

הוא קנה גם את הלפידים...

פורסם

טיב טעם מילא יקרנים, יש הרבה חנויות לא כשרות יותר זולות.

אבל זה מהלך שפל. אם אני חיייב בנסיבות אלו ואחרות לקנות אוכל בשבת? מה שקורה פעם פעמיים בשנה...

"אני מתחיל ממש לא לחבב את הבחור ."

הוא לא איבד את הקול שלי עדיין אבל זה מתקרב.

פורסם

איזה אפס..הוא יעשה הכל כדי להתחבב על הדוסים האלה...הוא מתכוון להפוך את כל הסניפים לכשרים או רק את אלה בירושליים ? גם ככה חצי מהדתיים אוכלי חזיר אז אני לא מבין מה הקטע שלו..שיתפגר כבר הבררה הזה ! אנשים כמוהו לא צריכים להיות במדינה..הוא לא יכול לקנות את כולם בכסף

פורסם

אני בטוח שאם נבדוק אצלו בבית נמצא כל יום על שולחן האוכל שלו קוויאר, שרימפסים ומיני מזונות לא כשרים. הוא לא נראה לי יהודי מאמין במיוחד.

כל המהלך הזה נועד לקדם את המעמד שלו בקרב החרדים בירושליים במאבק שלו לראשות העיריה.

אבל אין מה לדאוג. איפה שיש ביקוש יש היצע. אם הוא לא ימכור, לרשת שלו אין זכות קיום ותבוא רשת אחרת שתחליף אותה.

פורסם

זה שהוא קנה את הרשת , מילא ...

טוב , לא בדיוק קנה , השתלט עליה , 51 אחוז שלו .

אבל רעאבק !!! , למה לירוק לבאר שממנו שותים ?

רשת כשרה , לא עובדת בשבת , ועוד אלוהים יודע מה הוא יעשה עם המקום הזה ...

למהההההההההה ?!?!?!?!

אני מתחיל ממש לא לחבב את הבחור .

אל תהיה בטוח שהבשר כזה משובח, חבר שלי עובד בפיקוח הווטרינרי (בודק את הבשר במיסעדות) והוא אמר לי

שהם עדיין עושים דברים שאסור לעשות עם הבשר (כל מיני קומבינות כדי להסתיר את איכותו האמיתית)

אבל בגלל בירוקרטיה קשה לגעת בהם.

פורסם

אבל אין מה לדאוג. איפה שיש ביקוש יש היצע. אם הוא לא ימכור, לרשת שלו אין זכות קיום ותבוא רשת אחרת שתחליף אותה.

יקח לפחות כמה שנים עד שתקום כאן רשת מחליפה גדולה כמו טיב טעם... גם זה לא בטוח... טיב טעם גם ככה לא היו כל כך רווחיים.... שנה שעברה הם הפסידו 25 מיליון.... ברבעון האחרון הם הרוויחו סוף סוף... אבל רק 600 אלף שקל...

פורסם

מחזירים עטרה ליושנה, מעדני מאניה בראשל"צ חנות מעולה

הפסקתי לקנות מהם רק מסיבה אחת שקהל הלקוחות פשוט נהר לטיב טעם וחששתי שאין מחזוריות קנייה במאניה והבשר שנמכר הוא פשוט... ישן.

ארקדי גיאדמק עשה צעד גאוני לפי הכתבה, הערך הנסחר בבורסה היה 450 מליון ש"ח לפני הקנייה ועכשיו הערך הוא 800 מליון.

לטיב טעם יש חתיכת שם לפחות באיזור המרכז ועם הכסף והפרסום הנכון גיאדמק פשוט ישחק עם הרשת ש"ח מט שלא משנה מה, הוא יוצא מנצח.

עם הצעד של ההכשרה יעבוד מה טוב, הרשת תרוויח והערך שלה בבורסה עלה פלאים, משם הדרך לסניף טיב טעם בכל שכונה קצרה מאוד

אם צעד ההכשרה לא יצליח, מחזירים עטרה ליושנה ועם הפרסום הנכון והמחירים הנכונים הרשת תחזיר את קהל הלקוחות שאבד ושוב ערכה בבורסה עלה פלאים.

איך שכסף נדבק לכסף ::)

פורסם

בראשון יש גם את קרל-ברג ו ניבה

פורסם

מי שרוצה לקנות בשר לא כשר, ימצא איפה לקנות את זה.

אין כאן שום כפייה או דבר לא חוקי.

פורסם

מי שרוצה לקנות בשר לא כשר, ימצא איפה לקנות את זה.

אין כאן שום כפייה או דבר לא חוקי.

אף אחד לא טען לכפייה ודבר לא חוקי. גם אם ברור שהדבר נעשה כדי למשוך את קולות החרדים בבחירות לעיריית ירושליים. חבל שזה נעשה על גב החילוניים בתל אביב ובערים אחרות.

וזכותם של צרכנים למחות על פגיעה בשירות ובמוצרים שלהם הם מורגלים. או שאולי גם לזה יעבירו החרדים חוק שאוסר למחות כמו שאסור לצעוד בירושליים?

פורסם

חכו, מעניין מה יקרה עם המו"מ לרכישת ניו-פארם יתממש, הוא יוציא משם את התרופות?

פורסם

עם הצעד הזה הוא קנה לעצמו 2 מנדטים של דתיים בבחירות הבאות.

פורסם

הבן אדם הוא משקיע גאון - אני מחזיק ממנו.

כל מי שמתלונן על על העיסקה (כי לא תמצאו בשר כשר) או בגלל שאתם חושבים שהוא עשה מעשה טיפשי ויפסיד לקוחות - גאידמק לא מחפש לקוחות הוא מחפש קולות בכסף שיש לו הוא יכול לקנות את כל טיב טעם ולהציט אותה באש וזה לא יזיז לו.

ובשל לא כשר אפשר למצוא בעוד 1001 חניות פרטיות ורשתות יותר קטנות ברחבי הארץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים