עבור לתוכן

Halo 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

לא צריך לשכתב את כל הקוד מחדש, בטוח הם הכינו את זה וחוצמזה, כמו שהצליחו להריץ DX 10 על XP עם כרטיסים שאפילו לא תומכים בזה, יצליחו להריץ את זה

כן תווכח איתי על זה...

א לא הצליחו להריץ DX10 על XP, יש אימולטור תוכנתי לחלק מהפוקציות שלו, יש לך גם את דולפין שמאפשר להריץ PS\VS2.0 על כל מעבד אז? אין לך WGF\WDDM בXP ולא יהיה לך מעולם...

Games for Vista משתמשים בדברים כגון VSM, והDirect Input החדש, אתה כן תצתרך לשכתב חצי מהקוד בשביל זה, לMS אין שום רצון בלהשאיר את XP בתור אופציה לhigh end gaming לVista יש המון פונקציות באמת מרשימות גם עם כל חבלי הלידה שיש לה כרגע, אני עובד על Vista Enterprise בעבודה ללא שום בעיות.

לGames For Vista אין שום קשר לDX10, אבל מי שחושב שעדכון פשוט ועוד אחד שייכתב ע"י אנשים מחוץ לחברת הפיתוח של אותו משחק יפתור את ההגבלה הזאת הוא טועה בגדול.

• תגובות 63
  • צפיות 7.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

לך תדע, לי לא ממש איכפת, רק רשמתי שמועה שקראתי עליה

פורסם

שמעתי על שמועה שטופאק חיי בשדרות זה לא הופך את זה לנכון, לMS יש את כל הסיבות שבעולם למה להשיק משחקים לVista Only ויש לה את כל הכלים שבעולם לגרום לכך שזה לא יעבוד על XP ורוב הדברים הם גם בצדק.

פורסם

:lol: :lol: :lol:

קעלק "היום יצא המשחק לחנויות"

ליתר דיוק, בשביל הישראלים: "היום יש אותו כבר להורדה בטורנט ליץ'"

בכל מקרה, נקווה שיפרצו אותו איכשהו ויגרמו לו לפעול באקספי [נפלאות ההאקרים]

לא מתקין ויסטה בשביל שום משחק. [הוא תואם גם ל-DX9, רייט?]

פורסם

הוא רק DX9 אין שום קשר בין DX10 לGames for Vista.

פורסם

לא! רק אל תוריד ויסטה ואז את המשחק! מה מיקרוסופט יעשו עם כל האין כסף שנתת להם?

פורסם

לא! רק אל תוריד ויסטה ואז את המשחק! מה מיקרוסופט יעשו עם כל האין כסף שנתת להם?

אני דווקא קראתי שמיקרוסופט מעודדת משתמשים להוריד גרסאות לא חוקיות של מערכות הפעלה שלה.

המטרה-שיהיו כמה שיותר משתמשים בעולם לOS שלה,כמה שפחות ללינוקס.

וזה הגיוני

פורסם
:s07:
פורסם

דובי,זה ציטוט של באלמר.

פורסם

זה עדיין דורש :s07:

כבעל מערכת ויסטה אני אתן רשמים כשאחזור מהצבא.

פורסם

אני מקווה שלא התקנת ויסטה בשביל המשחק המעאפן הזה .

עכשיו תורי:

:s07:

פורסם

אני לא יודע מי יהיה המשועמם הזה שיוריד את ויסטה רק בשביל משחק אחד, אבל זה בטוח לא יהיה אני...

:s07: :s07:

פורסם

אני דווקא קראתי שמיקרוסופט מעודדת משתמשים להוריד גרסאות לא חוקיות של מערכות הפעלה שלה.

המטרה-שיהיו כמה שיותר משתמשים בעולם לOS שלה,כמה שפחות ללינוקס.

וזה הגיוני

זאת לא הסיבה...

הם מתכננים לפתח מערכות הגנה מפני פיראטיות חזקות וכל מי שהמערכת הפעלה שלו לא חוקית, יאלץ לעבור למערכת הפעלה חוקית (הוא כבר רגיל לחלונות)... זה בערך ההקשר שבאלמר אמר את הדברים האלה.

פורסם

מצחיק או עצוב,ויסטה אפילו לא שווה הורדה פירטית.

פורסם

דובי,זה ציטוט של באלמר.

הוא אמר שאם כבר גונבים אז תגנבו מאיתנו זה לא שווה ערך לתגנבו את התוכנות שלנו כמה שבא לכם...

::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים