פורסם 2007 ביוני 918 שנים היום המשחק יצא לחנויות מי כבר שיחק? מתי זה מגיע לארץ? דברו חופשי המשחק עובד רק על ויסטה גם ככה עבר זמנו של המשחק העתיק הזה.
פורסם 2007 ביוני 918 שנים מחבר שיערתי לעצמי שיעבוד רק על הזוועה אבל רציתי להיות הראשון שפותח דיון עליו *הולך להתקין ויסטה* אגב, דרישות מערכת * Microsoft® Windows® Vista™ * 2 GHz or faster processor * 1 GB of system RAM * 7 GB available hard disk space * NVIDIA 6100, ATI X700, or above
פורסם 2007 ביוני 918 שנים אני בחיים לא הולך להתקין Vista לא משנה בשביל איזה משחק טריק שיווקי עלוב מצד מיקרוסופט, ואני בטוח שמהר מאוד החבר'ה המוכשרים ברשת ימצאו דרך להריץ את זה גם על XP
פורסם 2007 ביוני 918 שנים רציתי להיות הראשון שפותח דיון עליו גם הם רצו להגיע בזמן.. : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=261690.0 סתם, הדיון ההוא מת כבר.
פורסם 2007 ביוני 918 שנים אני השיג תמשחק תוך שבוע,ונראה מהו באמת שווה.עד אז מי שישיג את המשחק שיגיב כאן,אולי המשחק לא שווה השגה.
פורסם 2007 ביוני 918 שנים :-\ :'( היית חייב אה? :-\ הביקורות על המשחק ממש גרועות - תחשבו טוב לפני התקנת ויסטה במיוחד בשביל זה. ארמ.. בעצם תחשבו טוב על התקנת ויסטה בכלל.
פורסם 2007 ביוני 918 שנים וואלה אני לא מתכוון אפילו להוריד את המשחק אפילו שמותקנת אצלי ויסטה, לא סבלתי את הראשון אז בטח אני לא הולך לאהוב את ההמשך, מה גם שהמשחק הזה יוצא באיחור גדול לעומת היציאה שלו ל360, לא מחדש שום דבר בשום אספקט(לפי הביקורות) ופשוט לא שווה אפילו הורדה.
פורסם 2007 ביוני 918 שנים שמעתי כמה דברים - 1. יש רק שלב אחד במשחק 2. בעתיד יצא פאצ' ל XP לא יש שלב בונוס ענקי מעבר למה שיש בגרסת הבוקס, השלב שהיה בסרטונים הראשונים של HALO אבל נגזר החוצה בשל בעיות ביצועים. לא ייצא שום עדכון שיפעיל את המשחק על XP, אתה לא הולך לשכתב חצי מהקוד של המשחק.
פורסם 2007 ביוני 918 שנים שמעתי כמה דברים - 1. יש רק שלב אחד במשחק 2. בעתיד יצא פאצ' ל XP אין רק שלב אחד. אתה יכול לשחק רק באחד, ולאחר מכן צריך לעשות אקטיווציה עם הסידיקי. יש שיטה לשחק בשלבים האחרים ע"י שינוי השמות של המפות, חפש באתרי הטורנטים..
פורסם 2007 ביוני 918 שנים מחבר לא צריך לשכתב את כל הקוד מחדש, בטוח הם הכינו את זה וחוצמזה, כמו שהצליחו להריץ DX 10 על XP עם כרטיסים שאפילו לא תומכים בזה, יצליחו להריץ את זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.