פורסם 2007 ביוני 918 שנים שלום, לפני המון זמן העדכונים של ווינדוס יצרו לי 2 תיקיות בכונן D לשעבר עכשיו E:786ee267a9ba31adca938a4efc7713e7f0dc601c00בכל אחת מהתיקיות יש תיקיה שנקראת UPDATE ואני לא חושב שיכול להיות שאיזשהי תוכנה אחרת הייתה עושה את התיקיות האלו.הבעיה היא שלא ניתן להסיר את התיקיות.. הוא רושם שאין לי גישה (Access Denied) אפילו כשאני במשתמש של המנהל.ניסיתי גם במצב בטוח וגם שם אי אפשר..איך ניתן להסיר את התיקיות המעצבנות האלו?תודה!
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים גם אם אתה מנהל, ייתכן ויש הרשאות על התיקיה עבור המשתמש SYSTEM.מה אתה יכל לעשות זה:לבטל את Use simple file sharing שנמצא ב Folder Options תחת Tools בכל חלון פתוח.לאחר מכן מקש ימני על אחת התיקיות שאתה רוצה למחוק > כרטיסיית Securityושם תוסיף לעצמך הרשאה לעשות הכל.זהו.
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים מחבר קודם כל, תודה על ההצעה!עשיתי בדיוק מה שאמרת לשתי התיקיות אבל עדיין אי אפשר למחוק!נתתי לעצמי הרשאות לFULL CONTROL על שתי התיקיות אבל עדיין אני מקבל Access denied כשאני מנסה למחוק..
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים יש לך תיקיה בשם: System Volume Informationתעשה עליה אותו הדבר אבל אל תמחק אותה, רק תכנס לשם לראות את הקבצים ותגיד לי אם זה עובד.
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים מחבר בהרשאות של התיקיה הזו יש רק SYSTEM ואותי אין.. אז אני לא יכול להכנס אל התיקיה הזו.
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים תנסה UNLOCKER (גוגל) אני לא בטוח שהוא עוזר לACCESS DENIED אבל שווה לנסות.אני רק מבקש להדגיש את ההצעה הזו לפתרון.אם זה לא יעבוד תמיד אפשר לקחת הרשאות על התיקיות הבעיתוית.
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים מחבר מה שיש בפנים:_restore{04D361B7-D4C3-463A-8C95-A82189DF61D4}תיקיה כזו ועוד כמה כמוה..קובץ MountPointManagerRemoteDatabaseועוד קובץ tracking.logוזהו.אוקיי מה שעשיתי זה נכנסתי ל ADVANCE ושם בOWNERSHIP שיניתי לעצמי וסימנתי V על ה SUBFOLDERS ואז הוא נתן לו הודעה..עשיתי כן, אוקיי ואז הצלחתי למחוק! (את התיקיות שרציתי)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.