פורסם 2003 בפברואר 422 שנים מחבר יקרה מה שיקרה, לדעתי, תקיפת טילים נגד ישראל לא תהיה.אני לא כל כך בטוח שזה נכון. גם בפעם שעברה אמרו שלא יהיה כלום, שחיסלו את כל המשגרים ושיהיה בסדר.
פורסם 2003 בפברואר 422 שנים גם אם הפקחים יגלו שסדאם לא הפר שום תנאי של האו"ם וימצאו פרחים במקום טילים, בוש יתקיף.
פורסם 2003 בפברואר 422 שנים אולי הוא רוצה מלחמה , אני כבר לא יודע מה הוא רוצה ....רק מה שאני יודע שזה לא יהיה בקרוב ...
פורסם 2003 בפברואר 422 שנים או שימצאו נשק(ממתי סדאם חוסיין שם ז*ן על מה שאומרים לו :veryangry: ), או שימציאו שיש לו נשק(יאשימו כמה מפעלי מתכות :AR15:), אחרי זה הם "ישאילו" את בארות הנפט ויהיה בעולם שמח :
פורסם 2003 בפברואר 422 שנים כמה אנשים מאוד משועממים. אבל אני 100 ק"מ מתל אביב, אז למי אכפת? טילים גרעינים לא ישפיעו עלי! (רמז לעלילה)
פורסם 2003 בפברואר 422 שנים למי שלא הבין, אין בזה טיפה של רצינות.במזרח התיכון המשוגע שלנו גם זה יכול לקרות.וזה היה קורה אם ב 81 לא היינו מפוצצים לידידנו סדאם את הכור.
פורסם 2003 בפברואר 422 שנים אני מאוד _אבל_ מאוד מקווה שהצבא האמריקאי ישיג את סאדם ו או שיחסל אותו , או שיביא את ראשו לבוש.כמו בכל סרט אמריקאי משעמם וסוף שמח , כך אני מצפה מהמלחמה הבאה .סאדם - סופך קרב !
פורסם 2003 בפברואר 422 שנים לטעמי המלחמה הזו תהיה כמו מלחמתו של דון קישוט בתחנות הרוח.נניח ויהרג סדאם , וחס וחלילה הם יצליחו להקים שם דמוקרטיה (שאולי אפילו תצליח לשרוד)- האם לא ישארו מילטנטים בעיראק? ישארו!האם תפתר בעיית איראן? לא. האם יעלמו האירגונים הטרוריסטיים מ- סוריה/פקיסטן/לבנון/ערב הסעודית ? ממש לא. האם תפתר הבעיה הפלסטינית? BIG NOPE!לארה"ב נוח להפוך את סדאם חוסיין לרוע בהתגלמותו, אך אנחנו יודעים שסדאם הוא שביב מהבעיה האמיתית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.