פורסם 2007 ביוני 918 שנים יש לי בחדר טלויזיה LCD 32 בת חצי שנההיום בבוקר 2 האחים הקטנים שלי שיחקו ואיכשהו הטלויזיה נפלה קדימה על המיטה אך נפגה בפינות של השולחן ויש מין פיצוץ במסך בשני צידיו על הפאנל עצמו לא על המסגרת...בקיצור הפעלתי את הממיר HOT ורואים קווים וצבעים בקיצור לא רואים הלכה הטלויזיהמה אפשר לעשות? יש לכם אולי איזה רעיון נחמד מה אפשר לעשות או שפשוט לזרוק :'(
פורסם 2007 ביוני 918 שנים מחבר בא לי למות שמרתי עליה כמו החיים שלי וככה הלכה...תגידו אי אפשר אולי לקנות פאנל בנפרד של איזה טלויזיה ולהרכיב ?
פורסם 2007 ביוני 918 שנים make them work for it!maybe rent their ass to sailers?סתם סתם. (ההומר שלי פשוט נורא)אגב, מהכותרת הייתי בטוח שעף לך השלט של הWII מהיד והוא ננעץ במסך.
פורסם 2007 ביוני 918 שנים ^LOL, חבר שלי העיף את השלט ממש קצת מעל הטלויזיה... חשבתי על רעיון יותר טוב - תצלם אותך שובר את הטלויזיה לחתיכות ותעלה ליוטיוב!
פורסם 2007 ביוני 918 שנים אני במוקמך הייתי שם דלת עם ידית חשמלית וקוד כניסה שאם יש שגיאה אפילו בספרה אחת אז השוט-גאן מאחורי הדלת יורה
פורסם 2007 ביוני 918 שנים מחבר חחחח אני ואבא שלי יותר בכיוון של לקנות פאנל ולהרכיב אותורק שאני לא יודע אם ההצעה הזאת תלושה מהמציאות או שיש תקווה
פורסם 2007 ביוני 918 שנים Brings back memories.....שמע, תגיעו אתה ואבא שלך להסכמה בהשתתפות לטלויזיה חדשה, אין משהו אחר לעשות.
פורסם 2007 ביוני 918 שנים לא ראיתי בסופר מחלקה למכירת פנלים,של איזו חברה המסך? אם זה טושיבה יש לך סיכוי שלניופאן יהיו חלפים.
פורסם 2007 ביוני 918 שנים מחבר זה של Fuji מיניר מערכותיש לי גם טלויזיה של טושיבה בסלון 37 LCD שעלתה 20 אלף...אם את זה הם היו מפילים הייתי זורק אותם מהחלוןמחר אני אנסה להתקשר ליניר נראה מה הם מציעים
פורסם 2007 ביוני 918 שנים חשבתי על רעיון יותר טוב - תצלם אותך שובר את הטלויזיה לחתיכות ותעלה ליוטיוב! מעולה! אני בעד > רק תעמיד אותה עם הגב למצלמה שלא יראו שהיא שבורה ותכניס לה פטיש 5 קילו ככה אנשים בכלל יגנבו. אפשר לעשות את זה תוך כדי קללות כמו הילד הגרמני המעצבן הזה :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.