עבור לתוכן

מעבד, לוח אם וספק עד 2.5K

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני בקרוב קונה מחשב חדש, ויש בידי כבר מארז, זכרונות, הארדיסק ושאר ציוד היקפי.

אני מתלבט בין אינטל לAMD מכיוון שאני חושב על השדרוג העתידי, כלומר, אני רוצה שמתי שמהחשב כבר יתחיל לא לסחוב אני אוכל לשדרג את המחשב בלי לקנות מערכת חדשה [בעיקר תלוי במעבד].

אני משחק בעיקר במשחקים, וOC זה הדבר השני שחשוב לי. ההתלבטות היא מכיוון שעוד מעט יצאו הPHENOM של AMD ואמרו שהם יתמכו בAM2. האם זה נכון? 2 המפרטים שאני מתלבט ביניהם:

E6600

gigabyte 965p-DS3 rev 3.3

corsair hx520w

או

amd x2 6000+

gigabyte M59SLI-S4

corsair Hx520w

הדבר היחיד שאני לא מוכן לשנות הוא הספק. אני פתוח להעצות שונות. ושוב, מה שחשוב לי במערכת היא אפשרות השדרוג העתידית.

תודה רבע לעוזרים

פורסם

לך על האינטל,גם יותר חזק וגם יאפשר לך OC מכובד מאוד.

פורסם
  • מחבר

לך על האינטל,גם יותר חזק וגם יאפשר לך OC מכובד מאוד.

ומה לגבי שדרוג עתידי? במידה ואני הולך על האינטל, כדאי להוסיף קצת כסף לP35-DS3\P35-S3\IP35PRO\IP35?

פורסם

שמע,הסיכויים שתחליף רק את המעבד שלך קלושים אבל P35 נחמד יכול לעלות פחות ממאה ש"ח תוספת אז אולי כדאי,אבל אני בהחלט לא מומחה ולא מבין מספיק בלוחות החדשים אז חכה לעוד תגובות בעניין

פורסם

לוחות טובים לP35 עולים בסביבות ה700-900 ש"ח כרגע. המומלצים הם IP35-Pro של Abit, וAsus P5K שמציגים יכולות OC טובות מאוד ממה שראיתי בינתיים. שניהם עולים בערך 900 ש"ח, אפשרו נוספת היא P35-DS3 ב840 ש"ח בSKYPC.

פורסם
  • מחבר

לוחות טובים לP35 עולים בסביבות ה700-900 ש"ח כרגע. המומלצים הם IP35-Pro של Abit, וAsus P5K שמציגים יכולות OC טובות מאוד ממה שראיתי בינתיים. שניהם עולים בערך 900 ש"ח, אפשרו נוספת היא P35-DS3 ב840 ש"ח בSKYPC.

אז לקחת IP35-PRO ולחקות לירידת מחירים של המעבדים של INTEL ולסגור עניין?

פורסם

אם לא אכפת לך לחכות, אז בהחלט.

פורסם
  • מחבר

אם לא אכפת לך לחכות, אז בהחלט.

אבל איזה מעבד לקחת? Q6600 או E6850\E6650.

לגבי הלוח אם.. איזה לקחת? IP35-PRO או P5K?

פורסם

אין לי תשובה חד משמעית לגבי לוחות האם, שניהם באמת מצוינים ואני לא חושב שהם יגבילו אותך בOC. עדיף לחכות ליותר ביקורות רשמיות על הלוחות בשביל להסיק מסקנות לגבי מי עדיף.

לגבי המעבד, אני אישית הייתי הולך על C2D 6850\6550, בעיקר כי יכולת הOC שלהם טובה בהרבה מהQUAD. לדעתי כרגע עדיין יותר משתלם מעבד עם תדר מהיר יותר מאשר מעבד עם 4 ליבות, אלא כן המחשב הולך לשמש לקידוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים