עבור לתוכן

מתלבט בין שני מסכים, עד 1700 ש"ח

Featured Replies

פורסם

[tt]עמ' 1 מתוך 12[/tt] ( :lol:)

למה לא מסך רחב?! משחקים חדשים תומכים במסכים רחבים בצורה מצוינת. כאשר המסך הינו מסך רחב, תוכל לראות עוד חלקים מהמפה (חלקים שלא רואים עם מסך רגיל) בצדדים. אני חושב שקראתי על זה בסקירה של מסכי 24" באתר (אולי קראתי על זה במקום אחר)!

אם אתה עובד בחופש, תקנה את המסך אחרי הקיץ.

אם אתה לא עובד בחופש, תישן הרבה. :sleep:

• תגובות 149
  • צפיות 13k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תגובה 2 מתוך עמוד 1\12

לGTS או 2900XT יש קצת בעיות עם מסכים רחבים,

חוץ מזה, אם אני יקנה מסך רחב, אני יראה את הצדדים יותר טוב אבל אני לא אראה טוב למעלה ולמטה.

לדעתי מסכים רחבים קטנים מדיי, לוקחים מסך רחב רק מ24'' לפי דעתי.

אני נישאר עם מסך רגיל ;D

פורסם

לא משנה. :kopfpatsch:

ולגבי המסך של DELL, אני חושב שכל מסך מגיע עם פאנל שונה (בצורה אקראית!). אם איזה פאנלים הם יכולים לבוא?

פורסם
  • מחבר

לא משנה. :kopfpatsch:

ולגבי המסך של DELL, אני חושב שכל מסך מגיע עם פאנל שונה (בצורה אקראית!). אם איזה פאנלים הם יכולים לבוא?

מדוע אתה חושב כך?

על כל מסך כתוב את המיפרט שלו,

אני לוקח מסך רגיל 20 אינץ' עם פאנל S-IPS

אתה חושב שהם יביאו לי משהו אחר?

פורסם

יש ל DELL תפזורת של פאנלים שמהם הם מרכיבים את המסכים.

שמעתי על מקרה בפורום שמישהו קנה מסך 24" של DELL (במחיר של מסך S-IPS) וקיבל מסך עם פאנל VA כלשהו. יתכן והדבר נכון גם לגבי מסכי ה 20".

פורסם

שמעתי על מקרה בפורום שמישהו קנה מסך 24" של DELL (במחיר של מסך S-IPS) וקיבל מסך עם פאנל VA כלשהו. יתכן והדבר נכון גם לגבי מסכי ה 20".

אכן. גם אני קראתי על רולטת הפאנלים של dell .

שים לב שברזולוציה הטבעית של מסכי ה ''20 הפונטים קטנים בצורה בלתי נסבלת , אם אתה חס על בריאות עיניך תתרחק מהם.

פורסם

אני מתאר לעצמי שאתה מיתכוון ל-2407, למיטב ידיעתי המסך מגיע רק עם פאנל אחד S-IPS.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון אני לא יהיה במצב של 1200X1600 בגלישה, וורד ושולחן העבודה, אלא רק במשחקים (שהוא לא מקטין אותם אלא דוחס את האיכות).

אבל אני עוד מעט מתחרט על ה2007FP, מה אני לא מקבל פאנל S-IPS?!

עוד פעם לפתוח 12 עמודים?!

פורסם

2407wfp תמיד היה S-PVA

2007FP יכול להיות (S-IPS (LG.Philips LM201U04 או (Samsung LTM201U1 S-PVA).

כך שמדובר בשני פנילם ולא ב"תפזורת".

שתי התצורות עם שני הפנלים מעולים הS-IPS מעט יותר טוב לגרפיקה וה S-PVA מעט יותר טוב לסרטים.

ההבדלים ביניהם לא ממש נראים אלא אם כן אתה מציב אותם זה לצד זה ומסתכל בעיון.

ההבדל המורגש העיקרי הוא זוויות הצפיה שקצת יותר צרות בS-PVA אבל הן עדיין רחבות בהרבה מכל מסך TN.

הפונטים קטנים מעט והם דומים לגודל של מסך17". בניגוד למסכי 22" ובגלל האיכות של המסך אין בעייה להסתכל בגודל ה"קטן" אולי רק צריך לבטל את הCLEAR-TYPE.

בכל מקרה מאד לא מומלץ לעבוד שלא ברזולוציה הטבעית בגלל שיש ירידה באיכות. וכאשר עובדים בPIVOT אז בכלל מתמכרים.

אור:

תנסה להשיג התחיבות מהחנות לגבי IPS יש חנויות שמוכנות לזה. בכל מקרה גם פנל S-PVA נותן תמורה טובה למחיר.

פורסם

2407wfp תמיד היה S-PVA

2007FP יכול להיות (S-IPS (LG.Philips LM201U04 או (Samsung LTM201U1 S-PVA).

כך שמדובר בשני פנילם ולא ב"תפזורת".

שתי התצורות עם שני הפנלים מעולים הS-IPS מעט יותר טוב לגרפיקה וה S-PVA מעט יותר טוב לסרטים.

ההבדלים ביניהם לא ממש נראים אלא אם כן אתה מציב אותם זה לצד זה ומסתכל בעיון.

ההבדל המורגש העיקרי הוא זוויות הצפיה שקצת יותר צרות בS-PVA אבל הן עדיין רחבות בהרבה מכל מסך TN.

הפונטים קטנים מעט והם דומים לגודל של מסך17". בניגוד למסכי 22" ובגלל האיכות של המסך אין בעייה להסתכל בגודל ה"קטן" אולי רק צריך לבטל את הCLEAR-TYPE.

בכל מקרה מאד לא מומלץ לעבוד שלא ברזולוציה הטבעית בגלל שיש ירידה באיכות. וכאשר עובדים בPIVOT אז בכלל מתמכרים.

אור:

תנסה להשיג התחיבות מהחנות לגבי IPS יש חנויות שמוכנות לזה. בכל מקרה גם פנל S-PVA נותן תמורה טובה למחיר.

1) מה זאת אומרת (ציטוט): "בניגוד למסכי 22" ובגלל האיכות של המסך אין בעייה להסתכל בגודל ה"קטן" "

הפונט הקטן באיכות הטובה עדיין קטן מידי והוא מאמץ והורס את העיניים .

2)נקודה נוספת אליה יש לשים לב היא אמינות המסך , קראתי הרבה על מסכים שנדפקו לאחר מספר חודשי שימוש , הצבעים לא אותם צבעים , יש השחרה של אזורים מסוימים , ה dvi נדפק ...

דוגמא ממשתמש : "

Color representation is completely screwed up from the first moment. No red at all

"

ודברים כאלו אתרים מקצועיים לא בודקים (בגלל שיש להם מגבלות זמן).

כאן בהחלט כדאי לקרוא חוות דעת של משתמשים במסך .

למשל ה VP930 מראה ביצועים מעולים כחדש אבל ראה מה קורה איתו אח"כ:

http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16824116365

מסקנה : קודם כל אמינות רק אח"כ ביצועים (כמו בקניית רכב חדש) .

פורסם
  • מחבר

אז רגע, לחייב את החנות להביא לי מסך S-IPS? כי זה מה שאני רוצה.

ואם הם הביאו לי אותו, איך אני בודק שהוא באמת S-IPS?

ולא תיהיה בעייה כל שהי איתו לא? בכל זאת, מסך ב2300 ש"ח.

אני יפעל עם המסך ברזולוציה של 1280X1024,

אבל במשחקים אני יפעל על 1600X1200, זה בסדר?

פורסם

תפעיל אותו ברזולוציה הטבעית כל הזמן, אם לא תעשה את את זה איכות התמונה תיפגע משמעותית.

פורסם

תפעיל אותו ברזולוציה הטבעית כל הזמן, אם לא תעשה את את זה איכות התמונה תיפגע משמעותית.

לא חבל על העיניים של הבנאדם.

פורסם

אני לא יודע בקשר ל-DELL אבל לי יש מסך 19" מצויין (פנל P-MVA ) ואני עובד איתו קבוע על 1024x768 ורואים חד וברור.ב-1280x1024 רואים הכל קטן מדי.קל וחומר 1600x1200 .אף פעם לא ראיתי רזולוציה כזאת וקשה לי להאמין שהיא טובה במשהו מלבד משחקים.

פורסם

אני לא יודע בקשר ל-DELL אבל לי יש מסך 19" מצויין (פנל P-MVA ) ואני עובד איתו קבוע על 1024x768 ורואים חד וברור.ב-1280x1024 רואים הכל קטן מדי.קל וחומר 1600x1200 .אף פעם לא ראיתי רזולוציה כזאת וקשה לי להאמין שהיא טובה במשהו מלבד משחקים.

היא טובה גם לסרטים וגם כעינוי משובח בקריאת טקסט .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים