עבור לתוכן

מזל שהחלפתי DEL 22 לאחר 3 ימים ל VP930 -ביקורת על שניהם :

Featured Replies

פורסם

1. הכי חשוב שאינטרנט וטקטסט יראו טוב ולא יעייפו את העיניים וברזולוציה שתיתן פונטים גדולים דיים כמו 1024*768 .

2. פחות חשוב משחקים אם כי אני משחק במשחקים אסטרטגיה שהם פחות מהירים - האם המריחות וכו' בסמסונג 971 יבואו לידי ביטוי?

קראתי בפורום ועדין לא הצלחתי להחליט מה עדיף לי בדרישות הנל.

האם אחד מאילו או בכלל מסך אחר -19 או 20 עד 2000 שח .

תודה לכולם.

פורסם

VS VP930

מתעלה על הסמסונג בכל הפרמטרים

(אם כי לא בהכרך על הנייר)

פורסם
  • מחבר

גם באנטרנט אופיס ה930 יותר טוב מהסמסונג או בעיקר בסרטים ומשחקים ?

פורסם

הסמסונג מגיע יותר מכויל מהמפעל (ולכן ה-VP930 לא מתעלה עליו בכל הפרמטרים), באינטרנט ואופיס לאף אחד מהם לא יהיה יתרון גדול.

פורסם
  • מחבר

1. אם כך אז איזה מסך 19 אתה ממליץ כטוב ביותר לאנטרנט /טקסט? מסך אחר בכלל?

2. משתמש לא מקצועי יצליח לכייל טוב את ה930 ?

פורסם

ב-1024X768 שניהם יראו רע

פורסם

הסמסונג מגיע יותר מכויל מהמפעל (ולכן ה-VP930 לא מתעלה עליו בכל הפרמטרים), באינטרנט ואופיס לאף אחד מהם לא יהיה יתרון גדול.

אין לי ברירה אלא להסכים איתך

בכל זאת, לא דרוש כיול מקצועי כדי שהמסך יהיה מכוון טוב

מספיקה שעה קלה (+ -)

פורסם

ב-1024X768 שניהם יראו רע

בדיוק, וגם במסך 20 אינטש ברזולוציה הטבעית הפונטים יראו לך קטנים מהרגיל.

פורסם

נועם ,יש לך איזו המלצה בשבילי? מה שמעניין אותי זה דווקא חדות הטקסט וחדות גרפים.חשוב לי מסך חד ולא בהיר מדי. חשבתי ללכת על ה-VP930 אבל אני לא סגור על זה. מה לדעתך עדיף? האיזו S1931SH או אולי NEC 1970NX עם פנל S-IPS ?

פורסם

אם אתה יכול להרשות לעצמך את ה-Eizo, לך עליו בלי לחשוב פעמיים.

פורסם

אם יש כסך לאיזו אז הדל לא יהיה יותר כדאי?

פורסם
  • מחבר

קניתי DELL 22 במגה ב1700 שח , הגודל והמחיר פיתו אותי. חשבתי שיהיה טוב לעבודה וגם לפנאי.

כפי שנכתב בפורום הוא טוב בסרטים ומדהים במשחקים . אבל....למי שצריך גם לעבוד עם המחשב הוא בלתי נסבל,

לא ניתן להשיג תמונה טובה שלא מעייפת את העיניים באנטרנט או אופיס בכל רזולציה כלשהי . התמונה בהירה מידי ומכאיבה לעיניים ומעייפת .

{יש לי כרטיס מסך 6600GT ] שעות ניסתי לכייל אותו ללא תוצאה סבירה שתאפשר עבודה נורמלית.

מזל שהסכימו לקבל אותו חזרה במגה. קניתי במקום אחר VP930 , התמונה מדהימה בחדותה ,נוח לעבודה כולל מצב PIVOT שמאוד טוב לעבודה בישומים מסוימים ואף לגלישה ברוב האתרים. אפשרויות הטיה לכל כיוון , משחקים וסרטים נראים גם כן מצוין.

אלא אם כן אתם צריכים את המחשב למשחקים וסרטים ב 90 אחוז מהזמן הייתי ממליץ להמנע ממסכי ה22 T N הקיימים .

מקווה שעזרתי.

פורסם

בחירה טובה!

תגיד, פאנל של TN 22 אינטש בטח פחות טוב מפאנל TN של 19' בגלל הגודל, שאז כאילו המסך עוד יותר לא מפוקס מבחינת הצבעים, נכון?

פורסם

תגיד אבל מי שכן מחפש מסך לסרטים ומשחקים הדל 22 באמת טוב?

אני אומנם רוצה ליקנות תמיתחרה של הדל בקטגוריה

מסך של סמסונג שיותר יקר אבל בביקורות יותר טוב ואני רוצה ינדיקציה על איך מסכי 22 TN מתפקדים

במשחקים וסרטים

גלישה אני גולש פחות וכל פעם איזה 15 דקות ככה שזה פחות מעניין אותי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים