עבור לתוכן

איזה מסך מבין הבאים הוא הטוב ביותר?!

Featured Replies

פורסם

שאתה אומר בלה בלה בלה... זה מעליב , שאני רואה את זה מהצד זה פוגע...

• תגובות 54
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז סליחה עם פגעתי במישהו, זה היה בהומור, אני מייד מוחק את זה, מה אתם לא מבינים הומור?

פורסם

חחחחח דינו....

תגידומלמה אף אחד פה לא הזכיר את MAG? לפי דעתי היא *ה*חברה! המסכים הכי טובים בעולם עם שפורפרת של SONY (רק דגמי ה FD).

לפי דעתי המסך 796FD הוא המסך 17 אינץ הכי טוב שקיים. גם SAMSUNG טובים אבל ל MAG יש שם חבל על הזמן!

LG עם הפלאטרון שלהם לא שווים כלום! (מניסיון), אחוז המסכים המקולקלים של LG הוא הגבוה ביותר (נכון ללפני חצי שנה).

לחבר שלי יש MAG שבשביל לחבר אותו צריך להוציא את הכבל 4 פעמים.

לי יש MAG 786FD עם מפזר חום מאחורה (כבר אומר משהו לא?)

פורסם

למאג יש שם "חבל על הזמן" רק בארצינו הקטנה, וזאת בזכות שיווק חכם ביותר שהצליח לעבוד כמעט על כולנו... גם עלי בזמנו. בפועל מדובר במסכים די פשוטים ולא מי יודע מה אמינים.

בתאכלס, אני הייתי די מרוצה מה XJ500T (טריניטרון 15") של מאג ששירת אותי נאמנה קצת מעל ל3 שנים (שימוש אינטנסיבי ביותר), וגם חברים שרכשו אותו לא מתלוננים יותר מדי. מצד שני, יש אנשים שמתלוננים לא מעט בנוגע למאג שלהם ושל חבריהם, אז... :-\

ה CTX PR705F מציע גיאומטריה טובה ומדוייקת יותר ובהירות גבוהה יותר מאשר ה 786FD של מאג. כנ"ל גם לגבי הPR711F בהשוואה ל 796FD.

פורסם

מאג הם גם מסכים מצויינים ועם תשים לב ציינתי את זה בעמוד הנוכחי, ציטוט:

"יש גם את ה-Mag 796FD שהוא גם מסך אדיר"

המסכים של מאג באמת טובים וגם זולים, בואו נכין רשימה של 5 מסכי ה-CRT 17" הטובים ביותר, בבקשה:

IIYAMA 413BLUE/COLOR - מסך מצויין וחד מאוד, עם מפרט טכני טוב כמו רוב המסכים שאני רושם כאן, ומחיר סביר של 1500ש"ח,

אני נותן לו מקום 2, וכמובן עיצוב מרשים ביותר.

Viewsonic P75F - גם מסך מצויין מחברה שתפסה תאוצה רבה בשנתיים האחרונות, עם מפרט טכני דומה לייאמה ועיצוב יפה, זה מסך מצויין.

אני נותן לו מקום 5.

CTX PR711F - מסך מצויין מחברה מצויינת, עיצוב אלגנטי שבעיני הוא הכי יפה, מפרט טכני כמו של 2 המסכים הקודמים, וחדות תמונה

חבל"ז, אני נותן לו מקום 4.

MAG 796FD - מסך חד מאוד, עם מפרט טכני עשיר כמו כל המסכים הקודמים, חדות תמונה משהו לא מהעולם הזה, לדעתי הכי טובה, אני

ממקם אותו מקום 3.

Sony G220 - יקר בטירוף, כמעט 2000ש"ח, אפשר לקנות בזה מסך 19 מכובד, אבל חייבים לכלול אותו מפני שהוא אחד הטובים

אם לא הטוב יותר, אני נותן לו מקום 5 ביחד ה-Viewsonic בגלל המחיר.

Samsung 757NF - עוד מסך מדהים שמשתמש בשפורפרת של מיצובישי Diamondtron, שהיא בעצם השפורפרת הטובה ביותר בעולם,

למסך יש מפרט טכני מדהים שאין לאף 17 אינץ אחר, לדעתי הוא באמת ה-17 הטוב ביותר שיש, אבל תג מחיר דיי

גבוהה של 1650ש"ח, שזה דיי הרבה למסך 17, אני נותן לו את המקום הראשון בגלל המפרט הטכני העשיר וחדות

תמונה לדעתי הכי טובה מכל המסכים.

כל אחד ידרג את המסכים לפי השיקולים שלו, אני נותן את התג של המקום הראשון לסמסונג בגלל חדות התמונה והמפרט הטכני המדהים

וגם בגלל השפורפרת המצויינת שנותנת תמונה מאוד בהירה, ההבדל בין כל המסכים האלו הוא מזערי ביותר שכמעט ואי אפשר להבחין ביניהם,

אז כל רוב השיקול כאן הוא כספי.

פורסם

יש שמועות עיקשות על 'עליה' שסדרה דפוקה של LG עשתה ארצה.

מכל אלו, אני ממליץ לך על הPr711F. מחיר לא רע למסך שצריך לעלות הרבה יותר.

פורסם

לי יש סמסונג SyncMaster 757NF וזה מסך חבל"ז

פורסם

לפי דעתי SAMSUNG ו MAG הם הטופ שבטופ... LG סתם נידחף ואין להם איכות בכלל!

פורסם

מאג הם גם מסכים מצויינים ועם תשים לב ציינתי את זה בעמוד הנוכחי, ציטוט:

"יש גם את ה-Mag 796FD שהוא גם מסך אדיר"

המסכים של מאג באמת טובים וגם זולים, בואו נכין רשימה של 5 מסכי ה-CRT 17" הטובים ביותר, בבקשה:

IIYAMA 413BLUE/COLOR - מסך מצויין וחד מאוד, עם מפרט טכני טוב כמו רוב המסכים שאני רושם כאן, ומחיר סביר של 1500ש"ח,

אני נותן לו מקום 2, וכמובן עיצוב מרשים ביותר.

Viewsonic P75F - גם מסך מצויין מחברה שתפסה תאוצה רבה בשנתיים האחרונות, עם מפרט טכני דומה לייאמה ועיצוב יפה, זה מסך מצויין.

אני נותן לו מקום 5.

CTX PR711F - מסך מצויין מחברה מצויינת, עיצוב אלגנטי שבעיני הוא הכי יפה, מפרט טכני כמו של 2 המסכים הקודמים, וחדות תמונה

חבל"ז, אני נותן לו מקום 4.

MAG 796FD - מסך חד מאוד, עם מפרט טכני עשיר כמו כל המסכים הקודמים, חדות תמונה משהו לא מהעולם הזה, לדעתי הכי טובה, אני

ממקם אותו מקום 3.

Sony G220 - יקר בטירוף, כמעט 2000ש"ח, אפשר לקנות בזה מסך 19 מכובד, אבל חייבים לכלול אותו מפני שהוא אחד הטובים

אם לא הטוב יותר, אני נותן לו מקום 5 ביחד ה-Viewsonic בגלל המחיר.

Samsung 757NF - עוד מסך מדהים שמשתמש בשפורפרת של מיצובישי Diamondtron, שהיא בעצם השפורפרת הטובה ביותר בעולם,

למסך יש מפרט טכני מדהים שאין לאף 17 אינץ אחר, לדעתי הוא באמת ה-17 הטוב ביותר שיש, אבל תג מחיר דיי

גבוהה של 1650ש"ח, שזה דיי הרבה למסך 17, אני נותן לו את המקום הראשון בגלל המפרט הטכני העשיר וחדות

תמונה לדעתי הכי טובה מכל המסכים.

כל אחד ידרג את המסכים לפי השיקולים שלו, אני נותן את התג של המקום הראשון לסמסונג בגלל חדות התמונה והמפרט הטכני המדהים

וגם בגלל השפורפרת המצויינת שנותנת תמונה מאוד בהירה, ההבדל בין כל המסכים האלו הוא מזערי ביותר שכמעט ואי אפשר להבחין ביניהם,

אז כל רוב השיקול כאן הוא כספי.

קבל ח"ח על הדירוג והפירוט . הבהרת לכמה מאתנו כמה דברים .

פורסם

קבל ח"ח על הדירוג והפירוט . הבהרת לכמה מאתנו כמה דברים .

אני מצטרף לדבריו !

קבל ח"ח עצבני על ההשקעה של הזמן הפירוט והדרוג !

(עכשיו תוכל לפרט גם על 19 אינצ' ;D ? אולי בפרטי ? :-[

פורסם

ה-19 אינץ הכי טובים שיש בדגמי CRT הם: {הפעם עשיתי את הדירוג בציונים ולא מקומות כי כולם מדהימים}

Iiyama Vision Master 454 Pro Diamondtron 0.25 - מסך פצצתי, עם מאפיינים מדהימים שאין בשום מסך אחר,

בהירות תמונה משהו מדהים {בלי קשר למשחק עם התצוגה}, וחדות עוד יותר מדהימה, הוא משתמש בשפורפרת הכי טובה שיש

ויש לו USB HUB שמוסיף עוד 4 חיבורי USB 2.0 למחשב, ועיצוב מדליק מאוד, המסך הזה מקבל ציון של 9.5 בגלל שהמחיר שלו גבוה,

עם המחיר היה טיפה פחות הייתי נותן לו 10, ברוב החנויות המחיר שלו נע בסביבות ה-2500-2800ש"ח, אבל שווה כל אגורה.

CTX PR960FL FD-TRINTRON 0.24 - עוד מסך פצצתי עם עיצוב אלגנטי כמו כל מסכי CTX מהדגמים האחרונים,

לדעתי זה העיצוב הכי יפה שיש בגלל שהוא לא מושך את העין, כמו כל מסך של CTX יש לו חדות תמונה משהו משהו,

ומפרט טכני שבחיים לא תשתמשו בו {קצת פחות מהייאמה, אבל מי צריך בכלל כזה?}, ובקיצר זה אחלה של מסך, המסך הזה

מקבל אצלי ציון 10 בגלל מפרט מהרמה הראשונה, בנייה טובה מאוד, עיצוב אלגנטי וחדות תמונה.

Viewsonic P90F 1920x1440, 0.24 FLAT - עוד מסך מדהים {כולם מדהימים ובאמת}, עם מפרט טכני דיי דומה לייאמה {טיפה פחות}, חדות תמונה קצת פחות מה-CTX וה-Iiyama, וגם לא השקיעו בו ממש בעיצוב שלו, אני נותן למסך הזה 8.5

בגלל שהעיצוב שלו קצת מסריח, והוא לא ממש משתווה למסכים הקודמים שדברתי עליהם {מנסיון, הלכתי לחנויות וראיתי}, בגלל זה

הציון היותר נמוך.

Samsung 959NF 0.25 DIAMONTRON - הפעם מדובר במסך מושלם, משתמש בשפורפרת Diamondtron של מיצובישי

וכלל מפרט זהה לייאמה 454פרו, חדות תמונה זהה לייאמה, עיצוב קצת פושר אבל עדיין יפה, בהירות מצויינת, ומחיר נוח ל-19,

אני נותן לו ציון 10 בגלל שהפעם המחיר יותר נמוך ושאר המפרט דומה לייאמה, מי שמוכן להשקיע עוד קצת בשביל העיצוב אז שיקח

את הייאמה למרות שלדעתי העיצוב הכי יפה הוא של ה-CTX {בתמונות בחנויות רשת הוא נראה מכוער אבל צריך להכנס לאתר כדי לראות איזה

יפה הוא}.

עוד מסך שראוי לציון הוא ה-Iiyama 452PRO שמציג מפרט זהה ל-CTX, עיצוב אלגנטי, חדות תמונה מצויינת, בהירות תמונה מצויינת,

מחיר נוח לכל כיס שרוצה 19" {1900ש"ח ברוב החנויות}, בקיצר ציון 10 בגלל שהוא מושלם.

יש כמובן גם מסכים קצת פחות טובים כמו ה-LG F900B וה-SAMSUNG 955DF וה-VIEWSONIC G90F, אבל גם הם מסכים

מכובדים מאוד, המלצה: את תתקרבו למסכים מחברות קבר, אפשר לדעת מה זבל לפי המחיר, לדוגמא מסכי Proview הם זבל

19" הכי טוב ושטוח שלהם עולה 1190ש"ח ברוב החנויות, לפי המחיר רואים שמדובר בגרוטאה, חברות זבל נוספות הם:

PROVIEW, BENQ, AOC, ACER וכאלו.................... ותזהרו גם לא לקנות מסך מדגם ישן אפילו עם הוא של חברה מוכרת.

פורסם

אתה טועה, ה959NF הוא לא על Diamondron אלא על Natural Flat (גם כן של מיצובישי).

המסך הרבה פחות טוב משאר המובילים.

גם ה"דירוג" הקודם שלך לא היה משהו,

לשים את המאג מקום שלישי, ולא לציין איזה שפורפרת יש לכל מסך? נו באמת.. סתם מטעה לדעתי.

פורסם

NICE1 אני לא בא לעשות לך כאן סקירה מקיפה של 10 עמודים על כך מסך, אני מסכם בקצרה, ותראה מה רשמתי בכל

הסיקורים הקצרים, "לדעתי", ובגלל זה שמתי את המאג במקום ה-3 בגלל שהוא לדעתי צריך

להיות 3, כל אחד לפי איך שהעניים שלו רואות, לדוגמא המסך שנראה לי הכי חד זה ה-CTX PR960FL, ולך אולי ה-Iiyama 454

יראה הכי חד, כל אחד ומה שהעניים שלו רואות, וגם עם שכחתי לציין שפורפרות בחלק מהמסכים, אז? אתה לא יכול להשלים? לא יקרה

לך כלום, במקום להגיד שהדירוג לא היה משהו אולי תעזור?

פורסם

אתה טועה, ה959NF הוא לא על Diamondron אלא על Natural Flat (גם כן של מיצובישי).

המסך הרבה פחות טוב משאר המובילים.

WOWOWOWOWOW... שוואיה, שוואיה... :eek2:

השפופרת של הסמסונג 959NF היא ה Diamondtron NF והיא של מיצובישי. יש כמה סוגים של הדיאמונדרטון : NF, M2, U2.

ניתן לומר שה NF היא הדיאמונדטרון מהדור הראשון של החברה (נכון לגבי דגמי המסכים שנמכרים כיום עם שפופרות החברה), אחריה הגיעה הM2 וה U2 שאמורה להיות ספינת הדגל של החברה.

לא הייתי אומר שהסמסונג הוא הרבה פחות טוב מהאחרים, הוא באותה קטגוריה ביחד עם ה IIyama 452 ואפילו מציג ביצועים גבוהים יותר.

כמו כן, גם ה IIyama 451 המבוסס על אותה שפופרת, אבל מציג ביצועים טובים מהסמסונג, אבל הוא נחשב כ Discontinued.

פורסם

ה451 שטוח... ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים