פורסם 2007 ביוני 818 שנים http://www.pelephone.co.il/catalog.aspx?token=אני יכול ליבחור בעיקרון מה שאני רוצה....אני רוצה משהו טוב וקטן אני לא רוצה להיות חוצפן אבל זה די דחוף אני כבר שבוע+ בלי פלאפון אני מנותק מהעולם :-\תודה מראש :-*
פורסם 2007 ביוני 818 שנים מחבר אני רוצה MP3בכל מיקרה ביררתי קצתוהבחירה שהולכת להיות ניראה כמה תקציב יאפשרו לי A900K1L7מה אתם אומרים סדר יורד לפי המחירים..
פורסם 2007 ביוני 818 שנים אם יש מכשיר שאני יודע שהוא טוב זה ה770.אבל גם הA900 מעולה. פלפונים דומים. שאלה של עיצוב..
פורסם 2007 ביוני 818 שנים כמו שאמרו המכשירים די דומים, ולדעתי זה טעם אישי..אישית, יש לי נסיון עם כולם... לא יכולתי לסבול את הסאמסונגים והLGים הממשקים שלהם איומים, לא נוח בכלל..מכולם לדעתי הK1 טוב בהרבה...אם בא לך משהו מתקדם, יצא לי לבלות עם הQ לזמן מסויים, בהתחלה היו בעיות אבל זה הסתדר עם עדכון תוכנה... מכשיר מדהים שלא ישעמם אותך לרגע.. כמה תוכנות יש לדבר הזה אתה לא מאמין...
פורסם 2007 ביוני 818 שנים מחבר כן אבל אני מחפש משהו קטן k1 ארוך =/ בעיקרון ברור שאני ילך ליראות אותם בעדיפות הראישונה הA900 שניה k1 שלישיתL7 ה770 יש לאבא שלי שונא את המכשיר הזה בלוק חב"ז
פורסם 2007 ביוני 818 שנים אני כבר יכול להודיע לך.. אין בA900 שום דבר יותר טוב מב770.עיצוב זה כבר עניין שלך. אני פשוט מבהיר שלא תיקח את הA900 כי הוא יותר טוב כי הוא לא.אפילו ה770 יותר טוב בקצת. אבל אם אתה לא אוהב אותו, ואין לך בעיה עם מוטורולה.. אז לך על הK1.
פורסם 2007 ביוני 918 שנים על ה"פריצה", לפי דעתי אפשר לנסות לעדכן את התוכנה של הפלאפון לתוכנה רשמית אבל בכאלו פלאפונים זה לא שווה את הטרחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.