פורסם 2003 בפברואר 322 שנים שלום לכולם רציתי לשאול שתי שאלות1.האם divx יותר טובה או פחות טובה מ-xvid 2.ומה ששאלתי בכותרת
פורסם 2003 בפברואר 422 שנים XviD =מקודד המתחרה ב-DivX והמתיימר להיות יותר טוב ממנוו לשאלה הראשונה שלך עוד לא ראיתי שאפשר
פורסם 2003 בפברואר 522 שנים מחבר רגע אם לא ראיתה שאפשר אז איך בדיוק יש מלא מלא מלא סרטים באיכות של xvid
פורסם 2003 בפברואר 522 שנים אני התכוונתי שלא ראיתי שאפשר להפוח מהDIVX ל XVID (למרות שאני בטוח שאיך שהוא אפשר אני אחפש איך)אבל מDVD לXVID כבר עשיתי בעצמי
פורסם 2003 בפברואר 522 שנים תאמת העבדל אמור להיות בכלל לא גדול כי שניהם פועלים עם MPEG4 רק ש הXVID מנצל אותו יותר טוב בגלל זה על חשבוןה איכות אפשר לחסוך באחסון יתר ודרך הגב מצאתי תוכנה שעושה את זה הנה Vidomi תחפש בwww.vidomi.com
פורסם 2003 בפברואר 622 שנים מחבר אחי תודע אל המאמץ אבל זה לא מתקין את זה טוב מישום מה זה לא מתקין את הקובץ האחרון
פורסם 2003 בפברואר 722 שנים http://dvd.box.sk/?pid=divx&prj=soft3&id=4519תנשה את זה! ו שעף אחד לא יגיד שזה ווארז כי רשום licence: Freeware
פורסם 2003 בפברואר 722 שנים מחבר שוב אחי תודה אבל זה לא עובד אין לאף אחד תוכנה שיכולה להפוך סרטים ל-xvid
פורסם 2003 בפברואר 822 שנים יש תוכנה שבאה אפ הקודק של XVID בשם (AviC (FourCC changerשננותנת לך להפוך קבצים שישתמשו בקודק שך XIVD במקום DIVXזה לא משפר איכות או משהו אבל פשוט הופך את הקובץ מקוץ DIVX לXIVDאם זה מה שאתה מחפש זה זה
פורסם 2003 בפברואר 822 שנים אם אתה רוצה תשובה לעניין ולא רוצה לשאול 20 פעמים אל תשאל שאלות בסגנון "האם יש תכנה שעושה אוברקלוק למחשב" ותהיה קצת יותר ספציפי , אני בטוח שכך תקבל תשובה עניינית
פורסם 2003 בפברואר 922 שנים מחבר חברה אם לא הבנתם אותם אותי או שלא הסברתי את עצמי טוב אז אני יסביר שוב ויתור בהרחבהאז ככה כפי שאלתי בהתחלה האם יש הבדל בין האיכות של divx לבין האיכות של xvidושאלתי השניה היא האם יש תוכנה כזאות שהופכת קובץ של divx ל-xvid אני מחפש תוכנה כזאות שמקודדת אותו ל-xvid כמו שמשנים סרט מ-avi ל- mpge או ל- svcd וכך אלללללהאני מקווה שהבנתם אותי עכשיו
פורסם 2003 בפברואר 922 שנים לא אין שום שוני חוץ מכמה אפשרויות ומהירות ההמרה, ב-Xvid זמן ההמרה הוא מהיר יותר מ-Divx, הנה לינק לגירסה הכי אחרונה:הורדהוהתוכנה שמתאימה לעבודה הזאת היא VirtualDub, הורדה .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.