עבור לתוכן

הצ'יפסט שלי חם, האם זה נורמאלי?

Featured Replies

פורסם

לפני כחודש הייתה לי תקלה בלוח אם והחלפתי אותו (עדיין לא נגמרה האחריות :)

אני לא ממש זוכר איך זה היה בלוח הקודם אבל עכשיו כשאני נוגע בהיטסינק של הצי'פסט (אני מקווה שאני לא טועה - זה החלק שנמצא מאחורי הכרטיס הגרפי) הוא ממש חם. האם זה אמור להיות ככה, ואם לא אז מה יכול לפתור את הבעיה..

פורסם

תבדוק מה הטמפרטורה שלו בתוכנה EVEREST

פורסם
  • מחבר

לא מופיע.. ???

[attachment deleted by admin]

פורסם

תוריד SPEEDFAN או פשוט כנס ל BIOS

פורסם

איזה לוח זה?

הוא אמור להיות חם, אבל עד כמה שלך חם?

יש לך קירור עליו?

פורסם

הצ'יפסט שלי (NF-4) על לוח של GIGABYTE לוהט תמיד ! גם ללא שום OC.. ככה זה הצ'יפסט הזה..

כשאני אומר להוט אני מדבר על כוויה באצבע דרגה שלישית ופינוי לרמב"מ לאיבחון ..

אבל זה מעולם (בשנתיים שהוא אצלי) לא גרם לי לבעיות יציבות או בעיות עם OC למחשב.. הרמתי את הBUS גם ל 300 ולא היו לי שום בעיות איתו..

בלוח שלך הצ'יפסט הוא NF-570 . יש לו בלוק נחושת גדול כזה עליו..

לא יודע מה הטמפ' המומלצות שלו אבל זה לא אמור כל כך להדאיג אותך כרגע..

זה לא אמור להפריע לך ל OC נכון לעכשיו.. ואתה מוזמן לכוון עליו איזה מאוורר 120MM מהצד של המארז שיזרוק לו אויר קר עליו..

פורסם

מצתרף לשאלה , יש לי GA 965P DS3 , 8800GTS , E4300 ללא OC והצ'יפסט ב 52 - 54 מעלות במאמץ ( 49 - 48 ) במנוחה

זה סביר? אני יכול לעשות OC למעבד ולא לחשוש לנזק כלשהו בקשר להתחממות יתר של הצ'יפסט?

תודה.

פורסם
  • מחבר

אחי!! זה בדיוק ככה אצלי!!

אני נוגע בו ואשכרה מקבל כוויה :'(

זה מוזר

טוב אם אתה אומר שגם אצלך זה ככה אז או ששנינו נדפקנו או שזה באמת צ'יפסט שמתחמם, מעניין למה..

ה-היט סינק כתום ויש עליו חתיכת ברזל עם הלוגו של GIGABYTE נכון?

פורסם

הצ'יפסט שלי (NF-4) על לוח של GIGABYTE לוהט תמיד ! גם ללא שום OC.. ככה זה הצ'יפסט הזה..

כשאני אומר להוט אני מדבר על כוויה באצבע דרגה שלישית ופינוי לרמב"מ לאיבחון ..

אבל זה מעולם (בשנתיים שהוא אצלי) לא גרם לי לבעיות יציבות או בעיות עם OC למחשב.. הרמתי את הBUS גם ל 300 ולא היו לי שום בעיות איתו..

בלוח שלך הצ'יפסט הוא NF-570 . יש לו בלוק נחושת גדול כזה עליו..

לא יודע מה הטמפ' המומלצות שלו אבל זה לא אמור כל כך להדאיג אותך כרגע..

זה לא אמור להפריע לך ל OC נכון לעכשיו.. ואתה מוזמן לכוון עליו איזה מאוורר 120MM מהצד של המארז שיזרוק לו אויר קר עליו..

לי היה גם לוח שכזה עד לפני חודש GA-K8NF-9 ומעולם הוא לא היה חם כמו שאתם מתארים להפך הוא היה אפילו קר יכולתי להשים עליו תיד ולא לדעת שהמחשב כלל עובד

אך זה היה ללא OC ודרך אגב זה ציפסט שידוע בהיותו קריר

פורסם
  • מחבר

אז מה אתם אומרים אולי אני אפרק אותו ואבדוק את המשחה התרמית, זה די פשוט לפרט אותו נראה לי כי הוא מחובר ללוח עם פלסטיקים כאלה..

פורסם

קח בחשבון שאם אתה מפרק אותו אתה חייב לשים משחה טרמית חדשה

פורסם

אוקיי

רק לשחרור גוף הקירור מהציפסט המלצה תפעיל קודם לכן

את המחשב ותכבה לאחר מספר דקות ובעודו הוא חם לאחר שיחרור התופסנים תסובב את הגוף קירור

במקום עד שישתחרר

זה חשוב לא לבצע משיכה כלפי מעלה לפני ששיחררתה את אחיזת המשחה התרמית

פורסם
  • מחבר

או קיי תודה, נראה אולי אני אחליף אותו שוב..

;D

פורסם

אז מה אתם אומרים אולי אני אפרק אותו ואבדוק את המשחה התרמית, זה די פשוט לפרט אותו נראה לי כי הוא מחובר ללוח עם פלסטיקים כאלה..

למה :nixweiss: :nixweiss:

אם ההיטסינק מתחמם זה מעיד שהחום עובר בצורה טובה

פורסם
  • מחבר

אבל מישהו פה אמר שהצ'יפסט הספציפי הזה אמור להיות אפילו קריר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים