פורסם 2007 ביוני 718 שנים לפני כחודש הייתה לי תקלה בלוח אם והחלפתי אותו (עדיין לא נגמרה האחריות אני לא ממש זוכר איך זה היה בלוח הקודם אבל עכשיו כשאני נוגע בהיטסינק של הצי'פסט (אני מקווה שאני לא טועה - זה החלק שנמצא מאחורי הכרטיס הגרפי) הוא ממש חם. האם זה אמור להיות ככה, ואם לא אז מה יכול לפתור את הבעיה..
פורסם 2007 ביוני 718 שנים הצ'יפסט שלי (NF-4) על לוח של GIGABYTE לוהט תמיד ! גם ללא שום OC.. ככה זה הצ'יפסט הזה..כשאני אומר להוט אני מדבר על כוויה באצבע דרגה שלישית ופינוי לרמב"מ לאיבחון ..אבל זה מעולם (בשנתיים שהוא אצלי) לא גרם לי לבעיות יציבות או בעיות עם OC למחשב.. הרמתי את הBUS גם ל 300 ולא היו לי שום בעיות איתו..בלוח שלך הצ'יפסט הוא NF-570 . יש לו בלוק נחושת גדול כזה עליו..לא יודע מה הטמפ' המומלצות שלו אבל זה לא אמור כל כך להדאיג אותך כרגע.. זה לא אמור להפריע לך ל OC נכון לעכשיו.. ואתה מוזמן לכוון עליו איזה מאוורר 120MM מהצד של המארז שיזרוק לו אויר קר עליו..
פורסם 2007 ביוני 818 שנים מצתרף לשאלה , יש לי GA 965P DS3 , 8800GTS , E4300 ללא OC והצ'יפסט ב 52 - 54 מעלות במאמץ ( 49 - 48 ) במנוחה זה סביר? אני יכול לעשות OC למעבד ולא לחשוש לנזק כלשהו בקשר להתחממות יתר של הצ'יפסט?תודה.
פורסם 2007 ביוני 818 שנים מחבר אחי!! זה בדיוק ככה אצלי!!אני נוגע בו ואשכרה מקבל כוויה :'(זה מוזרטוב אם אתה אומר שגם אצלך זה ככה אז או ששנינו נדפקנו או שזה באמת צ'יפסט שמתחמם, מעניין למה..ה-היט סינק כתום ויש עליו חתיכת ברזל עם הלוגו של GIGABYTE נכון?
פורסם 2007 ביוני 818 שנים הצ'יפסט שלי (NF-4) על לוח של GIGABYTE לוהט תמיד ! גם ללא שום OC.. ככה זה הצ'יפסט הזה..כשאני אומר להוט אני מדבר על כוויה באצבע דרגה שלישית ופינוי לרמב"מ לאיבחון ..אבל זה מעולם (בשנתיים שהוא אצלי) לא גרם לי לבעיות יציבות או בעיות עם OC למחשב.. הרמתי את הBUS גם ל 300 ולא היו לי שום בעיות איתו..בלוח שלך הצ'יפסט הוא NF-570 . יש לו בלוק נחושת גדול כזה עליו..לא יודע מה הטמפ' המומלצות שלו אבל זה לא אמור כל כך להדאיג אותך כרגע.. זה לא אמור להפריע לך ל OC נכון לעכשיו.. ואתה מוזמן לכוון עליו איזה מאוורר 120MM מהצד של המארז שיזרוק לו אויר קר עליו..לי היה גם לוח שכזה עד לפני חודש GA-K8NF-9 ומעולם הוא לא היה חם כמו שאתם מתארים להפך הוא היה אפילו קר יכולתי להשים עליו תיד ולא לדעת שהמחשב כלל עובדאך זה היה ללא OC ודרך אגב זה ציפסט שידוע בהיותו קריר
פורסם 2007 ביוני 818 שנים מחבר אז מה אתם אומרים אולי אני אפרק אותו ואבדוק את המשחה התרמית, זה די פשוט לפרט אותו נראה לי כי הוא מחובר ללוח עם פלסטיקים כאלה..
פורסם 2007 ביוני 818 שנים אוקיי רק לשחרור גוף הקירור מהציפסט המלצה תפעיל קודם לכןאת המחשב ותכבה לאחר מספר דקות ובעודו הוא חם לאחר שיחרור התופסנים תסובב את הגוף קירור במקום עד שישתחרר זה חשוב לא לבצע משיכה כלפי מעלה לפני ששיחררתה את אחיזת המשחה התרמית
פורסם 2007 ביוני 818 שנים אז מה אתם אומרים אולי אני אפרק אותו ואבדוק את המשחה התרמית, זה די פשוט לפרט אותו נראה לי כי הוא מחובר ללוח עם פלסטיקים כאלה.. למה :nixweiss: אם ההיטסינק מתחמם זה מעיד שהחום עובר בצורה טובה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.