פורסם 2003 בפברואר 322 שנים חבר'ה !!!זכינו בכבוד והגיע אלינולארצנו הקטנטונת והנחמדה..כן דווקא אנחנו זכינו לזה שאנריל 2 יצאפה לפני כל העולםhttp://www.gamer.co.il/gamer/news.php?date=2003-02-02יש לכם רעיון למה זה קרה!?בסך הכל אנחנו צורבים הכל ומורידים הכלאז למה דווקא אנחנו !??!
פורסם 2003 בפברואר 322 שנים שאלה טובה יש גם תשובה ישנם לא מעט אנשים שקונים את המשחק בוא לא ניסחף לWAREZ למרות שלי זה כבר ברור מאיפה כמה וכמה אנשים השיגו את UNREAL 2 ואני 1 מהאנשים האלה ;D
פורסם 2003 בפברואר 322 שנים מחבר שאלה טובה יש גם תשובה ישנם לא מעט אנשים שקונים את המשחק בוא לא ניסחף לWAREZ למרות שלי זה כבר ברור מאיפה כמה וכמה אנשים השיגו את UNREAL 2 ואני 1 מהאנשים האלה ;Dיש לי אותו כבר 4 ימים אז עזוב את זה... :saint:
פורסם 2003 בפברואר 322 שנים מצבטער לבאס אותכם אבל יש לי אותו מאז שהריליס יצא טוב נו לקח שעה להוריד אותו אז שעה אחרי זה יום ראשון שבוע שעבר
פורסם 2003 בפברואר 322 שנים אוי נו באמת, למרות שאין לי שום דבר נגד ווארז וגם אני די משתמש בו התחרות הזאת עלובה מאוד.... וחוץ מזה "קצת" קשה להוריד את זה שעה אחרי שהריליס יצא כי קודם כל לוקח זמן עד שמשיגים את זה, פורצים, מעלים לרשת, אנשים מורידים ואז אתה מוריד מהם
פורסם 2003 בפברואר 322 שנים זה לא נכון, המשחק מככב בחו"ל כבר כמעט שבועיים : תפסיקו להאמין לכל מה ש Gamer אומרים.
פורסם 2003 בפברואר 322 שנים בגיימר יש המון שטויות . לא צריך להאמין להכל, ואפילו הבני ז***ת נתנו רק ציון 6 להיטמן2, הייתם מאמינים ?!
פורסם 2003 בפברואר 322 שנים ייתכן שמדובר בתעלול שיווקי "מלוכלך" שכביכול אמור לעודד גיימרים ישראלים לרוץ ולקנות את המשחק, אבל למרות שאני מנסה לחשוב על זה, זה עדיין לא מסתדר. כלומר, ידיעה כזו לא היתה מעודדת אותי לרוץ ולרכוש עותק, למרות שאני בהחלט שוקל אפשרות של רכישה. מגיע להם ח"ח על ההשקעה, משחק SP מהנה ביותר.
פורסם 2003 בפברואר 422 שנים יכול להיות שבאינפוגיימס או איך שקוראים להם אוהבים לעבוד על גיימר או שהם קיבלו מידע מוטעה על המשלוחים.ולמה לך לקנות את המשחק אם יש לך כבר אותו? הרי אין מולטיפלייר שמחייב דיסק מקורי
פורסם 2003 בפברואר 522 שנים לפי מה שהבנתי אנחנו באמת קיבלנו אותו ראשונים הוא זמין בחו"ל כPREORDER או שהדיסקים כבר שם ? בכל מקרה אני כבר קניתי את העותק שלי
פורסם 2003 בפברואר 622 שנים מחבר יכול להיות שבאינפוגיימס או איך שקוראים להם אוהבים לעבוד על גיימר או שהם קיבלו מידע מוטעה על המשלוחים.ולמה לך לקנות את המשחק אם יש לך כבר אותו? הרי אין מולטיפלייר שמחייב דיסק מקוריאתה תמים !!לאנריל 2 אין מולטיפלייר שזה קצת באסה...אבל לא נורא...!!המשחק ע-נ-ק !!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.