עבור לתוכן

מתבלט: קירור CPU איכותי באמת ל E6600 ב OC עצבני.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לאחר שה PREEZER 7 PRO שלי הלך לעולמו שילשום (על ידי האח המפגר שלי :| )... החלטתי שהגיעה הזמן לקנות קירור מעבד באמת אבל באמת איכותי.

עכשיו, יש לי E6600 + ASUS P5B DELUXE (עם ספק ANTEC איכותי והכל) שאני מעוניין לעשות לו OC עצבני ללפחות 3.6-8 GHZ עם הקירור החדש (עם ה PREEZER הגעתי ל3.4)

יש לי תקציב של עד 300 ש"ח. אם חריגה של 50 גג עם זה באמת שווה את המחיר.

חשוב לי בקירור שיקרר טוב נאטו, הרעש והיופי בכלל לא חשובים לי.

מכיוון שאין את ה TUNIQ במלאי וכנראה לא יהיה בזמן הקרוב, חשבתי על שלושת האלטרנטיבות הבאות:

חשבתי על ה-

Thermaltake BigTyp 120 VX שעולה 285 ש"ח - קראתי עליו קצת, והוא קיבל הרבה המלצות חמות.

או

COOLER MASTER Hyper 6 plus ב320 ש"ח שגם הוא קיבל ביקורות טובות.

או

Scythe "INFINITY" CPU Cooler (סטוק בלי החלפת מאוורר) ב210 ש"ח.

איזה נחשב להכי טוב?

תוןדה מראש לעוזרים :yelclap: :yelclap:

פורסם

יש את הקולר מאסטר ג'ימיני עם אופצייה זלוג מאוררים 120 והוא עצום, לא יודע איך הוא בהשואאה לאינפיניטי...

בלי קשר אינפיניטי עם שני מאוררים ויותר זה באמת חיה רעה...

פורסם
  • מחבר

יש את הקולר מאסטר ג'ימיני עם אופצייה זלוג מאוררים 120 והוא עצום, לא יודע איך הוא בהשואאה לאינפיניטי...

בלי קשר אינפיניטי עם שני מאוררים ויותר זה באמת חיה רעה...

אני מעוניין לקנות את אחד מהקירורים הנ"ל וזהו - להשאיר אותו בסטוק - ולא להתעסק במודים של הוספת מאוורים כו'.

מי מבין השלוש האלה בסטוק (בלי הוספת מאווררים נוספים) נחשב להכי טוב?

פורסם

לדעתי האינפיניטי...

ועל איזה מודים את המדבר ? האינפיניטי תומך בהרכבה של עד 4 מאוררים בלי שום מודים וקומבינות...

פורסם
  • מחבר

לדעתי האינפיניטי...

ועל איזה מודים את המדבר ? האינפיניטי תומך בהרכבה של עד 4 מאוררים בלי שום מודים וקומבינות...

התכוונתי שאני רוצה לקנות והתקין אותו כמו שהוא בלי שום הוספה של מאווררים נוספים.

והאינפיניטי יותר טוב מThermaltake BigTyp 120 VX,?

כי שמעתי שהBIG TYPHON הוא אחד התותחים בתחום...

פורסם

אתה בטוח שרק הקרור מפריע לך להגיע ל-3.6 ? , נראה לי שעם ה-PREEZER גם אפשר להגיע ל-3.6

בכל מקרה מומלץ ללכת על הטוניק

פורסם

מכיוון שאין את ה TUNIQ במלאי וכנראה לא יהיה בזמן הקרוב, חשבתי על שלושת האלטרנטיבות הבאות:

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח שרק הקרור מפריע לך להגיע ל-3.6 ? , נראה לי שעם ה-PREEZER גם אפשר להגיע ל-3.6

בכל מקרה מומלץ ללכת על הטוניק

:/ (!!!)

לא קראת את ההודעה שלי?... הPREEZER שלי מת - אח שלי הרס לי אותו עם מברג... :| , כך שאני עכשיו לבינתיים אני על הסטוק של אינטל

עכשיו אני מחפס משהו יותר טוב ממנו.. (אחד מהשלושה הנ"ל)

ויכולתי להגיעה ליותר מ3.4 אבל פשוט לא רציתי.. -

מישהו יכול ליעץ לי בבקשה איזה הכי טוב מבין השלושה? - כי בפורום של גיימר המליצו לי על ה BIG TYPON VX מה אתם ממליצים לי?

פורסם
  • מחבר

מישהו יש לעזור לי? איזה מבין השלוש (בסטוק) נחשב להכי טוב? :nixweiss::nixweiss: :nixweiss:

פורסם

אני הייתי הולך על Thermaltake BigTyp 120 VX או NINJA PLUS

פורסם
  • מחבר

אני הייתי הולך על Thermaltake BigTyp 120 VX או NINJA PLUS

אוקיי תודה.

אבל האם ה Thermaltake BigTyp 120 VX שווה את ה80-70 ש"ח תוספת? יש הבדל גדול בינהם בביצועים של הקירור שלהם?

פורסם

אוקיי תודה.

אבל האם ה Thermaltake BigTyp 120 VX שווה את ה80-70 ש"ח תוספת? יש הבדל גדול בינהם בביצועים של הקירור שלהם?

אין הבדל גדול בביצועים , שניהם בין הקרורים המובילים , אתה יכול לקנות את היותר זול

פורסם

אני ממליץ לך על ZALMAN CNPS9500 הוא עושה 2,600rpm כולו נחושת טהורה יש לו היטפייפס ומתחבר לכל סוגי המעבדים.

וזה לא הכל המאוורר שלו מכוון ישירות למאוור שמוציא את האויר מהמחשב כשכל החום לא מתפזר אלה יוצא החוצה ישר!!!

תאמין לי אחי אתה לא תתאכזב....

שמתי לך אפילו כמה תמונות!! --

950005gb6.jpg

9500cpmf1.jpg

פורסם

ואני הייתי מחכה שיחזור הטוניק למלאי כי יחסית למחיר שלו וגם מבחינה אבסולוטית הוא משתלם

פורסם

האינפיניטי עדיף על הנינג'ה ועל ה - BT VX.

עוד אופציה טובה הוא ה - TT V1 מ - KSP.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים