עבור לתוכן

רוכש מחשב היום/מחר התקציב עודכן ל 9K! (אני מעדיף פחות כולל פריסת תשלומים)

Featured Replies

פורסם

כל היום ישבתי ושברתי את הראש והרגשתי שמפרט של AMD לא מושך אותי כ"כ כלומר לא הרגשתי בנוח עם המפרט במיוחד שבזבזתי שעות על גבי שעות בקריאה בפורומים ובכך שיפרתי את השכלתי בעניין.

(כסף לא הבעיה גיליתי שהחזירו לי החזרי כלכלה על לינה בבית החייל בסך 600 שקל על 6 חודשים...)

חשבתי על זה רבות וחשבתי לקחת מפרט אינטל להנאה ביצועים חביבים וOC עתידי ראיתי מפרטים חביבים ביותר באתר ורציתי לדעת מה אתם חושבים.

(בשביל OC אני צריך לקנות רכיבי קירור אני מניח ולקנות אותם יהיה הרבה יותר זול מאשר חלקי מחשב)

מעבד:

INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1276

לוח אם:

GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤633

מסך:

DELL LCD 20´ 2007FP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR ¤2425

כרטיס מסך:

LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤2148

דיסק קשיח:

SEAGATE BARRACUDA 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST250BA9S16 ¤403

צורב DVD:

LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤204

זיכרון:

G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK ¤541

מארז:

NZXT APOLLO w/o PSU ¤396

ספק כוח:

ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤416

קרור למארז:

GLACIALTECH 120mm CASE FAN - SILENT BLADE ENTRY BEARING 19dBA - BLACK - GT1225EBDL-1 ¤48

מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤8189

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

אגב מחיר כולל פריסת תשלומים ל10 חודשים (בכל זאת אני צריך להתקיים ממשהו xD) הוא

מה אתם חושבים (מאוורר למארז לילות הקיץ החמים אני לא כ"כ מבין אז בחרתי במאוורר נפוץ בפורום ניתן להחליף)

אגב אני מתכנן בעתיד גם ליצור "XPC-STAION720" ולרכוש שני בקרי משחק עבור משחקי ספורט ;D

פורסם

:xyxthumbs:

תתחדש

פורסם

מעולה רק תחליף ללוח אם של GIGABYTE 55S

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=3044

זה חוסך לך פה מאה שקל שיילכו למשלוח וכו... ואז יצאת בזול...

הרבה אנשים לוקחים אינטל כי למי שיש תקציב אז עדיף לו לקחת אינטל כי המעבדים שלה סה"כ יותר מהירים מAMD - ה6000+ של AMD טיפה יותר חזק מE6600 אתה מבין אז ברגע שלקחת E6600 עקפת כמעט את כל המעבדים של AMD. לא רק זה גם לאינטל יש אופצייה לOC בקלות מאוד אפשר להגיע לביצועים מרשימים על ידי OC עם קירור סטוק וללא הרמת מתח (חשמלי).

פורסם
  • מחבר

כמה שאלות אחרונות נשבע אני מחזיק את הכרטיס אשראי שלי ביד!

ה M2N-E הוא בעל ביצועים טובים יותר?

המעבד לא יאכזב אותי (הכוונה אם המחשב לא יסחוב לי כמו עגלה כלומר לא אכפת לי אם האינטל מציג ביצועים טובים יותר אכפת לי שהמחשב לא יתקע כל 15 שניות בערך בישומים כבדים שוב לא אכפת לי מהביצועים של אינטל אכפת לי רק אם המעבד "סוחב".

תודה רבה אני רק מקווה שלא אתאכזב....

פורסם

ייסחוב כמו גדול עוד איזה שנתיים וחצי לדעתי כבר יהיה מעפאן... אבל מה שבטוח שיש לך כמה שנים איתו אם זה שנתיים או אם זה שלוש אבל שנים של הנאה.

פורסם

מפרט מעולה אני קונה בדיוק כזה עוד כמה ימים [רק בלי המסך] חח :)

הרכבתי אותו עוד לפני שבוע וחצי בערך אחרי מחקר מעמיק על כל החלקים.

בעיקרון קראתי על הלוח הזה בהרבה בפורמים ואומרים שיש איתו איזושהיא בעיה עם הזכרונות אז אני שמתי את הלוח Abit KN9 Ultra NVIDIA® nForce Socket AM2

שחכת לשים הארדיסק או שזה בכוונה?

ובקשר לשאלה שלך באשכול השני [שפרסמת למעלה] אני הייתי מעיף את הטלוויזיה וקונה כרטיס טלוויזיה ב200 שקל זה בדיוק מה שעשיתי וזה חוסך הרבה מקום בחדר במקום 2 מסכי 22 אינצ'...

פורסם
  • מחבר

ממממ......

שכחתי באמת לשים הרד דיסק זה יוצא אבל 7.3K כי מקבלים הנחה על מפרט

ו ABIT זה לא NF 550?

פורסם
  • מחבר

עמוד ראשון

(מודרטורים אם אפשר למחוק את כל התגובות הישנות שאינן קשורות להודעה הערוכה, תודה!)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים