עבור לתוכן

קונה היום בתקציב 3000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

זה מה שהציעו לי:

מארז foxconn שחור 2 מאווררים כל אחד 120mm אין לי מושג דגם מדוייק המארז גדול

ספק cooler master 430w

מעבד e6320

זיכרון 2 ג'יגה kingston 667mhz cl5

8600gt

wd 250 sata 16mb 7200

gigabyte 965p-s3

נראה בסדר?

פורסם

לא ידוע לי על דגם של פוקסקון עם 2 מאוררים 120MM.

אתה שואל מבחינת החלקים או מבחינת המחיר?

לא ציינת שימושים.

זה רק אני או שאתה קונה יותר מדי מחשבים ? ;)

פורסם

תרד במעבד ותיקח X1950PRO או שתחליף בכלל את כל המערכת לAMD ותשים X1950PRO בכל מקרה תשים X1950PRO.

פורסם
  • מחבר

אני מחליף יותר מדי מפרטים זאת הבעיה שלי לא מצליח לסגור על מחשב :kopfpatsch: :'( לפחות היום זה באמת סופי ;D

אממ אני שואל גם מבחינת המחיר וגם מבחינת הרכיבים לעומת המחיר (יש משהו יותר טוב ב 3 אלף? בלי לשנות מעבד!

שימושים זה עריכת וידאו ומשחקים ללא oc

פורסם

לוח תוכל לקחת GIGABYTE 945P-S3 בפחות ~200 שקל, ותעלה בכ. מסך איכשהו...

פורסם

HAKOKI אתה מבין שאתה קונה מחשב שכולל כרטיס מסך שווה ערך בביצועיו ל7600\6800\X1650? זה ממש כרטיס עלוב שלא נותן לך ביצועים טובים במשחקים. עדיף לקחת X1650XT או X1950GT העיקר משו חזק כי במקרה הזה החדש הוא לא העדיף.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה כולם,אני מעדיף להישאר עם לוח עם צ'יפסט 965

בקשר לכרטיס מסך,כן אני מודע לכך שהוא שווה ערך ל7600gt שנותן ביצועים טובים במשחקים(ממתי ה7600 נחשב כרטיס לא טוב?) ה7600 וה8600 עולים בשבילי אותו דבר אז העדפתי לקחת את האחרון ,בקשר לכרטיסים שכתבת אני מודע לכך שהוא חלש מהם אבל כך הוא גם במחיר,אם אני ישנה לכרטיס x1950pro אני יעלה במחיר 200-300 שקל שזו חריגה שאני לא בטוח שאני צריך אותה,סך הכל אני בונה על קנייה של כרטיס זמני לתקופה של שנה

והביצועים של ה1950 אומנם גבוהים יותר מה8600 אך כך גם המחיר שלו,ובשביל כרטיס לתקופה של שנה אני לא בטוח שאני צריך יותר מה7600gt שמוציא ביצועים טובים מאוד בהרבה משחקים איכותיים שיצאו בתקופה האחרונה,ובהחלט יחזיק אותי במשך שנה(אני אדם שיודע להתפשר) אז בגלל שזה אותו מחיר אני לוקח את ה8600 שאני מאמין שעוד גרסאות של דריוורים ישפרו אותו במקצת,ותמיכה בdx10 זה כרגע לא משמעותי,אבל תמיד טוב שיהיה לעתיד,והוא גם יותר חזק מה7600gt

אולי אני טועה אם כן אני ישמח לשמוע,ומדוע.

תודה

ד"א אף אחד עדיין לא נתן לי תשובה אם הפריטים נראים בסדר והאם המחיר סביר?

תודה.

עכשיו דיברתי עם המוכר :'( ה8600 יהיה רק בשבוע הבא... עוד דחיה של שבוע איזה באסה.

פורסם

אוקיי אם אתה באמת מתכנן להחליף עוד שנה אני מצדיק אותך ב100% עוד שנה כבר נוידיה תוציא תסדרה הבאה שלה וATI יוציאו אולי גם איזה HD2650XT בעל בקר זיכרון 256BIT נורמלי! ואז יהיה אפשר להינות מכרטיסים פצצות במחירים לגבות.... בקיצור זו דעתי בלבד ואני כולה בחור בן 17 אז תיקחו את זה בערבון מוגבל.

פורסם
  • מחבר

זו בדיוק המחשבה שלי

יש מישהו שיכול לתת ביקורת כללית על החלקים ועל המחיר?

בייחוד על הספק?

פורסם

כללית המחיר בסדר

לגבי הספק, הוא טוב בקבוצת המחיר שלו, 200-250 ש"ח. כיוון שכל התקציב שלך מוגבל הוא סביר לתקציב זה

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=263266.msg2310712#msg2310712

לגבי הלוח אם אתה לא עושה OC אני לא משוכנע שאתה צודק. ה-965 לא יתן לך הרבה (או כמעט כלום...) מעבר ל-945 ומצד שני תהנה ממשחקים יותר טובים אם תעביר את 200 הש"ח לכרטיס המסך. שנה זו בכל זאת הרבה זמן ובדר"כ מתכננים לשנה ומחליפים אחרי שנתיים.

עם ה-945 (וברור שאם תשאר עם ה-965) תוכל בכל זאת לעשות OC קטן שיעזור לך מאוד בעיבוד וידיאו (אצלי המחשב עם 945P-S3 מומהר ל-BUS של 300MHz בלי תוספות מיוחדות)

פורסם
  • מחבר

אם אני יראה שאני מגיע למצב שאני לא יכול לסחוב עם המחשב עריכת וידאו ומשחקים,אז בשביל זה באמת יש אוברקלוק ומבחינתי להשאיר את ה965 זה הכרחי כדי שתהיה את האפשרות.

ואני מאמין שברגע שיצא קירור נורמלי ל8600gt הוא יוציא תוצאות טובות,הוא כבר מגיע לרמה של gts עם אובר קטן,אז עם אובר רציני הוא יהיה אחלה כרטיס למרות שכמו שאמרתי אני לא בונה על מחשב לאוברקלוק אני בטוח שהרכיבים האלה יספקו אותי מאוד כרגע ובמשך השנה הקרוב,אל תשכחו אני עובר ממחשב ענתיקה וכרטיס 5200 ככה שיש הרבההההה מאוד משחקים שאני צריך לעבור עליהם לפני שאני מגיע לאחרונים שיצאו,ואת כולם ה8600gt יפעיל כמו שצריך,בזה אני לא דואג

תודה רבה לכולם

עכשיו בקשר לספק אם באמת אני יעשה איזה אובר אני יצטרך להחליף אותו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים