עבור לתוכן

מבקש המלצה על כרטיס מסך (800-900שח) ולוח-אם (+-400)

Featured Replies

פורסם

אני מבקש המלצה למוצרים בכותרת,

לוח האם צריך להיות AM2 מחברה מובילה ואמין, כלומר שיסחוב כמה שיותר, שיהיה לו כרטיס קול OB עם 6ערוצים ויציאה אופטית וכל שאר הקישקושים.

הכרטיס מסך אמור להיות PCIE, אלו הדגמים שחשבתי עליהם:

7600GT של אחת החברות המובילות.

1900GT

1950PRO שזה הדגם המועדף עלי. ראיתי של ספייר (256, 512), וג'יקיוב. שמעתי שספייר מתחמם, איך ג'יקיוב ?

תודה מראש על עזרתכם.

פורסם

בכרטיס מסך תקח 1950PRO שהרבה יותר טוב משאר הדגמים שציינת.

כן כתבו פה פעם בפורום על הכרטיס של ספיר שהוא בעייתי.

לגבי החברה תקח אפילו של HIS שמעתי שהוא מומלץ. בכל אופן אם יש הבדלי מחירים מעל 70-80~ ש"ח תלך על הכי זול.

בשביל להמליץ על לוח אם מתאים צריך שתציין את כל המפרט מחשב שלך.

פורסם
  • מחבר

האם הספייר בעייתי ברמה של לא לקנות כלל ?

HIS עולה משהו כמו 1200 שח, מוגזם.

לגבי הלוח אם - אני מתכנן לקנות 1G זיכרון של 667MHZ של קינגסטון או חברה טובה אחרת בסביבות ה 400 - 500 שח.

מעבד 4200X2 או 4400X2 לא יותר מזה.

אין לי כוונה לעשות המהרה.

בלוחות אם אני בכלל לא מבין.

תודה.

פורסם

GIGABYTE GA-M55S-S3 ב 450~ ש"ח.

לגבי הכ. מסך, לדעתי אם אתה אומר שהספיר זול משמעותית אני במקומך הייתי הולך עליו.

פורסם
  • מחבר

GIGABYTE GA-M55S-S3 ב 450~ ש"ח.

לגבי הכ. מסך, לדעתי אם אתה אומר שהספיר זול משמעותית אני במקומך הייתי הולך עליו.

תודה על העזרה, החלטתי ללכת על ה1950פרו עכשיו רק צריך חברה.

יש HIS באותו מחיר של הSAPPHIRE ויש לו גם יציאת מאוורר מאחורה (שתופס סלוט נוסף) אבל... יש רק שנתיים אחריות ואין לו VIVO, מה זה והאם אני צריך את זה ?

לוח-אם נחמד, שמעתי עליו, האם כדאי ללכת על הדגם SLI ?

פורסם

אם אתה לא יודע מה זה VIVO כנראה שאתה גם לא צריך, מפורט על זה בסטיקי בפורום תצוגה וגרפיקה.

לוח אם - לא, תלך על הדגם הזה.

פורסם
  • מחבר

אם אתה לא יודע מה זה VIVO כנראה שאתה גם לא צריך, מפורט על זה בסטיקי בפורום תצוגה וגרפיקה.

אז עם VIVO אני יכול לחבר ממיר אנאלוגי ולראות טלויזיה במחשב?

אגב, על איזה זכרון תוכל להמליץ לי, 1G יספיק לי ו667MHZ ?

האם יש הבדל בין שני סטיקים לבחירתי לבין Dual Channel Kit ?

פורסם

אני יכול להמליץ לך לא להתפשר בנושא הזיכרון ולרכוש 2 סטיקים של ג'יגה במהירות 800\667 מה שתמצא יותר זול כי לפי מה שנראה אתה לא מתכוון לעשות OC.

העניין של החברות של הזכרון אתה צריך לדעת את זה - KINGSTONE לא כזאת חברה מעולה... כל החברות סבבה סה"כ ועדיף לך לקחת חברה שאני אישית ראיתי הרבה מפרטים שהשתמשו בזכרונות שלה G SKILL וחוץ מזה יש חברות יותר טובות וזולות מKINGSTONE כמו - ,CORSAIR , OCZ ,GSKILL, TWINMOS ויש עוד אז אל תחשוב שחייב KINGSTONE כי ממש לא...

VIVO לדעתי אחד הדברים השימושיים... אפשר לחבר גם ממיר דיגיטלי לVIVO לא רק אנלוגי, אגב משמעות VIVO זה VIDEO IN VIDEO OUT. תשמע אם יש לך תשתיות במקום שליד המחשב שלך אז זה ממש שימושי וממש כיף תוכל לראות טלוויזיה על המחשב! ואף להקליט את תוכניות הטלוויזיה האהובות עליך.

פורסם

הבעיה שזה ממש לא נוח כשיש בבית רק ממיר אחד...

פורסם
  • מחבר

אני יכול להמליץ לך לא להתפשר בנושא הזיכרון ולרכוש 2 סטיקים של ג'יגה במהירות 800\667 מה שתמצא יותר זול כי לפי מה שנראה אתה לא מתכוון לעשות OC.

העניין של החברות של הזכרון אתה צריך לדעת את זה - KINGSTONE לא כזאת חברה מעולה... כל החברות סבבה סה"כ ועדיף לך לקחת חברה שאני אישית ראיתי הרבה מפרטים שהשתמשו בזכרונות שלה G SKILL וחוץ מזה יש חברות יותר טובות וזולות מKINGSTONE כמו - ,CORSAIR , OCZ ,GSKILL, TWINMOS ויש עוד אז אל תחשוב שחייב KINGSTONE כי ממש לא...

VIVO לדעתי אחד הדברים השימושיים... אפשר לחבר גם ממיר דיגיטלי לVIVO לא רק אנלוגי, אגב משמעות VIVO זה VIDEO IN VIDEO OUT. תשמע אם יש לך תשתיות במקום שליד המחשב שלך אז זה ממש שימושי וממש כיף תוכל לראות טלוויזיה על המחשב! ואף להקליט את תוכניות הטלוויזיה האהובות עליך.

ואני חשבתי שקינגסטון זה שם רציני בעולם הזכרונות, באמת התפלאתי שהם כ"כ זולים, אתה אומר שTWINMOS טובים מהם ? היה לי נסיון רע איתם.

אז כנראה שאצטרך להשקיע עוד כמה מאות בשביל לקבל מוצר איכותי יותר (אולי אני ארד במעבד ל3800X2)

ה VIVO נשמע פצצה, שכנעת אותי להשקיע בשביל הVIVO. האינטרנט שלי בכבלים אז בעיקרון לא אמורה להיות בעיה להתחבר נכון ?

הבעיה שזה ממש לא נוח כשיש בבית רק ממיר אחד...

בינתיים אין לי בכלל טלויזיה בבית, ככה שמכאן אפשר רק להתקדם.

עוד שאלה על הלוח-אם, יש את הדגם של גיגהבייט - 55PLUS האם הוא עדיף על ה55 ?

פורסם

אני מבין את מה שאמרת לגבי קינגסטון עשו מהם יותר ממה שהם, סה"כ אין בהם רע אבל הם סתם עוד חברה לא משו מיוחד.

TWINMOS יותר טובים לפי מה שהבנתי ועדיפים, היה לך ניסיון רע? יכול להיות שנפלת על חלק תקול בפוקס... מנחוס... אין מה לעשות.

אי אפשר להתחבר היישר מהכבל של האינטרנט יעני מהקיר חייב קופסא שתקלוט תשידורים ותעביר אותם באופן אנלוגי לכרטיס. ממיר עולה 10 שקל לחודש למה אין לך ממיר של הוט?! בקיצור רק עם ממיר תוכל לעשות תקומבינה הזאת. אם אתה רוצה בכל זאת לנסות לעשות קומבינה תעשה עם כרטיס טלוויזיה כי לכרטיס טלוויזיה יש כניסה מהכבל הרגיל מהקיר.

ההבדל בין הלוחות זה שבPLUS יש כרטיס מסך מובנה, כרטיס די עלוב 6100 אם אינני טועה ואין לך צורך בו, ה55 הרגיל עדיף.

עניין הזכרונות הוא באמת עניין של מאות שקלים גג 500 תקנה זוג של 1ג'יגה כל סטיק וייעלה לך 450-400 יותר מזה כבר אל תקנה.

פורסם
  • מחבר

יש עוד קצת הבדלים בינהם:

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=2470,2413

למשל עוד שקע לIDE מה שאומר שאני יכול לשמור את הHD הישן שלי.

ההפרש במחירים זניח, סה"כ.

ממיר אני יכול להשיג מהמשפחה שלי, ככה שזו לא בעיה. גם הבנתי שאפשר להקליט סרטים ממצלמת וידאו -עוד יתרון (האם זה איכותי יותר מהעברת סרט ב FIREWIRE ?)

טוב, אני חושב שביום ראשון אני אזמין. תודה.

פורסם

FIREWIRE יותר איכותי אין מה לעשות. בכל זאת מדובר באיכות די טובה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים