עבור לתוכן

חווית משחק לא הגיונית עם 6600GT!!!

Featured Replies

פורסם

עם הגדרות כאלא המשחק צריך ליהיות בין 25 ל 30 רוב הזמן, פשוט לא יכול ליהיות שעם הגדרות כאלא המשחק רץ חלק ! לא הגיוני !

אלא אם אייבורי החליטו לעשות לבד OC לכרטיסים שלהם :smile1:

פורסם
  • מחבר

תראה, זה לא תמיד ככה...

שאני טס במטוס ומגלה הרבה שטחים חדשים ה-FPS יורד לאיזה 20 (זה באמת בגלל הזיכרון של הכרטיס מסך...), אבל כשאני נוחת זה מסתדר.

אבל כשאין מספיק זיכרון, רואים את זה -> למשל ב-Lost Planet, אני רואה על הגדרות לא משהו בערך 30 FPS, עד שאני מגיע למקום כלשהו ופתאום בבת אחד זה יורד לאיזה 5...

אז כנראה שהמנוע של BF לא כזה טוב באמת...[br]פורסם בתאריך: 6.06.2007 בשעה 20:18:34

אבל אם היה לו יותר זיכרון, הוא היה הכרטיס הכי טוב שיוצר!!!!!

כי הליבה שלו מהירה, הזיכרון הוא GDDR3, יש לו SM3, ורק ה-128 מגה זיכרון המסריחים האלה תוקעים אותו!

נ.ב: שמעתי שיש גירסה של 256 MB עם DDR2, מה היה עדיף?

פורסם

עם הגדרות כאלא המשחק צריך ליהיות בין 25 ל 30 רוב הזמן, פשוט לא יכול ליהיות שעם הגדרות כאלא המשחק רץ חלק ! לא הגיוני !

אלא אם אייבורי החליטו לעשות לבד OC לכרטיסים שלהם :smile1:

30FPS זה חלק.

פורסם

כמעט אף פעם לא ! במיוחד לא ב BF2, וחבל שאתה לא מתאמץ ליקרוא את כל הת'ארד לפני שאתה מגיב.

פורסם

חחח גם לי היה כרטיס כזה הוא היה מעולה !

אותו דבר

NX6600

של אייבורי..

פשוט תענוג הכרטיס הזה

פורסם

:lol: :lol: :lol:

ממתי אייבורי מייצרים כרטיסים? הם היבואנים בארץ של MSI, ומוכרים זבל ג'נרי ומוצרים מחודשים :P

פורסם

כמעט אף פעם לא ! במיוחד לא ב BF2, וחבל שאתה לא מתאמץ ליקרוא את כל הת'ארד לפני שאתה מגיב.

אם זה 30FPS יציב ולא ממוצע עם נפילות אז אתה תקבל את משחק חלק.

זה גם לא משנה איזה משחק.

פורסם

אבל באיזה משחק אין נפילות ? זה לא הגיוני שלא יהיה נפילות ! אלא אם זה סירטון.

אם אתה יודע שהכרטיס שלך מספיק חזק כדי לסחוב פשוט שם אותו קבוע על רענון מקסימלי של 45 וזהו ! (אלא אם אתה שחקן HL\CS)

פורסם

גם לי יש 6600GT וגם אני משחק BF2 וBF2142.

כל הקשקשנים שחושבים שלשחק עם 30 או 100 FPS זה אותו דבר פשוט לא מבינים בשיט.

יש הבדל בין צפיה בסרט שצולם ב30FPS לבין שחקן שיש לו 30FPS. כשאתה צופה זה נראה לך חלק

אבל כשתנסה לכוון לראש ב30FPS זה יהיה לך קשה יותר. חד וחלק.

אין מצב בעולם שאתה תשחק בBF2142 על הגדרות גבוהות ותהנה מחווית משחק.

כנס לשרת שיש בו 30+ שחקנים ואתה תראה שאתה משחק על 25FPS. אם זה טוב לך ככה פשוט תהנה לך.

פורסם

שוב פעם הוויכוח האידיוטי על כמה FPS זה לא משנה דנו על זה כבר כאן ואם אני לא טועה סגרנו שמעל 100FPS כבר לא שמים לב אבל ברוב המשחקים צריכים 60FPS כדי לקבל חוויית משחק מלאה וחלקה.

לגבי ה6600GT אני טוען ותמיד טענתי שזה הכרטיס מסך הכי מוצלח שיצא אי פעם פשוט כרטיס מעולה NVIDIA התעלו בסדרה 6. אגב אני רוצה גם להגיד כמה דברים - שבב הG8X לדעתי ייכשל במשחקי DX10 והשבב שיבוא אחריו יהיה מעולה ומדהים כמו שקרה עם סדרת FX5XXX שהיו כל כך עלובים (חוץ מהאולטרות שאחד עלה איזה 5K) ואחריהם הגיע - 6XXX ובראשם ה6800ULTRA ולצידו הכי משתלם מכולם וזה שנתן הכי הרבה ביצועים לדעתי הוא ה6600GT. כך לדעתי ייקרה עכשיו עם הDX10...

פורסם

למי שתוהה מה ההבדל בין 60FPS ל-30FPS:

(זיכרו שמדובר ב*ממוצע* פריימים לשנייה כלומר זה לא 30 קבוע כמו בסרט)

כאשר יש במשחק 60 פריימים לשנייה אז קפיצה קדימה של 10 ואחורה של 10 יתנו 50-70 ששניהם מעולים.

כאשר במשחק ממוצע פריימים הוא 30, אז נפילה של 10 פריימים תתן 20 שזה כבר לא מרגיש חלק. אבל מה אם הקפיצה גדולה יותר? למשל כשיש עודף שחקנים או גרפיקה מסויימת על המסך, שהמחשב נאבק איתה? אז הפריימים נופלים ל-10... ואז פתאום מרגישים, אם מישהו פה חושב אחרת שייגיב... :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים