עבור לתוכן

חווית משחק לא הגיונית עם 6600GT!!!

Featured Replies

פורסם

שלום כולם, יש לי משהו לא כ"כ הגיוני במחשב:

קניתי לפני בערך שנה כרטיס מסך: AGP GeForce 6600GT של MSI (השם על האריזה זה NX6600GT).

לפני זה היה לי 5200 ובקושי סחב BF2 על הגדרות הכי נמוכות, ומהכרטיס הזה אני מרוצה.

אבל מה מוזר? במשחק BF2 ואפילו ב-BF2142 שהוא עם מנוע משופר (לפי מה ששמעתי) אני שם את ההגדרות על HIGH! עם 1024X768 ב-BF2142 (הוא לא מרשה לי יותר...) ו-AA4X, ב-BF2 אני שם על 1280X1024.

לכרטיס שלי יש רק 128 מגה זיכרון והוא כבר ישן מ-2004... איך זה אפשרי שהוא מריץ את זה על ההגדרות האלו?

נ.ב: אם למישהו יש 6600GT שיגיד לי אם גם אצלו זה ככה או שזה רק אצלי...

פורסם

ומה ה-FPS שלך?

אתה יכול לבדוק ע"י פתיחת ה-console (מקש ה- ~ ) ותכתוב

renderer.drawfps 1

60 ומעלה מקובל כ-FPS טוב.

פורסם

אל תזלזל ב6600GT. בייחוד לא ברזולוציה נמוכה כמו 1024X768. וגם, יכול להיות שאתה מריץ את המשחק אבל בFPS נמוך או גבולי -שכמעט מרגישים קרטוע שזה בערך 30 FPS. וזה לא נחשב לביצועים טובים (כרטיסי HIGH END מוציאים במשחק שכזה 100 FPS +).

פורסם

שלום כולם, יש לי משהו לא כ"כ הגיוני במחשב:

קניתי לפני בערך שנה כרטיס מסך: AGP GeForce 6600GT של MSI (השם על האריזה זה NX6600GT).

לפני זה היה לי 5200 ובקושי סחב BF2 על הגדרות הכי נמוכות, ומהכרטיס הזה אני מרוצה.

אבל מה מוזר? במשחק BF2 ואפילו ב-BF2142 שהוא עם מנוע משופר (לפי מה ששמעתי) אני שם את ההגדרות על HIGH! עם 1024X768 ב-BF2142 (הוא לא מרשה לי יותר...) ו-AA4X, ב-BF2 אני שם על 1280X1024.

לכרטיס שלי יש רק 128 מגה זיכרון והוא כבר ישן מ-2004... איך זה אפשרי שהוא מריץ את זה על ההגדרות האלו?

נ.ב: אם למישהו יש 6600GT שיגיד לי אם גם אצלו זה ככה או שזה רק אצלי...

על מה בעצם אתה מתלונן? אם אתה מרוצה מהמשחק עם הכרטיס הזה, למה אתה פותח על זה דיון?

פורסם

ומה ה-FPS שלך?

אתה יכול לבדוק ע"י פתיחת ה-console (מקש ה- ~ ) ותכתוב

renderer.drawfps 1

איזו הגזמה. גם פחות מ60FPS אתה משחק בצורה טובה ביותר.

פורסם

לא תמיד, אבל נכון בד"כ FPS טוב נחשב יותר לכיון ה 40+.

צוף, באמת תיבדוק על FPS אתה מריץ את זה !

פורסם
  • מחבר

תעשו לי טובה..

^^ גם חבר שלי אמר את הז, וכמעט רצחתי אותו... לי יש 30-40 FPS בזה ואני רואה חלק לגמרי!!!

אבל בכל מקרה, אם למישהו יש למשל X1950PRO או 7600GT וכ"ו שיבדוק אם הוא יכול לשחק ככה...

כרטיסי HIGH END מוציאים במשחק שכזה 100 FPS +.

^^ אז המנוע של BF כזה חלש???

פורסם

תעשו לי טובה..

^^ גם חבר שלי אמר את הז, וכמעט רצחתי אותו... לי יש 30-40 FPS בזה ואני רואה חלק לגמרי!!!

שמע... זה שאתה צריך משקפיים זה לא בעיה שלנו ... :screwy::smile1:

אני מתחת ל 45 בכל משחקי ה- FPS מקבל ג'נאנה ! ובכלל ב- BF2 אני חייב 50 כי יש הרבה נפילות של FPS...

קיצור תעשה באנצ' במשחק מוכר כלשהו ותעלה לכאן... (לא 3DMARK\AQUAMARK)

פורסם

אז הייתי אומר שאתה זה שצריך משקפיים ::)

אין שום הבדל בין 40 ל60 ובין 100 ל10000.

פורסם

אתה לא יכול להריץ את BF2 על 66GT עם טקסטורות על HIGH וAA על 4X, הכרטיס פשוט חלש מידי בשביל זה.

אני מריץ אותו עם הכול על HIGH חוץ מTEXTURE וLIGHTING שהם על מדיום וAA על 2X וזה רץ בסדר, גם זה שיש לך 512 זיכרון משפיע לרע על המשחק.

פורסם
  • מחבר

אתה לא יכול להריץ את BF2 על 66GT עם טקסטורות על HIGH וAA על 4X, הכרטיס פשוט חלש מידי בשביל זה.

^^ תראה, אני לוחץ על הלחצן HIGH כך שישים את המשחק על איכות גבוהה. הלחצן הזה משנה הכול חוץ מהטקסטורות (שזה על MEDIUM).

ו-NAV2K, המוח מסוגל לעבד +- 30 FPS, אז באמת אין הבדל בין 40 ל-60 (אלא אם כן המוח שלך מאוד מהיר :yelclap:)

פורסם

דיי לרשום את השם שלי לא נכון !!! :pissed: זה NAVK2 !

ואני בהחלט מרגיש בין 40 ל 60 ! למרות שבדקתי את זה ואם אני מצלם סירטו ע"י FRAPS על 35FPS הסרטון ניראה דיי חלק משום מה...

פורסם

^^ תראה, אני לוחץ על הלחצן HIGH כך שישים את המשחק על איכות גבוהה. הלחצן הזה משנה הכול חוץ מהטקסטורות (שזה על MEDIUM).

ו-NAV2K, המוח מסוגל לעבד +- 30 FPS, אז באמת אין הבדל בין 40 ל-60 (אלא אם כן המוח שלך מאוד מהיר :yelclap:)

ועדיין זה נראה לי לא הגיוני, אולי זה רץ טוב אבל מידי פעם בטוח יש לך נפילות FPS עם AA על 4X.

פורסם

ותחשוב שגם המעבד שלך יותר טוב וגם יש לך PCI-E ולו יש בכלל AGP !

אתה חייב ליבדוק FPS ! רק ככה נוכל לדעת אם הכרטיס שלך חזק מידי או לא, כי יכול ליהיות שזה פשוט בעיה אצלך

שאתה רואה יחסית מעט FPS, למרות שהייתי קורא לזה יותר "מתנה"...

פורסם
  • מחבר

ובאמת לפעמים יש נפילות לאיזה 25 אבל פעם במלא זמן וזה נראה לי בגלל הזיכרון של המחשב...

הנה שלחתי SCREENSHOTS:

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים