עבור לתוכן

מפרט משחקים 1500 $ , ארה"ב או ישראל ?

Featured Replies

פורסם

קיצר בניתי לי מפרט קטן דרך האתר NEWEGG , עכשיו השאלה היא האם באמת כדאי לקנות באמריקה ? או שיותר אותו הדבר בארץ ?

זה המפרט שאני רוצה (לא כולל מארז,כוננים,וציוד הקפי)

זיכרון :

$109.99

G.SKILL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model F2-6400PHU2-2GBHZ - Retail

לוח :

$329.99

ASUS Striker Extreme LGA 775 NVIDIA nForce 680i SLI ATX The Ultimate Gaming Motherboard - Retail

ארדיסק :

$79.99

Seagate Barracuda 7200.10 ST3320620AS (Perpendicular Recording Technology) 320GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive - OEM

ספק :

$329.99

Thermaltake Toughpower W0132RU ATX12V / EPS12V 1000W Power Supply - Retail

מעבד :

$223.90

Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz LGA 775 Processor Model BX80557E6600 - Retail

כרטיס מסך :

$379.99

EVGA 640-P2-N821-AR GeForce 8800GTS 640MB GDDR3 PCI Express x16 HDCP Video Card - Retail

יוצא בסוף בסוף 1600 $ פלוס משלוח ומיסויי (משלוח בתוך ארה"ב) .

אני לא נעול על החלקים האילה , אבל זאת הרמה הכללית שאני רוצה . אזז כל הצעה אחרת מתקבלת .

תודה :)

פורסם

אין שום ספק שכדאי לקנות באמריקה,שם כמעט כל החלקים יוצאים זולים יותר באופן משמעותי. רק קח בחשבון עלויות משלוח וכו' וכו'.

כעיקרון המפרט שלך מאוד בזבזני.

את הזכרונות הללו אתה צריך רק אם אתה מתכנן OC ואם לא תוכל להסתפק במשהו יותר זול.

הלוח מיותר לחלוטין ואני לא רואה סיבה לקחת משהו יותר רציני מאשר DS3 או אם אתה רוצה משהו באמת רציני ל-OC אז קח אסוס קומנדו

הספק מיותר לחלוטין - אף מערכת כיום לא צריכה 1KW אלא אם כן אתה מתכנן על 4X2900XT עם מרובע ליבה ב-OC מטורף או משהו כזה.

אפילו ליברטי 400 יספיק מעל ומעבר פה אבל אם אתה קונה מחו"ל קח לך Thermaltake Toughpower 600W "פשוט" או משהו כזה

פורסם

^

בדיוק מה שכתבתי אבל הקדמת אותי...

בכל מקרה, לא כדאי לנצל את המבחר שיש לך שם?

מה דעתך על ספק FANLESS למשל?

יש מלא דברים שהלוואי שהיו בארץ....

ניהיה יותר ספציפיים

מעבד בסדר.. זיכרון בסדר..(במידה ואתה עושה OC, אם לא קנה משהו זול יותר)

לוח מיותר קח DS3

דיסק קשיח בסדר

ספק... לדעתי קח את הפאסיבי של FSP, שבניגוד לפאסיביים האחרים אין לו מחיר מנופח והוא מאוד איכותי...

קח לך מארז P182/180

וכרטיס מסך של לידטק, האחרים סתם יותר זולים..

פורסם

ספקים פסיבים בדר"כ עולים הון ולדעתי די מיותרים.

99% מהאנשים יחשבו שליברטי 400 חרישי ולא ישמעו אותו ועוד 0.9% יסתפקו בספקי ה-HX 520/620 של Corsair

פורסם

יש בזה משהו... טוב האמת ששקט זה די שיגעון שלי.. לא מסוגל לשמוע את המחשב זה משגע אותי..

אבל העניין שהFSP די זול... 80$ לגירסאת ה300W שלי אישית תספיק בהחלט.... זה יוצא איזה 400 450 שקל בארץ. וזה ספק מאוד איכותי..

תגיד דור ראית את הספק הזה איפשו בארץ למכירה?

פורסם

80$ לגרסאת 300W? בארץ 300THN נמכר ב-110 ש"ח..

אולי התבלבלת?

פורסם

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817104902

זה פאסיבי... בגלל זה הוא יקר.. אבל לא כמו שאר הפאסיביים שבארץ עולים 1000+

אפשר למצוא גם ביותר זול...

בכל מקרה עם 84% נצילות הוא יחסוך לא קצת בחשבון החשמל...

ראית כזה בארץ איפשו?? כי אני מאוד רוצה אחד...

ובכללי.. מארהב הייתי לוקח S12 או CORSAIR....

פורסם
  • מחבר

אוקיי אזז שיניתי את הספק ל :

OCZ GameXStream OCZ600GXSSLI ATX12V 600W Power Supply - Retail

(אני חושב על SLI לעתיד)

לוח :

ASUS Commando LGA 775 Intel P965 Express ATX Intel Motherboard - Retail

פורסם

אה..פסיבי.

לא ראיתי דבר כזה בארץ ובכלל כרגע עולה לי רק ספק אחד של Antec שהוא פסיבי,מהסיבה הפשוטה שאין שוק לזה בארץ והמחירים בשמיים.

S12 מעולה אבל מביקורות שקראתי הראו שהוא דומה יחסית ל-HX520/620 ואילו ל-HXים יש יתרון בחמש שנות האחריות.

בכל מקרה,אי אפשר לטעות גם אם ה-S12 וגם עם ה-HXים.

כעיקרון אני ממש לא רואה טעם לקחת משהו יותר חזק או יקר מה-HX520

אוקיי אזז שיניתי את הספק ל :

OCZ GameXStream OCZ600GXSSLI ATX12V 600W Power Supply - Retail

(אני חושב על SLI לעתיד)

לוח :

ASUS Commando LGA 775 Intel P965 Express ATX Intel Motherboard - Retail

SLI דבר בזבזני ומיותר,נקודה.

פורסם

חח SLI זה השטות הכי גדולה שיש בתחום המחשבים... אחרי קרוספייר

חוצמזה עם קומנדו אי אפשר לעשות SLI

דבר שלישי HX520 יחזיק SLI

דבר רביעי במקום SLI קח עכשיו GTS ביום שהוא לא יספק אותך תמכור תקנה 1000000GTXXX2 (אחל שם לכרטיס מסך לא?!) שבטח יתמוך בDX10000 ובSM50

הרעיון הוא שדברים מתחדשים כל הזמן... אל תקנה כרטיס ב3000 כי מחר הוא לא יתמוך בטכנולוגיה החדשה...

עדיף לקנות משהו זול שיספק לבנתיים ואז להחליף לאחד שתומך בטכנולגיה חדשה...

נראלי אני ימצא דרך להביא את הספק של FSP אני רוצה כזה... ב85 דולר הוא יותר שווה מכל ספק אחר..

פורסם

יוסי צודק במקרה הזה.

ה-88GTS 640M שבמפרט שלך עולה 370$ לערך שזה מחיר יפה והכ.מסך הזה יספיק לך מעל ומעבר לפחות לשנה וחצי הקרובות בהגדרות גבוהות באופן יחסי.

אני ממש לא רואה טעם לעשות SLI או CF וזה לא חדש שמערכים כאלו הם רק למטורפים עם תקציבים מנופחים במיוחד שלא אכפת להם לבזבז - העיקר שיהיו להם ביצועים מטורפים.

במקום עוד כ.מסך אולי תשקול להביא מסך איכותי או דברים אחרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים