עבור לתוכן

תקן 802.11n WiFi מופץ כבר בחנויות

Featured Replies

פורסם

ראיתי שמפרסמים כבר ניידים שמגיעים עם WiFi 802.11 n. האם אתם ממליצים לקנות מודם אלחוטי כזה או שעדיין לחכות??

אני מעוניין לקנות נייד וחבל לי סתם לשדרג אח"כ.

פורסם

הכלל מבוסס על draftn, או במקרה הטוב draftn2. כלומר טיוטה של התקן. התקן הסופי אמור להתגבש איפשהו ב2008

אם אתה הולך לקנות 2 מכשירים, כמו אדפטור ונתב, אז אין לך בעיה הם יעבדו אחד עם השני במהירות שתיהיה טובה כמו התקן הסופי. אבל יכול להיות לך בעיה להשתמש עם מכשירי draftn אחרים מחברות שונות וסדרות שונות, כי כל אחד יכול להכתיב לעצמו במה הוא הולך להשתמש

פורסם

אני רוצה להדגיש את מה ש"Banana צהובה" אמר - תקן 11n עדיין לא יצא סופית , ולכן יכולה להיות בעיית תאימות כאשר עובדים עם ציוד של שתי יצרניות שונות למשל. כל הרעיון של WI-FI הוא היכולת לעבוד "cross vendor" - כל היצרניות מדברות עם כולן. ב draft n זה עדיין לא המצב.

פורסם

במקבוק ובמקבוק פרו יש כבר התקן n

וגם ב appletv

וכמובן בנתב האלחוטי airport extreme

בנוגע למה שכתבו של הקרוס-ונדור אין לי מושג

פורסם

כן אבל תקן N כרגע לא ייועד לhotspot, כלומר הקישורי WiFi באינטרנט קפה וכו לא יעברו לN לדעתי בזמן הקרוב, כי G בהחלט מספיק לאינטרנט מהיר

בגלל זה מי שיתמש בN בעיקר זה בבית להעברת קבצים גדולים ברשת ללא חוטים, ולכן אם הוא קונה מערכת שלמה מיצרן אחד לא אמורה להיות בעיה.

שוב כמובן שאם מתוכנן נגיד גישה במקום העבודה עם מערכת X ובבית עם Y יכול להיות בעיות, למרות שכיום רוב המערכת מדברות אחת עם השניה, אולי לא בצורה האופטימלית, אבל בהחלט יותר מהיר מהG הישן

פורסם

צודק מי שאומר שעדיין אין תקן רשמי גמור.

אבל אינטל יישמה אותו בערכות השבבים של הסנטה רוזה.

ככה שלמעשה היא קבעה את התקן ולבסוף הסופי יהיה מה שהיא יישמה.

פורסם

גם אם יצא , רוב המחשבים הניידים לא מגיעים עם מתאם שתומך בN , וגם אם תרצה לקנות בשוק מתאם אלחוטי של N יעלה לך מספיק כסף ... אני בעד להמתין ,ואם ממש מפריע לכם שG עובד על 54 תחברו כבל רשת לכרטיס רשת תואם ל1GIGA ותקבלו מהירות תעבורה ברשת נחמדה מאוד:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים