עבור לתוכן

איך מאיצים את קאזה שיוריד מהר?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

מישהו יודע איך מאיצים את קאזה שיוריד מהר??

יש לי אינטרנט בכבלים 750

תודה רבה מקרב לב לעוזרים!!!

פורסם

יש "מאיצי" קאזה שלדעתי זה בולשיט רציני,הכל תלוי ממי אתה מוריד ובחיבור שלך.

על כמה אתה מוריד כרגע ?

פורסם
  • מחבר

כרגע אני מוריד על 2.8 ובקושי מגיע ל 3.5

פורסם

למה יש מאיצי קאזה עזרו לי מאוד! פעם הייתי מוריד סרט על איזה 30-50 KBS ואכשיו אני מוריד בזכות המאיצי קאזה באיזה 100-150 KBS

פורסם

בעיה בחיבור,או בקאזה.

נסה לעדכן את הגרסה,או פנה לספק שלך לברר אם יש בעיה כלשהי בקצת ההורדה שלך

פורסם

LOL יש לי קאזה ++ עכשיו שזה תוכנה תותחית ! אני הורדתי למשל מלא #%#$% במהירות של 90kps

הטריק של התוכנה הוא שהיא מעלה לך את ה"פרטישין לוול" והיא באה כבר עם תוכנת שמאיצה את ההורדה ע"י כך שהיא כל הזמן "מחפשת מקורות נוספים להורדה

אם אני ימצא את הלינק אני יביא לך אותו

פורסם

LOL יש לי קאזה ++ עכשיו שזה תוכנה תותחית ! אני הורדתי למשל מלא #%#$% במהירות של 90kps

הטריק של התוכנה הוא שהיא מעלה לך את ה"פרטישין לוול" והיא באה כבר עם תוכנת שמאיצה את ההורדה ע"י כך שהיא כל הזמן "מחפשת מקורות נוספים להורדה

אם אני ימצא את הלינק אני יביא לך אותו

התכוונת לקאזה לייט ++? אם כן זהו הלינק שממנו אתה יכול להוריד את התוכנה, מומלצת בהרבה מהקאזה הרגילה(לא צריך לפרט למה...)

פורסם
  • מחבר

יאללה חברה אני ממש מופתע לגבי העזרה שאתם נותנים!

באמת אחלה פורום!!!

;)

פורסם

טוב הדבר הזה זה לא בולשיט , פשוט השם מאיץ קצת מבלבל כי לא מדובר בהוספה פיזית למהירות הקשר בין המחשבים, אלא דרכים לקבל קובץ בצורה יותר מהירה שזה בעיקר ע"י מציאת יותר יוזרים להוריד מהם באותו הזמן, מנגנון החיפוש של קאזה עצמה הוא דיי עלוב ומאוד לא אופטימלי לכן יצאו גירסאות פרוצות ותוכנות עזר שבין היתר משפרות מצב זה.

שם התכנה הוא SPEEDUP (שמגיע עם קאזה לייט ו K++) שיודעת לחפש הרבה יותר יוזרים לקובץ ואפשר לקבוע לה פרמטרים שונים כמו כל כמה שמן לחפש ולכמה זמן , K++ גם מאפשרת להוריד מיותר משתמשים,

בקיצור כל אלה משפרים את המהירות שבה הקובץ מתקבל את המחשב.

בנוסף עם ה K++ מגיעה תוכנה בשם AUTO SEARCH MORE שאני ממליץ מאוד לכולם להפעיל אותה - היא עוזרת במציאת הרבה יותר תוצאות למה שאתם מחפשים - ואני מדבר על פי כמה וכמה יותר - והיא לא מפסיקה לחפש (ככה שכדאי להפסיק אותה מתי שכבר מצאתם ואתם מורידים) - מאוד מומלץ.

*הערה לא קשורה לגבי קאזה - לאחר אסון המעבורת שהסעיר אותי אישית מאוד , היה לי צורך עז לראות את כל קטעי הווידאו בנושא שוב ושוב, בקאזה תוך פחות מיום מצאתי הרבה קטעי ווידאו כאלה, וזה רק מעיד על היתרון העצום של קאזה מהבחינה החוקית - לא יכולתי למצוא את כל מגוון הווידאו הזה תוך זמן כה קצר בשום דרך אחרת, וזה אחד היתרונות המבורכים של תוכנות שיתוף הקבצים , חבל שיתרון חוקי זה יעלם בגלל רצונות חברות התקליטים....

פורסם

טוב הדבר הזה זה לא בולשיט , פשוט השם מאיץ קצת מבלבל כי לא מדובר בהוספה פיזית למהירות הקשר בין המחשבים, אלא דרכים לקבל קובץ בצורה יותר מהירה שזה בעיקר ע"י מציאת יותר יוזרים להוריד מהם באותו הזמן, מנגנון החיפוש של קאזה עצמה הוא דיי עלוב ומאוד לא אופטימלי לכן יצאו גירסאות פרוצות ותוכנות עזר שבין היתר משפרות מצב זה.

שם התכנה הוא SPEEDUP (שמגיע עם קאזה לייט ו K++) שיודעת לחפש הרבה יותר יוזרים לקובץ ואפשר לקבוע לה פרמטרים שונים כמו כל כמה שמן לחפש ולכמה זמן , K++ גם מאפשרת להוריד מיותר משתמשים,

בקיצור כל אלה משפרים את המהירות שבה הקובץ מתקבל את המחשב.

בנוסף עם ה K++ מגיעה תוכנה בשם AUTO SEARCH MORE שאני ממליץ מאוד לכולם להפעיל אותה - היא עוזרת במציאת הרבה יותר תוצאות למה שאתם מחפשים - ואני מדבר על פי כמה וכמה יותר - והיא לא מפסיקה לחפש (ככה שכדאי להפסיק אותה מתי שכבר מצאתם ואתם מורידים) - מאוד מומלץ.

רק רציתי להגיד שהתוכנה אולי יתרון גדול לנו למי שיש אותו אבל נאחס רציני למי שאין מסיבות רבות לדוגמה

קמתי בבוקר וראיתי שמישהו שלח לי איזה 10 הודעות כדי שאני יפסיק להורי מימנו וכול פעם שהוא ביטל את ההורדה התוכנה התחילה להוריד מימנו שוב ! איזה מיסכן :lol: :lol: :lol:

פורסם

יש לי מדריך איך עושים את זה:

If you can hardly ever get a fast download or constantly get more sources needed, take a look at your Participation Level. If it is low, you are screwed. A low participation level means that you do not share as much as you download.

The new My Participation Level feature is pure genius. It works like this: The more you share, the higher it is. The ratings are as follows:

0 to 49 = Low

50 to 99 = Medium

100 to 199 = High

200 to 499 = Guru

500 to 999 = Deity

1000 and up = Supreme Being

How it works:

Lets say a user allows 3 uploads at a time. You are one of three getting files from him. If someone else wants a file from the same user, and he has a Participation Level bigger than one of the three, the low one of the three gets bumped. So, if you have a low participation level, you will frequently get bumped.

How to get a higher participation level:

Share more!!! Its as simple as that. Follow my instructions (I do) and you can get 10 times more stuff from Kazaa.

Tips to do this:

If you fear hackers getting into your system, you dont have to. Get a good firewall (free one at www.sygate.com). Its easy to install and will protect your system.

If you have a DSL or faster connection, you should not fear losing bandwidth. It will not make much of a difference. You should set your available uploads to at least 3.

If you fear that someone downloading an extremely large movie will waste your time or bandwidth, fear not. Dont forget that a user can download a movie (or any file) from many users at once. A user may only get 10 percent of any file from you. Just let it go. If everyone did this, we all could get a 700-megabyte movie very fast.

To get a high participation level (to get more people to download from you. I try to always have at least 3 uploads in progress):

a.)Include all your favorite music, movies, programs and documents in a folder that is shared (you must have some good stuff to share).

b.)Every time you download a file, edit its rating and check its information. If the info is messed up (wrong author etc), correct it. A file with a rating has precedence over a file without a rating. (Users will download yours with a rating before someone elses without a rating.)

c.)Leave Kazaa running whenever you are not using your computer (I do). You may have an extremely high participation level by morning.

d.)Important Clarification: You must have rated your files before you get credit for others uploading them. If your files are not rated, you dont get any credit for it.

If you exercise these simple guidelines, you will be able to milk the Kazaa network for more than you ever dreamed. If you have to get a larger hard drive, just do it. You can have download all the Kazaa movies if you just do everything as described above (but keep sharing them).

Eventually, when everyone begins to follow these methods, you will be able to download a movie from 20 users at once, and it wont take much time at all.

פורסם

למה לא להשתמש ב kazaa lite ++ כמו שאמרתי כבר במקום להסתבך אאם כול הדברים האלה ?

פורסם

אתה צודק במאה אחוז גם אני משתמש בו אבל סתם למי שמעונין מדריך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים