פורסם 2007 ביוני 618 שנים שלום אנשים...כמו שהבנתם מהכותרת יש לי 7600GT... הכרטיס הוא של ג'יגהבייט והוא עם קירור פסיבי (silent pipe 2)על הדלת של המארז בדיוק ליד הכרטיס מסך הרכבתי מאוורר 12 ס"מ שמוציא אוויר החוצההטמפ' של הכרטיס במנוחה היא בערך 42 מעלות... במאמץ הטמפ' מתקרבת ל-60 מעלותרציתי לדעת אם יהיה אפשרי לעשות אוברקלוק לכרטיס הזה למרות שיש לו קירור פסיבי?אני מעוניין לתת לכרטיס המזדקן זריקת מרץ...אה ובנוסף... בדרייברים של nVidia יש לי אפשרות לקבוע את טמפ' סף האטת הליבהכרגע הטמפ' המצוינת שם היא 130 מעלות (צלזיוס אני מניח) ולא נגעתי בזה... לשנות לערך אחר או להשאיר את זה ככה?תודה אנשים[br]פורסם בתאריך: 5.06.2007 בשעה 22:45:49מישהו?
פורסם 2007 ביוני 618 שנים תראה, לי יש 6600GT ובמאמץ הוא בקושי נוגע ב-50 (יש קירור אקטיבי), אז עם 60 מעלות לא נראה לי כדאי...
פורסם 2007 ביוני 618 שנים מחבר זה שונה בין כרטיסים שונים...הכרטיסים הכי חדישים נמצאים על 60 מעלות במנוחהזה לא אומר כלום!!כל ליבה עם הסיבולת שלה...אני אשמח לעוד תגובות
פורסם 2007 ביוני 618 שנים 1. שנה את המאוורר מול הכרטיס שיכניס אוויר..2. לא מומלץ לעבור את ה70-75+- לכרטיס שלך...3. נסה להוסיף עוד מאוורר על הכרטיס עצמו..4. אל תיגע בטמפ'..סתם מיותר..5. יש לך מדריך באתר..http://hwzone.co.il/guides/oc_vga/
פורסם 2007 ביוני 618 שנים גם לי יש אותו כרטיס אם קירור פסיבי רק של msi,ואמרו לי שמה שהטמפרטורות שונות מקירור רגיל אז לא להתיחס ש60 מעלות זה סבבה זה טובואצלי זה לא עובד את זה 50 ומשהו גג 58אז זה בסדרוקירור פסיבי זה טוב לoc לא?
פורסם 2007 ביוני 618 שנים לא..קירור אקטיבי (עם מאוורר) הוא הטוב לOC..למרות שבעזרת מאוורר/מברג/ברגים אפשר לסדר הכול... ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.