עבור לתוכן

מחפש זכרון DDR400 של 2X 1GB . יש לינק ל EBAY , צריך ייעוץ..

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, רציתי לשדרג את הזכרון במחשב שלי.. מאחר ומחירי הזכרון בארץ בייחוד של DDR400 לא זולים חשבתי להזמין מ EBAY..

את המעבד שלי X2 3800 הזמנתי משם שבוע שעבר (אמור להגיע השבוע) ועכשיו אני רק צריך זכרון ..

מה אתם אומרים על זה - (משום מה אני רואה ב EBAY רק את הזכרונות של SAMSUNG !! מוזר מאד.. איפה GEIL , G.SKIL , KINGSTON וכולם ??)

http://cgi.ebay.com/SAMSUNG-2GB-2-X-1GB-PC3200-DDR400-PC-3200-2700-2100-RAM_W0QQitemZ150128730730QQihZ005QQcategoryZ74942QQrdZ1QQcmdZViewItem

זה יוצא 350 שקל אחרי המשלוח והם חדשים ! שווה לא ?

או שאני מפספס שם איזה משהו באותיות הקטנות ? .. זה קורה לי המון..

רשום שם לדוגמא - High Density Module .. מה זה אומר ? קראתי על זה פעם.. רק שאני לא זוכר.. אני חושב שזה סידור צ'יפים של 8X64MB במקום 16X32MB.. אני טועה ? ומה זה משנה בעצם ?

*נ.ב - מישהו בבקשה יכול לתת לי הסבר קצר איך ממזערים לינק ענק כזה למילה או משהו בסגנון..? תודה רבה !!

פורסם

312 ש"ח זה 78$ אז איך לעזעאל אתה שולח מארה"ב לארץ בפחות מ-50 ש"ח?

בכל מקרה אם זה אכן המצב אז זה יופי של מחיר ל-2GB

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי מה אתה מתפלא..

הזכרונות עולים 78$ ומשלוח לארץ 12$..ביחד 90$.

90X4=360

עכשיו לגבי הזכרון עצמו, מה זה אומר ה High Density Module ? זה לא המודולים החד צדדיים האלה ? שיש להם 8X64MB בצד אחד ובצד השני כלום ?

קראתי על זה פעם שלא כל הלוחות מסתדרים איתם או שהם גרועים בביצועים.. לא ממש סגור מה נכון ממה שאמרתי.. לכן הייתי רוצה ייעוץ ממי שמבין בזה..

תודה רבה לכם..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים