עבור לתוכן

מעבד חם

Featured Replies

פורסם

או קיי אחרי שהתיעצתי פה בפורום לא מזמן על זה שהמעבד שלי הגיע ל 80 מעלות+ ואמרו לי שזה משחה טרמית ,אני החלפתי משחה ואכן הטמפ' ירדו עד ל 57 במעמץ אבל זה ניראה לי עדיין חם בלי אובר קלוק.

פתחתי את ה TASK MANAGER וראיתי שיש תוכנית שמעמצת את המעבד קוראים לה SYSTEM IDLE PROCESS וכשאני מנסה לסגור אותה זה אומר לי

THE OPERATION COULD NOT BE COMPLETED. THE OPERATION IS NOT VALID FOR THIS PROCESS

אגב ניסיתי להעלות תמונת אבל לא הצלחתי נכנסתי לאפשרויות נוספות סימנתי תתמונוה לחצתי ENTER וזה לא נותן לי

פורסם

אחת הסיבות למעבד חם היא שאם אתה לא רואה מספיק סרטים כחולים אז המעבד נישאר חם ולא פורק את זה :)

בקשר לתוכנית שלא מבטלת,תאתר את הפקודה ותעשה שלא תעלה ביכלל בהפעלה של המחשב דרך הפעלה-MSCONFIG ..מקווה שעזרתי...!

פורסם

SYSTEM IDLE PROCESS - תהליך לא בשימוש.

זה אמור לקחת את רוב ה CPU אלא אם אתה משתמש בתוכונת כבדות אחרות / משחקים כבדים אחרים.

פורסם
  • מחבר

SYSTEM IDLE PROCESS - תהליך לא בשימוש.

זה אמור לקחת את רוב ה CPU אלא אם אתה משתמש בתוכונת כבדות אחרות / משחקים כבדים אחרים.

אז זה טוב או לא טוב? חח :hi:

פורסם

זה אמור להיות ככה.

פורסם
  • מחבר

אז יש לכם רעיון למה המעבד שלי חם?

אני מנקה אותו מאבק פעם בשבוע עם פן על קר כמובן

סירקלצית אוויר סבירה מאורר מקדימה ומאחורה אחד מכניס אחד מוציא

משחה טרמית חדשה לגמריי

מה אתם חושבים יכול להיות

אני ממש רוצא לעשות OC :s07::bash:

פורסם

המעבד שלך לא חם.

אם תרצה להוריד את הטמפרטורה עוד קצת תצטרך להשקיע בקרור למעבד ומאווררים חזקים למארז

פורסם

חוסר הבנה בסיסי לדעתי לפחות בעניין הפרוססים

system idle process תפקידו "להחזיק" את כל משאבי המעבד בזמן שהמערכת לא צורכת זמן CPU

הוא לא עושה כלום! הוא לא מאמץ כלום ומטבע הדברים לא ניתן להרוג את התהליך הזה.

זה לא מה שמחמם לך את המחשב.

פורסם
  • מחבר

אתה רוצא להגיד לי ש 59 מעלות במעמץ ו 47 במנוחה זה לא חם?!?!?

וכשהתיעצתי בפורום לגבי קניית המחשב אמרו לי שה 6A19 מארז מקורר יחסית

על איזה מאוררים אתם ממליצים לי עד 100 ש''ח (2 מאוררים) למארז והאם יהיה שיפור רציני מאשר שתי מאוררי הסטוק של המארז

חוץ מזה שעוד איזה שבועיים אני יקנה איזה טוניק למעבד

פורסם

לא התייחסתי בכלל לענין אם הטמפ' שציינת הן תקינות או לא.

רק אמרתי שהבעיה בטמפ' הללו לא נעוצה בתהליך של system idle

פורסם
  • מחבר

התכוונתי למה שhagai אמר

ואין לך שום המלצה למאוררים?

פורסם

המחשב שלך יוכל להחזיק שנים עם טמפרטורות כאלה כי הן בטווח התקין

אני לא חושב שבנאדם צריך לשפר את הקרור של המחשב שלו רק בגלל שהוא יכול אלא רק כשהוא צריך ואתה לא צריך.

בקשר למאווררים מומלצים אז יש את הThermalTake הרועשים ואת הArctic Cooling השקטים יותר.

פורסם

אם זה היה 56 TAT במאמצ זה היה סביר אני עם E4300 כשלא היה מומהר אז במאמצ הוא היה מגיע ל 56

פורסם
  • מחבר

המחשב שלך יוכל להחזיק שנים עם טמפרטורות כאלה כי הן בטווח התקין

אני לא חושב שבנאדם צריך לשפר את הקרור של המחשב שלו רק בגלל שהוא יכול אלא רק כשהוא צריך ואתה לא צריך.

בקשר למאווררים מומלצים אז יש את הThermalTake הרועשים ואת הArctic Cooling השקטים יותר.

אבל אני רוצא לעשות OC ואני לא יכול.... :s07:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים