פורסם 2007 ביוני 518 שנים או קיי אחרי שהתיעצתי פה בפורום לא מזמן על זה שהמעבד שלי הגיע ל 80 מעלות+ ואמרו לי שזה משחה טרמית ,אני החלפתי משחה ואכן הטמפ' ירדו עד ל 57 במעמץ אבל זה ניראה לי עדיין חם בלי אובר קלוק.פתחתי את ה TASK MANAGER וראיתי שיש תוכנית שמעמצת את המעבד קוראים לה SYSTEM IDLE PROCESS וכשאני מנסה לסגור אותה זה אומר לי THE OPERATION COULD NOT BE COMPLETED. THE OPERATION IS NOT VALID FOR THIS PROCESS אגב ניסיתי להעלות תמונת אבל לא הצלחתי נכנסתי לאפשרויות נוספות סימנתי תתמונוה לחצתי ENTER וזה לא נותן לי
פורסם 2007 ביוני 518 שנים אחת הסיבות למעבד חם היא שאם אתה לא רואה מספיק סרטים כחולים אז המעבד נישאר חם ולא פורק את זה בקשר לתוכנית שלא מבטלת,תאתר את הפקודה ותעשה שלא תעלה ביכלל בהפעלה של המחשב דרך הפעלה-MSCONFIG ..מקווה שעזרתי...!
פורסם 2007 ביוני 518 שנים SYSTEM IDLE PROCESS - תהליך לא בשימוש.זה אמור לקחת את רוב ה CPU אלא אם אתה משתמש בתוכונת כבדות אחרות / משחקים כבדים אחרים.
פורסם 2007 ביוני 518 שנים מחבר SYSTEM IDLE PROCESS - תהליך לא בשימוש. זה אמור לקחת את רוב ה CPU אלא אם אתה משתמש בתוכונת כבדות אחרות / משחקים כבדים אחרים. אז זה טוב או לא טוב? חח
פורסם 2007 ביוני 518 שנים מחבר אז יש לכם רעיון למה המעבד שלי חם? אני מנקה אותו מאבק פעם בשבוע עם פן על קר כמובן סירקלצית אוויר סבירה מאורר מקדימה ומאחורה אחד מכניס אחד מוציא משחה טרמית חדשה לגמריי מה אתם חושבים יכול להיות אני ממש רוצא לעשות OC
פורסם 2007 ביוני 518 שנים המעבד שלך לא חם.אם תרצה להוריד את הטמפרטורה עוד קצת תצטרך להשקיע בקרור למעבד ומאווררים חזקים למארז
פורסם 2007 ביוני 618 שנים חוסר הבנה בסיסי לדעתי לפחות בעניין הפרוססים system idle process תפקידו "להחזיק" את כל משאבי המעבד בזמן שהמערכת לא צורכת זמן CPUהוא לא עושה כלום! הוא לא מאמץ כלום ומטבע הדברים לא ניתן להרוג את התהליך הזה.זה לא מה שמחמם לך את המחשב.
פורסם 2007 ביוני 618 שנים מחבר אתה רוצא להגיד לי ש 59 מעלות במעמץ ו 47 במנוחה זה לא חם?!?!?וכשהתיעצתי בפורום לגבי קניית המחשב אמרו לי שה 6A19 מארז מקורר יחסית על איזה מאוררים אתם ממליצים לי עד 100 ש''ח (2 מאוררים) למארז והאם יהיה שיפור רציני מאשר שתי מאוררי הסטוק של המארזחוץ מזה שעוד איזה שבועיים אני יקנה איזה טוניק למעבד
פורסם 2007 ביוני 618 שנים לא התייחסתי בכלל לענין אם הטמפ' שציינת הן תקינות או לא.רק אמרתי שהבעיה בטמפ' הללו לא נעוצה בתהליך של system idle
פורסם 2007 ביוני 618 שנים המחשב שלך יוכל להחזיק שנים עם טמפרטורות כאלה כי הן בטווח התקיןאני לא חושב שבנאדם צריך לשפר את הקרור של המחשב שלו רק בגלל שהוא יכול אלא רק כשהוא צריך ואתה לא צריך.בקשר למאווררים מומלצים אז יש את הThermalTake הרועשים ואת הArctic Cooling השקטים יותר.
פורסם 2007 ביוני 618 שנים אם זה היה 56 TAT במאמצ זה היה סביר אני עם E4300 כשלא היה מומהר אז במאמצ הוא היה מגיע ל 56
פורסם 2007 ביוני 718 שנים מחבר המחשב שלך יוכל להחזיק שנים עם טמפרטורות כאלה כי הן בטווח התקין אני לא חושב שבנאדם צריך לשפר את הקרור של המחשב שלו רק בגלל שהוא יכול אלא רק כשהוא צריך ואתה לא צריך. בקשר למאווררים מומלצים אז יש את הThermalTake הרועשים ואת הArctic Cooling השקטים יותר. אבל אני רוצא לעשות OC ואני לא יכול....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.