עבור לתוכן

שדרוג בתקציב של 2000

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם..

אני רוצה לקנות את כרטיס המסך 8800 , אבל אני לא בטוח שהספק שלי יחזיק אותו (HEC 400)

מישהו יכול להמליץ לי על שדרוג המחשב בתקציב של 2000 ש"ח \(או שלא משתלם לי בכלל...)

מצטער על הבורות :bash:

ותודה לכל מי שיעזור לי :xyxthumbs:

פורסם

כל עוד לא תבצע OC למעבד או לכרטיס שיעלו את הצריכה בצורה משמעותית הספק שלך אמור להחזיק 8800.

ואיזה מסך יש לך?

בתור התחלה אני מציע שתיקח 8800 320MB ובשאר תוסיף זיכרון.

עריכה: או אפשרות אחרת.

8800 עולה פחות מ1600 אז יש לך 400 ש"ח בתקציב.

תוכל למכור את המעבד והלוח שלך (אם אתה לא מרוצה מהם לחלוטין כמובן) ששווים בערך 500 ש"ח ביחד, אולי מעט יותר. ככה יש לך 900 ש"ח בהם תוכל לקחת: http://www.skypc.co.il/pl_product~IE2140~3~0.htm

http://www.skypc.co.il/pl_product~39250~10~0.htm

ולבצע אחלה OC.

כמובן שתצטרך להחליף זיכרונות לDDR2 אך גם זיכרונות 667 רגילים יאפרו לך OC לרמת 6600 ויותר בלי בעיה בכלל וביציבות מירבית.

נראה לי אפשרות מעולה לשידרוג. מחשב חדש.

פורסם
  • מחבר

17 אינטש של BENQ

ואני לא מוצא זיכרון כמו שיש לי בשום מקום

נראה לי שהלוח אם תומך רק ב DDR 400 (אני צריך המלצה לזכרונות)

או שאולי כדי לי להשקיע קצת ולהחליף מעבד?[br]פורסם בתאריך: 5.06.2007 בשעה 14:02:18

אוקי (דרך אגב אני מאוד מרוצה מהלוח אם ...)

שאלה נוספת: האם המעבד הנוכחי שלי לא יהווה צואר בקבוק ל 8800?

פורסם

בשום פנים ואופן לא תשמור את ה2000 לחופש לביזבוזים או שתעבוד ותחסוך 5K למחשב נורמלי המעבד והלוח אם שלך מאוד מיושנים אך יחד עם הכרטיס מסך עדיין מסוגלים להריץ משחקים אמנם קצת ישנים (2006-2004) אך עדיין בעל יכולת להריץ אותם טוב מאוד משחקים כמו FARCRY HL2 DOOM3 BF2 יעבדו מצויין על מערכת כמו שלך לא משתלם לך להחליף מחשב כזה אלא אם כן מדובר בשיפור ממש משמעותי. המעבד שלך יהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך כמו ה8800GTS

לכן עדיף לך לקנות כבר מחשב ב5000K.

פורסם
  • מחבר

תודה- :yelclap:

הגעתי למסקנה עוד שנה לקנות מחשב בתקציב 7K :bash:

פורסם

הוא קצת בילבל את השכל אבל יש כמה דברים נכונים.

בכל מקרה, אם תוכל לקנות ב7K מחשב תהיה מסודר ללא מעט זמן. אם זה לא ריאלי האפשרות שהצעתי לך תשדרג לך את המחשב בצורה דרסטית.

פורסם

בילבל תשכל כדי שיקשיב לי מין שטיפת מוח כי אני יודע שאני צודק. תסתכל על זה ככה חודש לפני צאת GTA4 למחשב תרכוש לך מחשב שלא ייראה תמשחק הזה ממטר תחשוב כמה כיף זה לקבל HD2950XT חדש ונוצץ יחד עם מעבד חדש של אינטל\AMD (מה שיהיה יותר טוב) מרובע ליבות + ויסטה מקורי + לוח אם חדש דנדש תומך DDR3 וPCI EXPRESS 2.0 ומעל הכל - 4GB זיכרונות DDR3 עם תדר של 1333MHZ אחחח טעם החיים...תחשוב על זה ככה תאמין לי תשתדרג תמחשב הנוכחי? לא ייתן לך כלום לא תוכל להריץ אף משחק בעתיד עם מערכת שכזו המעבד ישן מדי והזכרונות עלובים 400MHZ אני מדבר איתך על תדר של כפול 3! 1333! ! ! !זה הרבה.... מאוד... ומעבד מרובע ליבות אין אין זה הכי טוב לעשות ככה או לקנות היום מחשב ב5K ועוד שנה ב5K ועוד שנה ב5K וכן הלאה....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים