עבור לתוכן

עזרה בבניית מפרט למחשב עד סכום של 4K

Featured Replies

פורסם

שלום ,

אני מעוניין להרכיב מחשב ללא מסך וללא ציוד נלווה בסכום של עד 4000 ש"ח.

המחשב מיועד למשחקים ( כבדים , כגון BF2 )ולכן חשוב שיהיה מארז ,ספק ,לוח,מעבד וכרטיס מסך מספיק חזקים.

לא מיועד ל- OC .

כולל צורב DVD , דיסק קשיח של WD של 250 GB לפחות , שני ג'יגה RAM .

תודה מראש

פורסם

תשמע חמוד לא צריך מארז חזק בשביל להריץ את BF2 וגם לא צריך מארז חזק בשביל להריץ את CRYSIS... בשביל להריץ אותם תוכל להשתמש גם במארז מפלסטיק\צמר גפן\קלקר\פל-קל(אסון וורסאי? אאוצ'...).

בקיצור ב4K יהיה קשה לארגן כזה אבל ניסיתי כאן :

סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר הקטגוריה מק``ט

573 573 1 מעבד AMD Athlon 4200 X2 BOX טק דאטה AMD1113

442 442 1 לוח אם GIGABYTE GA-M55S-S3 לוחות אם 38415

387 387 1 כונן קשיח Western Digital WD2500YS 250GB דיסקים קשיחים ואחסון 2500YS

489 489 1 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 זיכרונות למחשב F2-6400CL5D-2GBNQ

1,590 1,590 1 כרטיס גרפי LEADTEK WinFast PX8800GTS 320MB PCI-E כרטיסי מסך LV300

192 192 1 צורב ASUS DRW-1814BLT X18 DVD כוננים אופטים 16038

286 286 1 מארז ללא ספק NZXT Trinity מארזים NZTrinityB

399 399 1 ספק כח Enermax Liberty 400W ספקי כח ELT400AWT

8 פריטים

4,357 ¤ סכום כולל מע``מ

יש חריגה של 10% אמנם אך שווה את זה, המערכת הנ"ל "חזקה" ותתמודד עם כל משחק קיים בצורה הטובה ביותר תריץ לך BF2 כל הגירסאות ביחד על מקסימום הגדרות+רזולוציה הכרטיס מסך מעולה זיכרון 2ג'יגה.. מעבד זה הדבר היחידי שהתפשרתי עליו אבל אין ברירה זאת כדי שתוכל להריץ משחקים כמו בנאדם.

אם אתה מעוניין לעשות OC תוכל לארגן מערכת של אינטל חזקה מאוד יותר מזאת עם שיפור ניכר בביצועים (כ20-30%~).

פורסם
  • מחבר

תודה ידידי , BF2 - היה דוגמא למשחק שדורש קצת יותר ממחשב רגיל , כמובן הכוונה למשחקים כבדים.

תודה על ההצעה - נחכה לראות תגובות או הצעות אחרות.

תודה רבה על העזרה

פורסם

המפרט שנתתי לך מעולה.

לידעתך BF2 כבר לא נחשב משחק כבד וכרטיס במחיר של 300-400 שח יכול להריץ אותו לדוג' 7300GS\GT .

שמדברים על משחקים כבדים נכון להיום לדעתי בין הכבדים במקום הראשון שלי נמצא כמובן RAINBOW SIX משחק בגרפיקה ריאליסטית שלא הרבה מחשבים מריצים אותו - המערכת שלך תריץ אותו מעולה על הגדרות גבוהות מאוד - גבוהות.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה - מאיפה הרכבת ?

פורסם

SKYPC לא נתקלתי בביקורות רעות לפי מה שאני זוכר חנות טובה אני זוכר כמה שקנו ממנה.

נראה כי ציפית למחשב פחות טוב ממה שהרכבתי לך אני מקווה שתהנה ממנו תגדיל תציפייה שלך המחשב שתקבל באמת חייתי ואם תעשה לו OC עוד איזה חצי שנה אז אל אחת כמה וכמה! .

פורסם
  • מחבר

תודה ידידי ,

לגבי OC - קצת חבל לי לקחת סיכון עם מחשב חדש שאני קונה (מעבד) ו "לשחק באש"

אבל תודה על כל העזרה :yelclap:

פורסם

בולשיט עם קירור נורמלי למעבדי אינטל עם לוח אם שכזה אתה יכול לעשות OC ללא חשש אפילו בלי להרים את המתח(החשמלי) פשוט עם תוכנה והכל רק קירור להחליף זה ממש לא לשחק באש. זה מה שכל ישראלי אוהב - לזיין את המערכת, בערך כמו שתמיד לוקחים דברים מהצבא...

פורסם
  • מחבר

:lol: :lol: :lol:

תודה.. אולי בהמשך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים