עבור לתוכן

ENERMAX CHAKRA 3052 המאורר הצידי 25 ניפגש לי עם ה TT BIG TYHPHOON VX 120

Featured Replies

פורסם

אני הזמנתי את המארז ENERMAX CHAKRA ECA3052 MID TOWER CASE +25cm FAN w/o PSU - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2775 .

גיליתי שהמאורר הצידי (ה25 ס"מ) מיתנגש עם המאוורר למעבד של TT BIG TYHPHOON VX - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=878 .

טוב חברה אז השאלה שלי אליכם היא כזאת :

מה עדיף ?

לקחת את המארז 3050 , בלי המאוורר הצידי ועם הBIG TYHPOON וליסגור עיניין ?

או שאולי

לקחת את המארז 3052 , עם המאורר הצידי ולקחת קירור למעבד - SCYTHE NINJA PLUS REV.2 - 6 HEAT PIPES CPU COOLER - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2915 ?

אז מה לדעתכם עדיף ? קירור יותר חזק למעבד או המאורר הצידי הגדול בימיוחד (25 ס"מ) שייתן לי זרימת אוויר טובה בהרבה מ3050 (בלי המאוורר) ?

דרך אגב אני הולך לעשות OC של 75% למעבד 6420 כך שזה חשוב מאוד.

תודה רבה לעוזרים

OCELOT

• תגובות 46
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קודם אני מקווה שקראת את הדברים שכתבתי כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=264500.20

לדעתי אם אתה מתכנן אוברקלוק כ"כ גדול אז בטח ובטח שאתה צריך ללכת על מארז טוב יותר כמו הקולרמסטר סטאקר 830, אנטק 900 או האנטק P182 שיש לי.

אהבתי במיוחד את המארזים של אנטק בהם הספק כח נמצא בתחתית המארז. כל מארז מהרשימה למעלה ייתן בשיפור משמעותי בטמפרטורות.

נראה לי (לא בדקתי) שמאוורר צד של 25 ס"מ יכול להביא כל מארז של 150 שקל לטמפרטורות של מארז יקר הרבה יותר אבל במחיר של אבק וגם תאימות עם מגדלי קרור למעבד.

לסיכום אני ממליץ לך לא לחסוך על המארז אם אתה מתכנן אוברקלוק רציני.

ובקשר לאוברקלוק של 75% שאתה מתכנן גם אני התלהבתי מהסקירה שעשו עליו בxbitlabs שהצליחו להביא אותו ל3.7 במתח 1.6 וולט. התלהבתי וקניתי בלב שלם את ה6420. (האמת שלא רציתי את ה6600 אלא התלבטתי בין ה6300 ל4300 ואז בדיוק הגיעו לארץ ה6x20)

הכוונות שלי כמו שלך כעת היו להוציא למעבד את המיץ אבל בפועל אחרי לוחות שנשרפו ומארז שהוחלף הסתפקתי לבסוף ב3.2 שזה 50% שיפור במתח של 1.5 וולט

אני כבר יודע שלאוברקלוק של xbitlabs המעבד שלי לא מסוגל להגיע :)

אם אתה לא עובד אצל יבואן מעבדים ויש לך גישה חופשית לעשרות ומאות מעבדים מאותו הדגם כך שתוכל לבחור את המוצלח ביותר אז כדאי לך להנמיך ציפיות אוברקלוק ואז במקרה ותהיה הפתעה אז תופתע רק לטובה :)

פורסם

^^^

אתה צריך להבין שלפי מה שהוא כתב אין בידו עכשיו להוסיף 400-500 או יותר למארז אז תתחשב בזה.

לא לכולם יש אפשרות לקנות מארז ב800 שקל ויותר

לפותח הת'רד, לפי דעתי קח את המארז עם המאוורר ותחליף גוף קירור ל TUNIQ TOWER 120 נדמה לי שזה יסתדר ככה

פורסם

spon83 אתה טועה ומטעה כי אם תשים לב לת'רד שהפניתי אליו רשום שם במפורש שהצ'קרה עם מאוורר צד לא מתאים לטוניק ולכן פותח הת'רד לקח את הדגם בלי מאוורר צד ועכשיו הוא סובל מחוסר אוורור.

נכון שלא לכולם יש 400-500 שקל להוסיף עבור מארז ואני חושב שהתייחסתי לזה בהודעות הקודמות. ואם זה לא היה ברור מספיק אז הנה:

אם אין לך כסף למארז טוב כדי להכניס בו את הטוניק אז אולי כדאי לוותר על הטוניק (שלא מקרר את הצ'יפסט כמו שצריך)

ואם אין לך כסף למארז טוב אז אל תפתח ציפיות מוגזמות שתוכל להגיע לאוברקלוק של 75% והטמפרטורות יהיו סבירות[br]פורסם בתאריך: 5.06.2007 בשעה 13:15:31

האמת שרוב ההודעה שלי נועדה לצנן את ההתלהבות שלך ( פותח הת'רד) כדי שלא תחשוב שתגיע לאוברקלוק של 75% בקלות.

תשובה לשאלתך היא שבכל מקרה עדיף את המארז עם המאוורר צד

מצטער אם נסחפתי בהודעה הראשונה שלי אבל אתה צריך להחליט אם יש לך תקציב מוגבל ואז האוברקלוק גם הוא יהיה מוגבל (תשכח מ75%) או שאתה מציב לעצמך את היעד של 75% ולפי זה קונה מארז וקירור טובים יותר.

פורסם

^^^

אתה צריך להבין שלפי מה שהוא כתב אין בידו עכשיו להוסיף 400-500 או יותר למארז אז תתחשב בזה.

לא לכולם יש אפשרות לקנות מארז ב800 שקל ויותר

לפותח הת'רד, לפי דעתי קח את המארז עם המאוורר ותחליף גוף קירור ל TUNIQ TOWER 120 נדמה לי שזה יסתדר ככה

איו אפשרות להכניס את הטוניק בגירסא של המאורר 25 , מניסיון.

פורסם
  • מחבר

כן נו .. אי אפשר להכניס כלום חוץ מה SCYTHE NINJA ..

זה הדבר היחיד שניכנס ...!

ניראה לי אני הולך על ה3050 בלי המאורר ועם ה BIG TYPHOON

פורסם

למה שלא תיקח NZXT APOLLO ?

פורסם

או שפשוט תקנה נינג'ה..

פורסם
  • מחבר

אז לדעתם אני יקבל קירור יותר טוב (OC יותר טוב)

עם ה 3052 (מאורר 25 צידי) + ה NINJA SCYTHE

מאשר ה

3050 בלי המאורר הצידי ועם ה TT BT VX ?

פורסם

עד כמה שזכור לי הנינג'ה לא נופל מה-BT ואולי אפילו עדיף עליו

פורסם
  • מחבר

טוב תודה לכולכם ..

אני יילך כניראה בכל זאת על ה 3050 בלי המאורר ועם ה TT BT BX בגלל

שאני חושב שהיכולות של הBT יעלו על הנינגה ויהיו יותר משמעותיים

גם מהמאורר הצידי כמה שהוא ענקי וטוב..

ה BT ייתן לי קירור מצויין למעבד ויוריד את המעלות מאשר ה NINJA וה מאורר 25 הצידי.

שוב תודה לכולכם

OCELOT

פורסם

אתה לא אמור לחשוב שהיכולות של ה-BT עדיפות,אתה אמור לדעת לפי ביקורות.

אני לצערי לא זוכר בע"פ אבל היתי מציע לך לעשות חיפוש ברשת ולראות האם אכן ה-BT עדיף או שהנינג'ה עדיף.

פורסם

בכל אתר (מלבד XBIT) רואים בבירור שהנינג'ה עדיף על ה - BT.

מה גם שיש את התוספת של המאוורר הצידי במארז.

אפשרות עוד יותר טובה היא טוניק ואפולו לדעתי.

פורסם
  • מחבר

אני מאמין שמדובר מBT רגיל ולא BT VX ..

עקרונית ה BT VX חזק יותר מה NINJA וכימעט ברמה של הטיוניק.. (שמישומע לא מושך אותי ממש)..

אז זהו החלטתי בסופו של דבר להקשיב לעצתכם ולהכתי על ה3052 עם המאורר והNINJA PLUS שהוא גם ברמה ממש טובה ?..

ואף כימעט ברמה של הטיוניק לא ? כמה מעלות פחות ?..

תקנו אותי עם אני טועה ..

טיוניק ואפולו אני פשוט פחות נימשך כך שזה ירד מהפרק ..

תודה

פורסם

איך זה שהביג טייפון שהוא 12.5 ס"מ גובה, עושה בעיות, והנינגה שהוא 15 יכנס?

אשמח אם תפרסם כמה תמונות להמחיש את העניין כי אני גם מעוניין באחד מהשילובים הנ"ל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים