פורסם 2007 ביוני 418 שנים שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד למישהי שמתעסקת עם תוכנות גרפיות כגון AutoCad הנ"ל ואחרות כך שכניראה שצריך זיכרון רב ומעבד חזקאני לא כל כך מבין במחשבים ניידים ולא בדרישות התוכנות הללו לכן אני פונה אליכם להמלצה בתקציב של 4k בתקווה שהוא יספיק למטרהתודה מראש
פורסם 2007 ביוני 518 שנים היא מתעסקת רק בחלק של השרטוט או גם ברינדור תלת מימדי?אם אין צורך בתלת אני מאמין שהמחשב השלישי של LG שציינתי כאן:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=264943.0יעשה את העבודה יופי.. מעבד C2D עם 2GB זיכרון ב-4300 ש"ח
פורסם 2007 ביוני 518 שנים מחבר איך המחשב הזה מבחינת מותג\אחריות\תיקונים\איכות עם KSP ? אני חושש קצת להמליץ לה לקנות מהחנות הזו במיוחד מחשב ניידואני ישאל אותה בקשר לרינדור
פורסם 2007 ביוני 518 שנים עד כמה שאני יודע אין לך בכלל התעסקות עם KSP חוץ מהקניה עצמה, אני דיי בטוח שהם עובדים עם היבואן הרישמי של LG (ח.י. אלקטרוניקה) והאחריות ישירות מולםכמו שמצויין באתר של אלו, אחריות שנה בינלאומית ועוד שנה בארץ.זה המבצע שיש ל-KSP כרגע עם שידרוג ל-2GB זיכרון שעושה את הנייד הזה מעניין. יכול להיות שהוא זמין בעוד חנויות.מבחינת איכות הנייד עצמו לא מצאתי ביקורות בעצמי על הדגם, LG יחסית חדשים בתחום בניגוד ל-IBM/HP/DELLאם להיות יותר בטוח אפשר ללכת על ה-DELL 6400 שכתבתי שם, אבל מקבלים חצי מכמות הזיכרון.
פורסם 2007 ביוני 518 שנים כפתור שני משמאל למעלה (ניידים) > LG > דגם FS-2A3DE כתוב שם בפירוש מתחת למחיר: "מבצע!!!כל הרוכש נייד מדגם זה מקבל שידרוג לזיכרון 2GB Kingston 667Mhz בשווי 590 ש"ח בחינם!!!"
פורסם 2007 ביוני 518 שנים מחבר היא רוצה את המחשב הזה (בגלל העיצוב, איך לא ?) HP Pavilion DV-6520 הוא עולה בבאג 4900 , ב KSP 4690 אבל במוזומן ומכיוון שהיא מתכוונת לקחת משכנתה עליו זה לא יצא אפילו יותר יקר... כך איך שהוא יוצא שבאג הכי זול אלה אם תביאו לי הצעה יותר זולה מה אתם אומרים עליו ? הוא יותר יקר אבל עם מעבד יותר חזק,ארד-דיסק יותר גדול,כרטיס מסך אמיתי והצורב החדש שמדפיס על הדיסק מה אתם אומרים מבחינת המחיר-תמורה ? האם שווה לשדרג ל2G בגלל הויסטה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.