עבור לתוכן

מעבד, לוח אם, זכרונות וכרטיס מסך ב3.3K גג למשחקים

Featured Replies

פורסם

בעוד כמה ימים אני משדרג את המחשב (כמעט כמו לקנות מחשב חדש למעשה). התקציב שיש ברשותי הוא 3.3K, היעוד הוא משחקים ולא מתוכנן OC

חשבתי לקנות את המפרט הבא: http://hwzone.co.il/specslist/view/77/

רק בלי כל מה שמסביב כמובן

האם כדאי לי לדעתכם לקנות את המפרט הנ"ל למשחקים? או שעדיף בכלל ללכת על מעבד אינטל כמו E6600 ולהוריד בכרטיס מסך (בהנחה שהמטרה של המחשב היא משחקים)?

כמה הערות ושאלות:

יש לי מסך CRT 17" ואני לא משחק על רזולוציות גבוהות, האם משחקים כמו SUPREME COMMANDER, CNC 3, BF 2142 יעבדו לי טוב על רזולוציה של 1024x768 ועל הגדרות גבוהות?

האם המפרט הנ"ל מסוגל להחזיק ויסטה? (לא שאני מתכוון להתקין בינתיים, אולי בהמשך)

האם לוח האם ALBATRON K8-SLI AM2 נחשב ללוח טוב?

האם הקטע של הENERGY EFFICIENT 65W במעבד משמעותי?

תודה מראש

פורסם

יותר טוב שתגיד בדיוק מה יש לך, ומה אתה צריך...

פורסם
  • מחבר

מה יש לי ומה אני צריך? יש לי מארז, ספק (קניתי אותו בנפרד), 2 דיסקים קשיחים IDE סה"כ 240 GB וצורב DVD

ומה אני צריך? לוח אם, מעבד, זכרונות וכרטיס מסך

פורסם

חח כן אבל איזה

ספק צריך להיות בעל הספק מסויים שיתאים לריכיבים החדשים

כמו כן אם הצורב שלך הוא גם IDE אז יכולה להיות בעייה כי בחלק מהלוחות אפשר לחבר מקסימום 2 כונני IDE (יש רק חיבור אחד)

אנחנו צריכים לדעת יותר פרטים כדי להתאים לך את החלקים החדשים לישנים..

פורסם
  • מחבר

ספק כח יש לי 420W של חברה שנקראת JSP-TECH (מקווה שהוא יכול להחזיק ולא יהיה צורך לקנות אחד אחר)

ולגבי הלוח, ההוא שיש במפרט מתאים לי כי לפי האתר שלהם -

"2* ATA133 Channels, up to 4 IDE devices"

פורסם

טוב אז החלקים האלו באמת מומלצים..

לגבי הספק.. הוא לא משהו בכלל.. אני מאמין שהוא יחזיק... אבל הוא ספק באיכות מאוד נמוכה.. אם יצא לך כדאי מאוד להחליף אותו... כמו כן בגלל שהוא לא איכותי לא 100% שהוא יחזיק..

פורסם

לפי דעתי הספק שיש לך למרות שהוא לא של החברות היותר רציניות הוא עדין אמור להחזיק את המפרט בלי הרבה בעיות.

אבל אם אתה לא רוצה להסתכן קח את מה שהבאתי לך למטה, זה מKSP.

או שתישאר עם הספק שיש לך ותחסוך 400 שקל ההחלטה שלך...

Athlon 64 4600+ (Socket AM2) X2 DualCore

AMD ASROCK ALiveSATA2-GLAN AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E

DDR II 667 2GB TwinMOS

eVGA 8800GTS 320MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E

Antec TruePower Trio 430W Active PFC (12cm Fan) (24pin)

Total price 3435 ¤

for payments 12 X 313 ¤

פורסם
  • מחבר

אם הספק יוכל להחזיק את המערכת (AMD 4800+ X2 65W, ALBATRON K8-SLI AM2, Corsair 1024MB X2 DDR2 667 MHZ CL5, LEADTEK 8800GTS 320MB) אז אני אשאר איתו בשמחה. כמובן שמחוברים אל המחשב גם מדפסת, עכבר ומקלדת אבל אני משאר שזה בקושי צורך משהו

אה ואני מעדיף לקנות מSKYPC

בקיצור האם כדאי לקחת סיכון ולהישאר עם הספק (אם זה בכלל סיכון), או לקנות ספק מקצועי יותר?

פורסם

יש כאלו שיגידו לך שזה סיכון..

לדעתי תישאר איתו...

פורסם
  • מחבר

טוב אז כנראה שאני ילך על זה

אני רק מקווה שמה שLEADTEK כתבו באתר שלהם על הכרטיס 88GTS 320MB זה לא נכון... כי:

"A minimum recommended 550W system power supply (with 12V current rating of 26A). "

...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים