פורסם 2007 ביוני 418 שנים הציעו לי אותו באייבורי במקוםAsus M2A-VM HDMI AM2זה המפרט:AMD Athlon 64 3800+ (socket AM2) X2 DualCoreAsus M2A-VM HDMI AM2WD 160GB,7200RPM,8MB,SATA2OCZ\GEIL\KINGSTON\ כל חברה מוכרת אחרת DUAL CHANNEL 1GBX2 2048MB 5-5-5-15LG GSA-H42 X18 DVD WRITERDVD X16 ROM DRIVEJSP-TECH M-100A 400Wלא לאוברקלוק,ולא למשחקיםרק לפוטושופ, תכנות ,ויסטה בעתידתודה
פורסם 2007 ביוני 418 שנים הם מנסים לדחוף לך מה שטוב להם ולא מה שטוב לך.מה יש לך מהם? לא מצאת חנויות יותר אמינות מהם?...
פורסם 2007 ביוני 418 שנים יש לך פה?,אז תגיד שאתה לא קונה אם זה מה שהם נותנים לך!זה הכסף שלך לא שלהם עדיין.
פורסם 2007 ביוני 518 שנים מחבר אתם צודקים לגמריתמליצו יל חנויות אחרות עם אותם מחירים כמו שלהם ועם מלאי זמין של לוחות אסוס באיזור חיפה-רעננההאופציה השניה שראיתי היא סקאי והם בראשון לציוןאני רוצה שמעבדה תהיה זמינהתודה
פורסם 2007 ביוני 518 שנים תגיד מיקום גיאוגרפי.יש לך את נועה ופנדה בחיפה ויש את פלונטר בתל אביב.אלה חנויות שאני מאד אוהב.יחסית לכל מה שיש.אם אתה קצר בתקציב יש את KSP שהם כבר רשת ארצית.אף פעם אל תיקח את מה שדוחפים לךאיבורי יבואנית של MSI לידעתך אז אם אתה לא החלטי הם ישימו לך לוח שלהם...
פורסם 2007 ביוני 618 שנים לעניין נושא השרשור:לצרכים שלך, הלוח הזה של MSI הוא בסדר גמור.http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=2112&page=9יש לו יציאת HDMI, כך שאם אתה מתכוון לחבר אותו למסך מחשב עם כניסת DVI, תצטרך מתאם כבל HDMI אל DVI
פורסם 2007 ביוני 618 שנים אני לא רוצה להספים את הת'ראד- אבל זה הורג אותי:OCZ\GEIL\KINGSTON\ כל חברה מוכרת אחרת DUAL CHANNEL 1GBX2 2048MB 5-5-5-15אח"כ אייבורי יגידו- "כן אנחנו מכירים את חברת "Ahmad ram Ltd" זו חברה מוכרת....
פורסם 2007 ביוני 618 שנים האמת שדי חבלכי ל MSI יש כמה מוצרים בכלל לא רעים,רק חבל שיוצא להם שם רע כי הם הפכו לברירת המחדל של איבוריוכמובן לא הדגמים האיכותיים באמת...
פורסם 2007 ביוני 618 שנים הלוח הזה לא רע, ולא פחות טוב מהאסוס... הם מעדיפים שתיקח אותו כי הם יבואנים של MSI... בכללי קח מה שיותר זול לא יהיה הבדל...בוא נגיד שאין כאן צעד שלילי מצידם... הלוח של MSI בסדר גמור...אתה לא רוצה?! סבבה קח אסוס, זו החלטה שלך.. אתה לא חייב MSI..אבל הם לא מנסים לדפוק אותך פה..
פורסם 2007 ביוני 618 שנים זה בהנחה אם הם לא ידחפו ריפרביש...לקרוב משפחה שלי היה ניסיון מר מאוד מהם.קנה לוח אם של msi והיו לו צרות מפה ועד הודעה חדשה..וזה עוד לא כולל רכיבים זולים שדחפו לו שלא סוכם עליהם... (ספק כח עם הספק חלש יותר,דיסק קשיח ide ולא sata) וכו' וכו' וכו'אני ממליץ לך בחום לא לקנות שם אלא לגשת למקום אחר.
פורסם 2007 ביוני 718 שנים זה בהנחה אם הם לא ידחפו ריפרביש...לקרוב משפחה שלי היה ניסיון מר מאוד מהם.קנה לוח אם של msi והיו לו צרות מפה ועד הודעה חדשה..וזה עוד לא כולל רכיבים זולים שדחפו לו שלא סוכם עליהם... (ספק כח עם הספק חלש יותר,דיסק קשיח ide ולא sata) וכו' וכו' וכו'אני ממליץ לך בחום לא לקנות שם אלא לגשת למקום אחר.מצטרף להמלצה, גם לי יש סיפורים משם על קרוב משפחה שקיבל IDE ולא SATA וקיבל לוח עם nforce3 בסוף ימי ה 939- כי היה "חסר להם במלאי" ואמרו לו שהם משדרגים לו את הלוח אם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.