עבור לתוכן

האם יש צורך בקירור למעבד במפרט הזה? ושאלות נוספות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

זהו המפרט:

מעבד:

INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1257

לוח אם:

GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤624

כרטיס מסך:

LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤2117

דיסק קשיח:

WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤500

צורב DVD:

LG DVDRW GSA-H42N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤190

זיכרון:

G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-2GBNQ ¤474

מארז:

ENERMAX CHAKRA ECA3052 MID TOWER CASE +25cm FAN w/o PSU ¤431

ספק כוח:

ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤421

מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤5990

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

האם יש צורך בקירור למעבד עם המפרט הנ"ל?

האם תוספת הקירור מוסיפה או מפחיתה את הרעש מהמחשב?

במידה ויש צורך בתוספת קירור למעבד, האם אתם יכולים להמליץ על קירור משלושת החברות האלה? (EVERCOOL, ZALMAN, THERMALTAKE).

תודה מראש :xyxthumbs:

עריכה: לא מתוכנן OC

פורסם

אין צרך בקירור לשם קירור אלא יכול להיות שתרצה קירור כדי שישמור לך על השקט מאחר והקירור של המעבד (קירור סטוק) נחשב לרועש.

אני קודם כל היתי עובד קצת עם המחשב ורואה אם זה מפריע לי ואם כן רק אח"כ קונה.

לגבי המארז,היתי מוסיף 2X120Mm מאחר והוא לא מגיע עם אף מאורר חוץ מה-25CM בצד שלא מספיק. שני מאוררים של 120mm יעלו לך בערך 80-90 ש"ח

פורסם

הקרור סטוק לא נחשב לרועש בתנאי שלא עושים אוברקלוק מעל 3 גיגה ובתנאי שמפעילים את הSmart Fan בBIOS.

יש יתרונות לקרור סטוק:

א. לא צריך לשלם עליו עוד כסף

ב. הוא מקרר גם את הצ'יפסט לעומת מגדלי הקרור (כולל טוניק) שלא זורקים אויר על הצ'יפסט

ג. מאוורר אמין שיחזיק שנים

כל זה נאמר על הקרור סטוק של מעבד אינטל 775 בקופסא, כלומר הקרור שמגיע במעבד BOX. אם מדובר במעבד TRAY וקרור כלשהו לא לבוא בטענות :)

פורסם

יש לו גם חסרונות:

א. מושך אבק כמו פרפר לאש.

ב. האבק מצטבר על החלק העליון שלו בצורה שחוסמת הגעת אוויר קר אל הצלעות עצמן.

ג. מה שמביא למהירות סיבוב גבוהה יותר, ולרעש בלתי נסבל של טורבינה.

כל זה נאמר על הקרור סטוק של מעבד אינטל 775 בקופסא, כלומר הקרור שמגיע במעבד BOX. אם מדובר במעבד TRAY וקרור כלשהו אין שום בעיה . ;)

פורסם

למה לא צריך לשלם על הקירור סטוק עוד כסף?

כשקניתי את המחשב שלי ממרדנית אז הזמנתי גם נינג'ה פלוס, אז שאלתי את המוכר האם אני מקבל את הקירור סטוק מכיון שהנינג'ה מורכב אז הוא אמר לי שלא.

פורסם

למה לא צריך לשלם על הקירור סטוק עוד כסף?

כשקניתי את המחשב שלי ממרדנית אז הזמנתי גם נינג'ה פלוס, אז שאלתי את המוכר האם אני מקבל את הקירור סטוק מכיון שהנינג'ה מורכב אז הוא אמר לי שלא.

מוזר , כשאני קניתי ב IQPC את המחשב שלי עם TUNIQ TOWER הביאו לי את הסטוק...

פורסם

זה לא מוזר אם קיבלת מעבד TRAY אז אין לחנות את הקרור המקורי כי הוא הגיע בלעדיו.

אם קיבלת מעבד BOX שמגיע עם הקרור סטוק אז החנות יכולה לתת לך אותו אם אתה מבקש או לשמור אותו אצלה ולמכור אותו בנפרד ולעשות עוד כמה ג'ובות מהצד.

בענף המחשבים הרווחים קטנים וכל אגורה חשובה :)[br]פורסם בתאריך: 5.06.2007 בשעה 11:07:58

יש לו גם חסרונות:

א. מושך אבק כמו פרפר לאש.

ב. האבק מצטבר על החלק העליון שלו בצורה שחוסמת הגעת אוויר קר אל הצלעות עצמן.

ג. מה שמביא למהירות סיבוב גבוהה יותר, ולרעש בלתי נסבל של טורבינה.

כל זה נאמר על הקרור סטוק של מעבד אינטל 775 בקופסא, כלומר הקרור שמגיע במעבד BOX. אם מדובר במעבד TRAY וקרור כלשהו אין שום בעיה . ;)

אני מבין שרצית לשמור על מבנה ההודעה שלך כך שיהיה דומה לשלי אבל החסרון היחיד שאתה מזכיר הוא... אבק והאבק תוקף את כל גופי הקרור וגם רכיבים אחרים במחשב וידוע שכדאי לשאוב אבק מתוך המארז פעם בשלושה ארבעה חודשים. לא סתם לשאוב את הפילים מהפינות אלא גם לפרק את המאוורר מהצלע קרור ולשאוב בינהם.

הכי טוב זה להוציא את המחשב למרפסת ולהשתמש ב blower אבל לא לכולם יש. באייבורי ראיתי שיש להם blower תעשייתי גדול ואדום אז אני מניח שהוא לא עומד שם מובטל :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים