עבור לתוכן

על סף האזמנה שינויים אחרונים מחשב ל OC

Featured Replies

פורסם

AMD 2000

epox 8RDA nFORCE2

256 ddr 333 geli

מה אני יכול לשנות להוסיף חוץ מהמעבד כי אין לי הרבה כסף!

פורסם

אממ... :nono:

מחשב ל OC:

1700+ 0.13 - תוודא שאתה מקבל TBrid B

הלוח תשאיר - לוח מצויין ל OC

זיכרונות - Winbond 3200

וכמובן קירור: Volcano 7+, אם ישאר כאסף, אתה יכול לקחת משהו יותר טוב.

סה"כ: 1807 ש"ח.

אני הייתי ממליץ מאד גם לשקול ספק כוח יותר טוב ( יכול להיות שאתה במילא צריך אחד )

פשוט תגיד תתקציב ::)

פורסם

ה- Geil מאוד זולים... אולי תתפלא IronEddie אבל הזכרונות שלהם (לפחות לפי הביקורות) מצוינים!

הם גם באים עם היטסינק לזכירונות כמו האלה של Corsair ... לדעתי הם עדיפים על ה- Winbond ...

פורסם
  • מחבר

התקציב שלי הוא בסביבות ה 1700-1800

פורסם

סינק לזיכרונות - ממש לא משמעותי! ואני בספק אם הוא יהיה יעיל - במהירויות ומתח גבוההים...

ויופי, הבאתי לך מפרט . אך שוב, אני ממליץ לך ספק כוח חדש ויותר איכותי, הייתי שואל ב אוברקלוקינג וכו' לגבי הצורך בספק חדש. ( איזה יש לך? )

פורסם

AXP1700+ (+fan, 0.13micron) -406nis

EP-8RDA+ (Epox, nForce2) -719nis

Winbond 256MB 333Mhz 2700 -429nis

את ה200-300שקלים הנותרים תחסוך, בהקדם האפשרי תרכוש עוד סטיק, אחד זהה למה שקנית.

פורסם
  • מחבר

מה בעיניין המבד לא חלש מידי כי שמעתי שיש גם מעבדי 1800+ שהם 0.13 מיקרון?

פורסם

אכן, וגם כל מעבד הוא טוב, ולכל מעבד יש פוטנציאל OC טוב, אבל הכל יחסי. בכל אופן רציתי גם להשאיר כסף בשביל סטיק זיכרון עתידי.

פורסם
  • מחבר

אחי אני רשמתי לך עודעה באיי סיי קיו בוא נדרב שם יש לי עוד כמה שאלות!PLZ

פורסם

ביררתי הרבה לגבי הזכרונות ושמעתי ממש הרבה דברים רעים על הGEIL, אני ממליץ על הWINBOND!

לגבי הדברים האחרים, חסוך ותקנה עוד סטיק של זיכרון, אין לך שום סיבה לקנות 8RDA ולא לקנות שני סטיקים, הוא כמעט ולא יתן לך הבדל ביצועים ל8K9A לדורותיו, ואתה יכול בחמישים שקל יותר לקנות את ה8K9A2 + שבאים איתו SATA, כבלים עגולים, RAID ועוד כמה שטויות (מאוורר לצ'יפ סט עם לדים!! OWNZZ)

פורסם

SATA ?! Rounded cables ?! Where the fuck did you got that wrong and very doubtfull infromation from?

Rounded cables.. I can believe, maybe they changed the MoBo's pack content since the last time I've entered their website, and I'm saying.. that's pertty normal shit, and pretty believalbe.. but S-ATA !?

פורסם

נייק, נתתי את אותו המפרט, רק עם קירור ווינבונד 400, חבל שאתה לא קורא לפני.

בקשר ללוח השני, המאוורר עם לדים...לול, מזה קשור?!

ולאנפורס יש נעילת PCI/AGP מצרך חשוב... ::)

פורסם

ה- Geil מאוד זולים... אולי תתפלא IronEddie אבל הזכרונות שלהם (לפחות לפי הביקורות) מצוינים!

הם גם באים עם היטסינק לזכירונות כמו האלה של Corsair ... לדעתי הם עדיפים על ה- Winbond ...

הצ'יפים של ווינבונד כיום הם הטובים ביותר לאוברקלוקינג.

פורסם

IronEddie, ישנם שני הבדלים מתוך 3. הלוח לא אופציה, אבל נגיד וכן- 1:1, זה הרבה שינויים ביחס. מה שכן, אתה לא רק שהבאת לו 3200, מה שאני לא המלצתי לקחת, אלא שדחפת לו גם קירור שהוא לא צריך, חוץ משיש לו על המעבד כבר אחד, המעבד לא מתחמם כ"כ ולא ידרוש משו רציני. למרות שבעתיד והוא ירביץ אובקלוק רצחני הוא יזדקק לפיתרון קירור כלשהו.

הא? ???

פורסם

IronEddie, ישנם שני הבדלים מתוך 3. הלוח לא אופציה, אבל נגיד וכן- 1:1, זה הרבה שינויים ביחס. מה שכן, אתה לא רק שהבאת לו 3200, מה שאני לא המלצתי לקחת, אלא שדחפת לו גם קירור שהוא לא צריך, חוץ משיש לו על המעבד כבר אחד, המעבד לא מתחמם כ"כ ולא ידרוש משו רציני. למרות שבעתיד והוא ירביץ אובקלוק רצחני הוא יזדקק לפיתרון קירור כלשהו.

הא? ???

מה לא מובן? ( נועל את ה AGP, את ה PCI על תדר קבוע [ גם שאר ההתקנים ] )

הוא לא אמר איזה OC הוא עושה, אבל למה שמשהו יגביל אותו?

לגבי הטמפ', אתה לא יכול לדעת... אולי הוא יעלה את המתח... אולי סתם... לא דע, למה לא לקחת משהו טוב? :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים